Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מתנגד להורדת מחיר הדלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"בדיון שנערך היום השתתף גם נציג ההסתדרות, שטען שצמצום מרווח השיווק של חברות הדלק עלול להקטין את רווחי החברות ומכאן קצרה הדרך לפיטורי עובדים בענף, מהלך שההסתדרות תתנגד אליו"

איזה הגיון עקום של ההסתדרות. עוד מעט ההסתדרות תגיד שצריך להעלות את מחיר הדלק כדי לאפשר לחברות הדלק לקלוט עוד עובדים.

יהודה

פורסם

ההגיון שלו עקום, אבל הקטנת המרווח לא תגיע לכיסי הצרכן.

כיום רוב המשתמשים נהנים מהנחות שהן מעבר להנחות שבתדלוק עצמי, ההנחות האלה ניתנות מתוך רצון טוב והחלטה של חברות הדלק.

הורדת מירווח השיווק תקטין את מחיר המקסימום אך גם תצמצם את ההנחה הניתנת, שתי מגמות סותרות שישאירו את המחיר הסופי באותו המקום.

פורסם

אישית אני לא מצליח להבין (כמעט שלא מצליח) למה אנשים מתדלקים בשירות מלא מלכחתחילה.

היחיד ששם דלק ברכב שלי זה אני ואך ורק אני. למה לתת למישהו אחר לעשות את זה, ועוד לשלם על זה, אני לא אצליח להבין.

למה אמרתי כמעט? יש מספיק אנשים שלא יודעים בכלל איך לתדלק\לא מעניין אותם\מבוגרים מדיי\כל סיבה אחרת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מסכים עם Dorki.משרד האוצר מרוויח המון מהדלק כמו גם זאת דרך קלה(לא דורשת אישור ממשלה או כנסת)לעלות תקבולי מיסים.לכן,הם מפנים אצבע מאשימה כלפי חברות דלק כדי להסית את הדעת ולהשאיר את הכלי הזה בידיהם...

בברכה,איגור.

פורסם
אישית אני לא מצליח להבין (כמעט שלא מצליח) למה אנשים מתדלקים בשירות מלא מלכחתחילה.

היחיד ששם דלק ברכב שלי זה אני ואך ורק אני. למה לתת למישהו אחר לעשות את זה, ועוד לשלם על זה, אני לא אצליח להבין.

למה אמרתי כמעט? יש מספיק אנשים שלא יודעים בכלל איך לתדלק\לא מעניין אותם\מבוגרים מדיי\כל סיבה אחרת.

באותה מידה שישנם אנשים שנותנים למלצר להביא להם את האוכל במסעדה מהמטבח ובאותה מידה שישנם אנשים שבמקום לבשל בבית את האוכל שלהם יוצאים לאכול במסעדה.

הגיוני?

לידעתך הרבה, למרות כל הרצון הטוב והחירצות ישנן מדינות בארה"ב שזה נגד החוק לתדלק בעצמך. כן,שמעת נכון. נתפסת מתדלק בעצמך תקבל קנס. שאל את חבר הפורום בנצי. הוא חי שם והוא יוכל לאשר את דבריי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
באותה מידה שישנם אנשים שנותנים למלצר להביא להם את האוכל במסעדה מהמטבח

אין להם ברירה. אני לא מכיר הרבה מסעדות שנותנות לך להחליט אם אתה רוצה מלצר או שירות עצמי.

לידעתך הרבה, למרות כל הרצון הטוב והחירצות ישנן מדינות בארה"ב שזה נגד החוק לתדלק בעצמך. כן,שמעת נכון. נתפסת מתדלק בעצמך תקבל קנס. שאל את חבר הפורום בנצי. הוא חי שם והוא יוכל לאשר את דבריי.

That's fucked up.

מה הסיבה לכך?

פורסם
ישנן מדינות בארה"ב שזה נגד החוק לתדלק בעצמך

החוק הזה נכנס בשנות ה30-50, כשכולם עישנו בכל מקום, ולא היו מודעים לסכנות הכרוכות בלתדלק עם סיגריה ביד (יש כאלה שגם היום לא מודעים לזה). אחרי כמה פיצוצים, נכנס חוק כזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ארה"ב. נלחמים על החופש שלך.

