Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מאזדה לנטיס 2004 שקניתי לפני חודש וחצי ככה אני עם 97 אלף קילומטר עכשיו רציתי לשאול איזה טיפולים שוטפים יש ברכב הזה האם קיים טיפול 10 אלף בשנה של הרכב? ועוד שאלה הבנתי שצרךי להחליף רצועת טיימנג כל 90 אלף קילומטר אני לא סגור שבעל הרכב הקודם החליף יש דרך לברר את זה ?תודה רבה

פורסם
שלום יש לי מאזדה לנטיס 2004 שקניתי לפני חודש וחצי ככה אני עם 97 אלף קילומטר עכשיו רציתי לשאול איזה טיפולים שוטפים יש ברכב הזה האם קיים טיפול 10 אלף בשנה של הרכב? ועוד שאלה הבנתי שצרךי להחליף רצועת טיימנג כל 90 אלף קילומטר אני לא סגור שבעל הרכב הקודם החליף יש דרך לברר את זה ?תודה רבה

אכן, טיפולים כל 10K או שנה, המוקדם מבינהם.

בקשר להחלפה של הרצועת תזמון - ההחלפה מתבצעת כל 4-5 שנים לפי סוג הרכב או 100K ק"מ, המוקדם מבינהם.

איך יודעים אם הרכב עבר טיפול כזה? אין אפרות להסתכל על המנוע או להקשיב לצליל שלו וע"פ זה לקבוע אם הוא עבר החלפה, רק קבלות מטיפולים קודמים יוכלו לאמת את החלפת הרצועה.

גם אחרי שתפרק חצי מנוע ותראה את הרצועה, אין לך אפשרות לדעת מה טיבה.

פורסם

תודה רבה על התשובה אחי הבנתי שרצועת תזמון מחליפים ברכב הזה כל 90 אלף אני טועה? יש לי איזה קבלות שבעל הרכב הקודם עשה במוסך מורשה ורשום שמה שרשרת תזמון אבל זה לא הגיוני כי רשום מחיר 170 לא נראה לי שהוא החליף חוץ מזה איזה טיפולים עוד יש ברכב הזה?

פורסם
תודה רבה על התשובה אחי הבנתי שרצועת תזמון מחליפים ברכב הזה כל 90 אלף אני טועה? יש לי איזה קבלות שבעל הרכב הקודם עשה במוסך מורשה ורשום שמה שרשרת תזמון אבל זה לא הגיוני כי רשום מחיר 170 לא נראה לי שהוא החליף חוץ מזה איזה טיפולים עוד יש ברכב הזה?

זה משתנה מרכב לרכב.

מחיר הרצועת תזמון הגיוני, העבודה זה מה שמייקר את העסק.

ממליץ לך לטפל במוסך מורשה, הם יודעים מה לעשות ומתי או שתבדוק בספר רכב.

פורסם

כל הטיפולים השוטפים:

שמן מנוע + פילטר שמן.

פילטר אויר.

שמן גיר כל 45 אלף ק"מ

פלאגים כל 60 אלף. ברכב זה מקוריים בלבד אירדיום של דנסו.

רפידות לפי צורך

נוזל קירור בעיקרון פעם בשנתיים

שמן ברקס פעם בשנתיים

שמן הגה כוח אם לא הוחלף אף פעם.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תודה רבה על התשובות בעל הרכב הקודם לא השאיר לי ספר טיפולים אלה רק קבלות ממוסך מורשה על פה ושם טיפולים שהוא עשה שאלתי אותו על טיפולים שוטפים הוא לא כל כך מבין נראה לי עשה לו רק דברים לפני הטסט אז אני בקרוב יכנס למוסך ויעשה את הטיפולים האלה.

• תוכן חדש...