Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ברכב החדש שלי התקנתי רמקולים קדמיים איכותיים של אינפיניטי. הבעיה היא שבגלל שהם 4 אינץ מידת הבס די עלובה.

חשבתי להחליף את הרמקולים בדלתות האחוריות למהו אחר שייתן למעשה את צליל הבס ברכב. מאחור המידה היא 5.25. האם יש רמקול מוכר שמידת הבס שלו גבוהה וטובה מהרגיל כדי שייתן לי צלילי בס נוספים ברכב? המצב הוא שאני רוצה שהרמקולים הקדמיים יהיו למעשה מעין "טוויטרים" ואת הבס אני אקבל מהרמקולים האחוריים שיהיו יותר משמעותיים.

האם הכיוון נכון?

יש רמקולים 5.25 שייספקו את הדרישה שלי?

תודה!

פורסם
כל הרמקולים הקטנים האלה הם על הפנים מבחינת באס, אני במקומך הייתי בונה מגש מאחורה ומתקין עליו רמקולים 6x9.

אלה יעשו את העבודה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678224

מעדיף בלי בניות ומגשים. בגלל זה שאלתי,מישהו מכיר רמקולים טובים להתקנה במקום המקורי שיתנו בס איכותי וחזק יחסית?

פורסם

בחלק ניכר מן הרכבים ייכנס גם 6.5" רק עם טבעת הגבהה, ללא כל "בניה" מיוחדת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עכשיו קראתי את כל ההודעה שלך, זה לא רעיון הכי טוב, רצוי שתקח 4 רמקולים של אותה חברה רצוי גם של אותה סדרה, ריבוי האלמנטים ברכב והרמקול המתאים ייצוא את אפקט הבאס.

לא ציינת תקציב.

בתקציב של כ- 2000 ש"ח אתה יכול לקנות קומפוננט מדגם קלארוס שהוא עתיר באס (זה בא ע"ח דברים אחרים בסאונד).

בתקציב של רמקולים בסיסיים ללא הגברה- הרץ אנרג'י יכולים לתת מענה הולם לבאס, אע"פ שאני סולד מהטוויטר שלהם.

גם לרמקולים של פוקאל מסדרת הקוולאר יש סוג של באס טוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
עכשיו קראתי את כל ההודעה שלך, זה לא רעיון הכי טוב, רצוי שתקח 4 רמקולים של אותה חברה רצוי גם של אותה סדרה, ריבוי האלמנטים ברכב והרמקול המתאים ייצוא את אפקט הבאס.

לא ציינת תקציב.

בתקציב של כ- 2000 ש"ח אתה יכול לקנות קומפוננט מדגם קלארוס שהוא עתיר באס (זה בא ע"ח דברים אחרים בסאונד).

בתקציב של רמקולים בסיסיים ללא הגברה- הרץ אנרג'י יכולים לתת מענה הולם לבאס, אע"פ שאני סולד מהטוויטר שלהם.

גם לרמקולים של פוקאל מסדרת הקוולאר יש סוג של באס טוב.

אותם רמקולים אני אתקשה להשיג. אז ללכת לכיוון של הרץ אנרגי כדי לקבל את תוספת הבס הרצויה?

פורסם

בפיקנטו לפי מה שאני זוכר וישבתי ברכב הזה

יש לך מקום בדשבורד ל4 אינץ ויש מקום לטוויטר במשולש ליד המראות של בדלתות

מאחורה בדלתות יש מקום ל5 ורבע , ואין מגש בכלל

מעניין לדעת כמה יציאות יש לר"ד המקורי של הרכב ?

אולי יהיה אפשר להתקין דוטק 4 אינץ מקדימה

ומאחורה 5 ורבע COAX גם של מורל

pioneer.p99

genesis dual mono/genesis four Channel

dynaudio esotar 2 - 3way

genesis miniblock/genesis audiophile

• תוכן חדש...