פורסם

ברווז, חופש משמעו לחיות את חייך בצורה שנראית לך לנכון. כלומר להתבטא איך שבא לך, לאכול מה שבא לך, לסגוד למי שבא לך, ללכת לישון עם מי שבא לך ועוד ועוד. אמריקה היא אומנם חופשיה אבל גם זה בערבון מוגבל. לעומת זאת, אמריקה היא המדינה היחידה שמקנה הכי הרבה חופש לאזרחים שלה. דבר מסויים שאתה עושה שם יכול להביא למעצרך פה וכיוצא בזה. זו אחת הסיבות שהאימפריה הזו תיפול יום אחד. יותר מדיי ממשהו הוא לעולם לא טוב. אותו הדבר לגבי יותר מדיי חופש.

שם אתה יכול לשפר את הפיזו 206 שלך שתוציא אותם כוחות סוס כמו של האמר וזה עדיין חוקי. בקשר לטוס עם האוטו על הכביש זה עדיין לא האוטובאן בגרמניה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
ארה"ב. נלחמים על החופש שלך.

לפחות זאת זכותך להחזיק בבית וולקן בכדי להלחם על החופש! :twisted:

M61A-1_Gun.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ההגיון שלו עקום, אבל הקטנת המרווח לא תגיע לכיסי הצרכן.

כיום רוב המשתמשים נהנים מהנחות שהן מעבר להנחות שבתדלוק עצמי, ההנחות האלה ניתנות מתוך רצון טוב והחלטה של חברות הדלק.

הורדת מירווח השיווק תקטין את מחיר המקסימום אך גם תצמצם את ההנחה הניתנת, שתי מגמות סותרות שישאירו את המחיר הסופי באותו המקום.

נכון , אבל לא לכל תחנות הדלק.

לא מעט תחנות דלק גובות את המחיר המכסימלי, למשל תחנות שנמצאות במיקום מעולה. התחנות האלה יאלצו להוריד את המחיר.

יהודה

פורסם
ברווז, חופש משמעו לחיות את חייך בצורה שנראית לך לנכון. כלומר להתבטא איך שבא לך, לאכול מה שבא לך, לסגוד למי שבא לך, ללכת לישון עם מי שבא לך ועוד ועוד.

אבל: אתה לא יכול לתדלק לבד, בניו-יורק אסור לך לאכול חמאה, ואתה לא יכול לקנות אותה בשום מקום, ועוד כל מיני הזיות כאלה. אז אולי צריך לומר : "ארה"ב. נלחמים על החופש, של אחרים".

לפחות זאת זכותך להחזיק בבית וולקן בכדי להלחם על החופש! :twisted:

M61A-1_Gun.jpg

גרררררררררר (נתפס לי המקש), אני רוצה לעבור לארה"ב...

פורסם

ברווז, רשמתי בפירוש שאמריקה היא חופשית בערבון מוגבל אבל זה עדיין הרבה יותר ממה שתמצא בהרבה מדינות. אתה יודע למשל שבקנדה אי אפשר לקנות סיגריות מתוצרת חוץ? החוק הקנדי אומר שאי אפשר לקנות שופ תוצרת חוץ כל עוד ישנה תוצרת פנימית. כלומר, אם יש סיגריות מתוצרת קנדה אין אפשר לייבא סיגריות מתוצרת חוץ. לפי הידוע לי החוק הזה עדיין תופס. מעניין אה? קנדה חופשית אבל עדיין יש לה הגבלות.

פורסם

אני.

ברצינות, אני מתנגד להורדת מרווח השיווק של תחנות הדלק. הכי קל למדינה לגלגל את האחריות למחירי הדלק הגבוהים על המגזר הפרטי, למרות שבפועל מרווחי השיווק אחראים לאחוז קטן ממחיר הדלק. הורדת מרווחי השיווק תגרום לעליית מחירי הדלק. הן בצורה ישירה לצרכנים חכמים שמתדלקים בתחנות זולות או במסגרת של כרטיסי מועדון שונים, והן לחברות גדולות שנהנות מהסדרי תדלוק נוחים (ומשם בעקיפין שוב לכיס של הצרכן).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קורטקס, כל מדינה והשטויות שלה.

למשל, פה בארצנו, אדם נורמטיבי לא יכול למשל לשאת עליו סכין המיועדת לעבודה, כשם שאני נוהג לעשות יום יום. אם אתפס, חובת ההוכחה שאני לא עבריין שרק מחפש לדקור מישהו, תהייה עליי.

לעומת מקומות אחרים, שבהם חובת ההוכחה למעשה פלילי היא על התביעה, דהיינו - חף מפשע כל עוד לא הוכחה אשמתו, ולא אשם כל עוד הוא לא הצליח להוכיח אחרת.

כך שיש גם יתרונות וגם חסרונות לכל מקום.

• תוכן חדש...