Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרות עין של שכנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לעבור לעצות מעשיות - כתבו על מצלמות.

אמרת לשכן שאתה מתקין מצלמה - הוא קודם כל ינסה לנטרל אותה. הפתרון הוא מצלמה אחת צעצוע, בולטת ומהבהבת, ומצלמה שניה שלא רואים.

מאוד קל היום להתקין מצלמות שמופעלות על ידי תנועה, מצלמות שמשדרות, או מצלמות IP (ואז רק צריך לזרוק כבל רשת מהדירה עד החניה).

מצלמות הן בהחלט אמצעי יעיל גם להרתעה וגם להפללה.

מה עושים עם החומר המצולם במידה ויש? למשטרה אין מה לפנות. אבל להסביר למזיק שיש חומר מפליל נגדו עוזר גם עוזר. כי הוא חי תחת פחד שתפנה לחוק עם החומר המפליל.

אסף.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם לעבור לעצות מעשיות - כתבו על מצלמות.

אמרת לשכן שאתה מתקין מצלמה - הוא קודם כל ינסה לנטרל אותה. הפתרון הוא מצלמה אחת צעצוע, בולטת ומהבהבת, ומצלמה שניה שלא רואים.

מאוד קל היום להתקין מצלמות שמופעלות על ידי תנועה, מצלמות שמשדרות, או מצלמות IP (ואז רק צריך לזרוק כבל רשת מהדירה עד החניה).

מצלמות הן בהחלט אמצעי יעיל גם להרתעה וגם להפללה.

מה עושים עם החומר המצולם במידה ויש? למשטרה אין מה לפנות. אבל להסביר למזיק שיש חומר מפליל נגדו עוזר גם עוזר. כי הוא חי תחת פחד שתפנה לחוק עם החומר המפליל.

אסף.

אין ברירה, ועכשיו צריך לעבור לחלק המעשי...

אתה מכיר מצלמות טובות?

איך בכלל זה עובד? נניח מצלמה המפועלת ע"י תנועה - היא תצלם לי את כל החתולים המזדווגים באיזור האופנוע ואולי גם את אותו וונדליסט. השאלה היא איפה החומר הזה נשמר? האם ישירות במחשב שלי? האם בזכרון המצלמה?

אני מניח שיש אינסוף אפשרויות באין סוף מחירים, ואני צריך איזה משהו שייתן לי לפחות כיוון כללי, שיהיה לי מושג מה אני מחפש.

תודה!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אתה מכיר מצלמות טובות?

איך בכלל זה עובד? נניח מצלמה המפועלת ע"י תנועה - היא תצלם לי את כל החתולים המזדווגים באיזור האופנוע ואולי גם את אותו וונדליסט. השאלה היא איפה החומר הזה נשמר? האם ישירות במחשב שלי? האם בזכרון המצלמה?

אני מניח שיש אינסוף אפשרויות באין סוף מחירים, ואני צריך איזה משהו שייתן לי לפחות כיוון כללי, שיהיה לי מושג מה אני מחפש.

תודה!

קניון האחים ישראל קומה שניה חנות שלמה למשחקי ריגול, והכי טוב שהוא חבר של סמי.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מרגיז מרגיז מרגיז.

השני סנט שלי: עשו לי את זה פעמיים בשני מקומות שונים בארץ, זה היה לפני 15, 18 שנים, בשני המקרים ידעתי מי זה (ברמת הוודאות שלך) ובשניהם בלעתי רוק והבלגתי מתוך מחשבה שהסלמה תפגע בי יותר משום שיש לי יותר מה להפסיד. בשני המקרים האירוע היה יחיד ואחרון ולא קרה אחרי זה כלום, כלומר אפשר לומר שנהגתי בחוכמה בזה שלא עשיתי כלום.

מצד שני, סוד קטן: עד היום אני כועס על עצמי שלא השחתתי לבני זונות את הרכב שלהם. מסתבר שגם כשמתנהגים בחוכמה יש לזה מחיר. :wink:

אני מבין ללבך ומאחל לך שלום ובטחון.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אתה מכיר מצלמות טובות?

תודה!

יוני ,

כמו כולם קראתי והתעצבנתי .. אתה יכול לגור במקום הכי נפלא ושכן מנוול מקלקל לך את איכות החיים ..

