Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי איביזה טורבו 2002 וחשבתי על להשתדרג לקופרה חדשה יותר,רציתי לדעת מהם בדיוק השינויים המורגשים מבחינת נסיעה בין 2 הדגים,כמו כן רציתי לדעת גם מה ההבדלים בגרסת הFR לעומת ה2002 שיש לי עכשיו מכל הבחינות,תודה.

פורסם

לא חושב שיש קופרות שנת 2005 בארץ.

היבוא הסדיר שלהן התחיל מ-2006 או 2007.

והשאלה שלך לא מובנת בכלל, מה הכוונה מה ההבדל מבחינת נסיעה?

כוח? התנהגות? אחיזה? נוחות?

פורסם

ת'אמת שהלכתי לראות אתמול קופרה והתאכזבתי נורא לעומת ה2002 שלי,הרכב היה מקורי וחשבתי שיסע כמעט כמו שלי שיש לו צ'יפ ואגזוז,האוטו פשוט מרגיש עגלה לעומת שלי,אין את המשיכה המטורפת שיש אצלי בהילוך שני וההגה רך מדיי והרכב לא מרגיש מחובר לכביש בפניות,מה גם שהבולמים עוד יותר קשים מאצלי שהם גם ככה סיוט,בקיצור ציפיתי למשהו יותר מתקדם והרגשתי כאילו אני יורד ברמה,גם מבחינת האיבזור הפנימי,אין את המחשב דרך עם הרדיו המובנה המרשים יחסית שיש ב2002 והכל נראה פשוט ומיושן.

• תוכן חדש...