Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים הגיע הזמן לחדש את ביטוח הרכב וקיבלתי כמה הצעות וקיבלתי הצעה שזולה כמעט ב1000 שקל מחברת שירביט אבל שמעתי דברים לא טובים על החברה.. האם אתם יכולים לעזור לי או להפנות אותי לחברה שכן יכולה להיות אמינה ולא יקרה?

תודה רבה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
היי חברים הגיע הזמן לחדש את ביטוח הרכב וקיבלתי כמה הצעות וקיבלתי הצעה שזולה כמעט ב1000 שקל מחברת שירביט אבל שמעתי דברים לא טובים על החברה.. האם אתם יכולים לעזור לי או להפנות אותי לחברה שכן יכולה להיות אמינה ולא יקרה?

תודה רבה

אחי שלא תתקרב לדורון ענק הביטוח....

אחרי שנה וחצי שהייתי אצלהם והחלטתי לעבור לחברה אחרת החלו טירטורים של שלושה ימים שאף אחד לא יודע מה ראש ומה זנב

כל זה רק בשביל לקבל טופס העדר תביעות,המתנה של 15 דקות על הקו עד לניתוק השיחה,הפנייה לחברה שבא הייתי מבוטח ע"י "דורון"

ושם בכלל נאמר לי שאין כלום.

רק לאחר ארבעה ימים הגברת מאחורי השפורפרת הועילה בטובה לבדוק ולומר לי שישלחו לי את זה בפקס עד 19 בערב ולשאלתי מדוע זה היה צריך להיות כל כך בעייתי? תשובה שקיבלתי מהנציגה- (שדרך אגב מתנהלים שם כמו שכונה עונה לי לטלפון בלי לומר את שמה וצוערת לחברה שלה ברקע משהו על אוכל....) לא יודעת למה...והיא דיברה איתי שתיי דקות לפני והפנתה אותי לחברה שבא טענה שהייתי מבוטח.

כנראה הייתה רעבה מכדי לטפל בי ב-09:30 בבוקר היום 1.05.2013.

שתהייה בריאה ובתאבון לה.

מזל שברחתי מהם.

• תוכן חדש...