הייתי יכול להמליץ לך על טכנאי מצלמות אבטחה מעולה אבל בחיפה..אני מניח שתקבל קצת המלצות על בעלי מקצוע ירושלמים , אבל עצתי לך - עדיף לתת למישהו אחד לעשות את כל העבודה וההתקנה. אל תתפתה לחסוך . מצלמות אבטחה טובות מותקנות בחוץ,רצות עם כבל נתונים ומתח (יש כבל אחד משולב איכותי ואל תסכים לכבל סיני זול!!) המצלמות נכנסות למחשב שצריך להתקין בו כרטיס מצלמות + תוכנה שהיא בד"כ החלק היקר.הרעיון לשים מצלמה אחת גלויה ולא הרחק ממנה מצלמת פין הול (זעירה שמוסווית בערמומיות) הוא מצויין.יש לי כזו.

קח בחשבון שאם תרצה אופציה לצפות במצלמה/ות ממחשב רחוק , תצטרך להזמין מספק האינטרנט כתובת IP קבועה.

תוכנת המצלמות יכולה לשמור את ההקלטות בדיסק הקשיח בהתאם לנפח שלו.

מעבר לכך - התקנת התוכנה דורשת כניסה להגדרות שלא פשוט לחובבן להגדיר ולכן עדיף לתת את העבודה למומחה אחד , כך שאם נתקלים בבעיה יש אבא אחד לעניין ולא יהיה מצב שאיש התוכנה יאשים שהמצלמות לא טובות, חוטים לא טובים וכו' ומוכר המצלמות יתחמק בטענה שההתקנה לא טובה, התוכנה לא מתאימה וכו.. אגב כל זה מניסיון אישי..:cry:אבל אני חייב להודות שהמצלמות עושות עבודה מעולה .לא חסרות לי דוגמאות למקרים שתועדו אצלי, כולל שכנה שהפילה לי אופנוע ברברס לא מוצלח וניסתה להיתמם..מחלק גז שטען שהכלבה שלי תקפה אותו,גנב שגנב לי מאזניים וגם סתם סרטוני טבע מרתקים על ביקורים של להקות חזירי בר ,תנים ועוד.

אם תצטרך משהו צור קשר, אשמח לחלוק מה שאוכל.

חג שמח

שאול

פורסם
את המפלץ אני חונה על מדרכה צדדית קשור לעמוד שלט נכה (באישורו).

נשמות טובות התלוננו ע"י שליחי מצווה כי להם לא היה אומץ כי זה מפריע להם.

לציין שוב המדרכה אינה חסומה בכלל וניתן להגיע לכל כיוון ללא בעייה.

ידעתי מי השכן הבעייתי והיכן הוא אוהב להחנות את הרכב שלו, וככה שבוע שלם

החנתי את המפלץ במקום האהוב עליו כחוק!

אחרי שבוע הוא נישבר ושאל למה הפסקתי להחנות ע"י העמוד אז עניתי לו שהיו תלונות

הוא הבטיח שידבר עם השכנים והם יפסיקו להתלונן....

מאז יש שקט!

ענק!!!!!!!!! :lol:

פורסם

אני חושב שלפעמים אלימות היא כן פיתרון.

אני לא מדבר על אלימות שתכניס אותך לצרות, צריך לעשות דברים בחכמה.

ובכל מקרה צריך מצלמות על מנת לדעת כנגד מי להפעיל את האלימות.

גם פניה למשטרה היא אופציה, הבעיה שבארץ זה בדרך כלל לא פיתרון.

אני קיבלתי 4 מצלמות אלחוטיות מדיל אקסטרים במחיר זנותי ולא שילמתי שקל מכס.

הבעיה שמחוץ לבית הקליטה קצת בעייתית ואני מחבר אותם רגיל למחשב.

פורסם
אני חושב שלפעמים אלימות היא כן פיתרון.

אני לא מדבר על אלימות שתכניס אותך לצרות, צריך לעשות דברים בחכמה.

ובכל מקרה צריך מצלמות על מנת לדעת כנגד מי להפעיל את האלימות.

