Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבילי זה חארטה בארטה כול הטוויקים למיניהם ונראה לי ביזבוז זמן כול ההתעסקות הזו.

אני מעדיף לנקות את הרכב או לנסוע לטיול במקום להתעסק מבוקר עד ערב עם פריצה שכנראה לא תנחית אותי על הירח או איזה כוסית תגיע אלי בדואר שליחים.

איזה כייף לי :)

פורסם

באמת זה נשמע כאילו המכשיר אינו סימפרי בכלל וכי התקינו טוויקים על טוויקים מהסידייה שחירבשו את כל המכשיר.

זה מסוג המקרים שריסטור ועידכון גרסא יעשו רק טוב לך ולמכשיר שברשותך.

(כמובן, ודא אם הוא סימפרי או לא ואם צריך שמור חתימות, או שתתן למבינים בדבר לעשות זאת בשבילך)

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
+1

אומנם קראתי פה ושם שפריצה לוקחת 'רק' עשר דקות אבל לפי מה שאני קורא בפורום כאן ובעוד פורומים המכשירים לא מתפקדים ב-100 אחוז לאחר הפריצה וההתעסקות לתקן את הבאגים נראה לי שלוקחת ימים.

בשביל מה לעזעזל אתם פורצים את המכשיר ? בשביל חתיכת טוויק שמציג הודעות פוש במסך הפתיחה ?

בוא נתחיל מזה שפריצה אכן לוקחת 10 דקות, ואח"כ? כמה זמן שתהיה מוכן להשקיע במכשיר שלך.

כשאתה פורץ את המכשיר, ובמידה ומדובר בפריצה טובה ללא באגים, לא אמורות להיות לך שום בעיות

אחרי תהליך הפריצה. יש מקרים מיוחדים שנוצר איזשהו באג באמצע (קרה לי כמה פעמים), ולכן מפרמטים

את המכשיר ואז פורצים שנית. בד"כ לא תהיה בעיה בפעם השנייה, אלא אם כן מדובר בבאג בפריצה/בגרסא של המכשיר.

בכל אופן, אם הפריצה בוצע כהלכה - אין שום סיבה לקבל שגיאות ולחוות באגים משונים מהמכשיר. הוא אמור

לתפקד כרגיל, רק שיש לך אפליקציה בשם Cydia שנותנת לך להתקין כל מיני דברים שימושיים במכשיר, ש-Apple לא רוצה שיהיו לך במכשיר.

אז למה אני פורץ את המכשיר? ראשית, בגלל שכך יש לי את האפשרות להוריד אפלקציות ומשחקים שעולים כסף בחינם.

אם אני אוהב אותם, אני כנראה ארכוש אותם מאוחר יותר דרך ה-App Store. אם לא, עשיתי לעצמי טובה וחסכתי כסף.

שנית, יש המון הגדרות מובנות במכשיר ש-Apple פספסו במערכת ההפעלה שלהם ובממשק. לרוב הם בכוונה לא

רוצים שיהיו לך כל מיני אפשרויות מובניות במכשיר, ולמה? כי זה המדיניות שלהם.

למשל, אם אני רוצה לשלוח הודעת SMS, אני לא חייב להכנס ישירות לאפליקצית ההודעות. אני לוחץ על מקש הווליום במקום,

ומופיע לי ריבוע קטן, אם אני לוחץ עליו אני מקבל חלון מיוחד שבעזרתו אני יכול לקבוע את הנמען ואת תוכן ההודעה.

כשאני מסיים אני לוחץ SEND, וההודעה נשלחת אליו. קל, פשוט ומהיר.

זו דוגמא אחת מבין רבים לתוספים ולאופציות שניתן למצוא דרך Cydia. "השמיים הם הגבול" בתחום הזה.

בנוגע לפותח השרשור - המכשיר שלך SIM Free כי וודאי מותקן עליו ultrasn0w, זה אומר שהוא לא SIM Free מהיצרן.

אני קניתי מכשיר כזה לא מזמן (יד2), ועוד עם גרסא שגרמה למכשיר לבטל קלות את כל השירותים דרך ה-GPS, כלומר

Waze, iGo וכו' בכלל לא עבדו.

אחרי יומיים מכרתי למישהו שאני מכיר את המכשיר וקניתי אחד אחר בלי כל הבעיות האלה. ממליץ לך לעשות כמוני,

כי זה סתם סבל וכאב ראש להתקע עם אייפון כזה ולנסות לתקן אותו (מנסיון - זה מאוד קשה, אולי אפילו לא תצליח).

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

קודם כל תודה לכולם על התגובות

המכשיר אכן סים פרי שמותקן עליו ultrasnow

לצערי אני לא כל כך מבין באייפונים ולכן אני פונה כאן לעזרה ממכם היותר מבינים ממני!

לפני כחודש וחצי עידכנתי גירסה ל4.3.3 בעזרתו של אסף התותח ככה שמבחינת גירסה אין לו שום בעיה.

גם הגי פי אס וכל שאר המרכיבים הרלוונטים עובדים כראוי ללא שום תקלה.

כאן אני פונה אליכם שוב בהזדמנות אחרונה לנסות ולתקן את האייפון שלא מקבל הודעות פוש.

ניסיתי להתקין push fix לא עזר לי אמרו לי גם את הpush doctor שכאן אני ניתקל בבעיה שטוויק לא מותקן במלואו

האייפון רושם שרק חצי מהחבילה הותקנה בכל פעם שניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את push doctor.

שאלה אליכם בבקשה:האים ביצוע אקטיבציה במעבדה כלשהי תעזור לי כאן?

אולי יש עוד משהו שאתם מכירים ויכולים לעזור ? (אסף בבקשה תציל לי את האייפון:cry:)

או שאין מה לעשות ואאלץ למכור את האייפון ןלחזור לנוקיה 3120:| .

תודה לכולם ושיהיה לכולנו שבת מקסימה ויפה!

imprza new age

• תוכן חדש...