Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ומשחקי כדור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשכונה בה אני גר (אני מניח שהתופעה קיימת גם בשכונות אחרות), קיימת תופעה של ילדים משחקים כדורגל, או יותר גרוע בועטים בכדור שמגיע עד הקומה השביעית ועף משם למטה על מכוניות חונות. מיותר לציין שפגיעת כדור מגובה כזה על גג המכונית גורמת לעיקומו...

להערכתי, מדובר על נערים בגילאי 16- 18 והבעיה שאין טעם (מנסיון) לדבר עם הוריהם כיוון שהם לא שונים במיוחד מבניהם וזה פשוט לא מעניין אותם (לרובם גם אין רכבים כך שלא מעניין אותם שמשהו יקרה לרכבם...)

אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות איתם, הא יש טעם לפנות למשטרה (האם משטרה בכלל מטפלת בנושאים מהסוג הזה).

יש פה אנשים שנתקלו בבעיה?

פורסם

אני מסכים עם חגי,

אני מאמין שאם תכבד יכבדו אותך ולהפך.

אם תבקש מהם ותסביר להם שכשלהם יהיה רכב,

גם הם לא ירצו שאיזה ילד יעקם להם אותו עם כדור,

אני מאמין שהם יקשיבו.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

לצערי, לאחר שניסיתי שיחות מהסוג הזה, המעשים רק החמירו...

מבחינתם, הם לא עושים משהו לא בסדר, אלא משחקים בכדור...

פורסם

זה הנוער שיש היום ,דיבורים לא עוזרים,לדעתי לא יודע עד כמה המשטרה תעזור,אצלנו בעבר שיחקו ילדים קטנים בשכונה,בסופו של דבר,נמאס לנו לרוץ כול הזמן שהם משחקים ולהעיף אותם,פשוט חנינו את הרכב כמה מטרים יותר רחוק וזהו,זאת גם העצה שלי אליך,תחנה במקום קצת יותר רחוק מאיפה שהם משחקים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני זוכר שכשהייתי ילד קטן ורצינו לשחק כדורגל בבניין תמיד וידאנו שאין מכוניות חונות בחנייה (בד"כ זה היה בשעות עבודה) בערך 4 ,לאחר שהרכב הראשון היה מגיע היינו מפסיקים.

ברגע שעליתי על ההגה זה התחיל להפריע לי וראיתי שיש ילדים שממשיכים לשחק גם כשיש מכוניות ,למזלי שיחה עם ההורים שלהם עזרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין מה לעשות ולדעתי לא יעזור לך לדבר איתם, יש אנשים אטומים. פשוט תחפש חניה במקום שהכדור לא יגיע לשם.

פורסם

העניין, שזה דיי מגרש חניה סגור בין בתים כזה, וזה עוד מקום טוב שבו ניתן לראות את הרכב מהחלון

פורסם

סליחה אבל אני לא מסכים אם הגישה הזאת ,

מה זאת אומרת לחפש חניה במקום אחר?

אם ילדים יעשו רעש בלילה בזמן שאתה ישן?

תחפש דירה אחרת?

תעמוד על שלך , כי אם לא, זה כאילו אתה יושב על שלהם.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

לי היתה תופעה דומה אבל עם ילדים קטנים יותר. בערך בגילאי 8-12. הם החליטו או אולי ההורים שלהם החליטו שהם לא יכלו לשחק בפארק שנמצא במרחק של שתי דקות הליכה אלה ישחקו בחניה הפרטית של הבניין (לא שלהם!!!). אחרי עשרות פעמים שצעקתי עליהם וגם השכנים וירדתי ואפילו לקחתי את הכדור פשוט כמה שכנים הלכנו ביחד להורים שלהם ואיימו שאם עוד פעם הילדים ישחקו בחניה שלנו אנחנו ניפנה למשטרה. זה הפחיד את ההורים שנתנו הוראה לילדים לשחק במקום אחר כנראה כי הם כבר לא משחקים בחניה שלי. מזל באמת כי המשטרה לא היתה עושה כלום בנידון.

פורסם
לי היתה תופעה דומה אבל עם ילדים קטנים יותר. בערך בגילאי 8-12. הם החליטו או אולי ההורים שלהם החליטו שהם לא יכלו לשחק בפארק שנמצא במרחק של שתי דקות הליכה אלה ישחקו בחניה הפרטית של הבניין (לא שלהם!!!). אחרי עשרות פעמים שצעקתי עליהם וגם השכנים וירדתי ואפילו לקחתי את הכדור פשוט כמה שכנים הלכנו ביחד להורים שלהם ואיימו שאם עוד פעם הילדים ישחקו בחניה שלנו אנחנו ניפנה למשטרה. זה הפחיד את ההורים שנתנו הוראה לילדים לשחק במקום אחר כנראה כי הם כבר לא משחקים בחניה שלי. מזל באמת כי המשטרה לא היתה עושה כלום בנידון.

נשמע כאילו אנחנו גרים באותו בניין

פורסם

עכשיו עלה לי רעיון מעולה בישבילך!!!!!!

ראיתי מלא פעמים ששמים מין דוקרנים כאלה מעלה מזגנים להבריח יונים שלא יחרבנו עליו.

שים דוקרנים על הגג של הרכב לפני שאתה עולה הביתה..:lol:

:)
פורסם

הילדים באחריות ההורים עד גיל 18 .

בד"כ , יש אפשרות להעביר החלטת רוב של דיירי הבניין , ולאסור משחקי כדור באזור כניסת הבניין וחניות הרכבים .

פונים להורים מסבירים ומבקשים יפה , כי הילדים לא ישחקו באיזור חניית הרכבים , מאחר ..

ואם יגרם נזק לרכבים או לרכוש ע"י הילדים - ההורים יתבעו על הנזק הנ"ל בתור האפוטרופוס של הילדים .

ומאחר והרכבים היום מאוד יקרים עלויות תיקון הנזק יהיו מאוד גבוהות וחבל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עין תחת עין, כדור תחת כדור.

הרעיון שלי אלים ולא כ"כ יעיל, סתם להתגרות בהם בחזרה. תפוס ילד שפגע לך ברכב, תאתר את הרכב של ההורים שלו ופגע בו בחזרה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תוכן חדש...