גם פניה למשטרה היא אופציה, הבעיה שבארץ זה בדרך כלל לא פיתרון.

אני קיבלתי 4 מצלמות אלחוטיות מדיל אקסטרים במחיר זנותי ולא שילמתי שקל מכס.

הבעיה שמחוץ לבית הקליטה קצת בעייתית ואני מחבר אותם רגיל למחשב.

אתה יכול לתת לינק למצלמות? רעיון מעולה למיגון האופנוע בגינה

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם
אתה יכול לתת לינק למצלמות? רעיון מעולה למיגון האופנוע בגינה

http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-4-ch-digital-wireless-night-vision-surveillance-camera-set-4-cameras-set-39082

אלו המצלמות שאני קניתי קיבלתי אותם עד הבית ללא חיוב נוסף לקח כחודש וחצי עד שהגיעו יצא 850 ש"ח.

הפעלתי אותם והאיכות של המצלמה מצויינת אבל יש קצת הפרעות בחיבור אלחוטי ואני לא רוצה שברגע האמת תיהיה פדיחה.

לכן קניתי כרטיס למחשב ספק 1 ל4 מצלמות וחוטים ואני מרכיב אותם בחיבור ישיר. עדיין זה יוצא יותר זול מלקנות בארץ את כל החבילה.

מה עוד שיש לי תמיד את האפשרות להזיז מצלמה ולחברה אלחוטי למיקוד על מקום מסוים.

מי שלא צריך מערכת מצלמות יכול לקחת מצלמה בודדת זה בטוח יותר זול.

פורסם
אתה צריך להראות לשכן שאתה המשוגע שהוא נפל עליו.

לא חשוב איזה רכב יש לך אפילו אם הוא חדש אף אחד לא אוהב נזקים ברכב שלו.

תזיז את הרכב אבל אל תצא פחדן כי לא יעזבו אותך במנוחה.

מסכים! וכמו שמישהו פה כתב לפניי גם כשמבליגים והמקרה לא חוזר על עצמו יש לזה מחיר.

נו באמת, לא נהיה תמימים כאן... (סמיילי שמושך את העין מטה).

עובדה שלפי התיאורים שלך "עזבו בשקט כשהבן אדם כולו עלה רועד".

אם הם רצו להביע דעה ולנהל דיון היו מגיעים בלבוש אזרחי, בלי אקדחים חשופים שנראים לכל, בלי בריונים יוצאי שייטת, ובוודאי שבלי כלבים.

אם זה לא איום אז מה כן?

ואולי המאויים לכאורה הוא סכיזופרן (סמיילי שמושך את העין מטה).

אגב אהבתי את המקוריות בטיפול המקרה

מסכים אתך שאף אחד לא אוהב נזק ברכב שלו ,

אבל אין קשר לפחדן או לא ,אם תשבור מראה סתם למאזדה 3 חדשה בעל הרכב יכול להחליף אותה תוך שעה לחדשה מקורית,

אבל אנחנו לא יכולים ואין טעם להיות בריונים בנושא .

ולדעתי מצלמות זה הפתרון הטוב יותר ומשם לגשת למשטרה אין טעם לסגור חשבונות .

יוסי

אני אישית לא סומך על המשטרה (טפו עליהם), אם יש משהו שלמדתי בחיים זה שאם יש מישהו שאפשר לסמוך עליו זה רק על עצמך.

וכן, לדעתי המקרה שתיארת הוא כן קשור לפחדן ויש לפתור אותו באלימות, וחוץ מזה העולם לא עובד ככה שאם שברת למישהו מראה אז הוא אוטומטית יחזיר לך באותו מטבע, לכל אחד יש מה להפסיד! גם לזה עם המזדה 3 :wink:

לפתור אלימות באלימות אינה מהווה דרך לפתרון אלה להסלמה של המצב.

אני חושב ומשוכנע שמצלמות + תביעה כאשר הפושע ייתפס יהוו פתרון הכי אפקטיבי.

במיוחד עכשיו כשהוא סיפר לשכן על תוכניותיו ופעם הבאה הוא יבוא עם כובע גרב והרי לך ה3 אלף שהשקעת במצלמות שחוץ שסה"כ יראו לך בשידור חי את ההשחטה של הכלי שלך icon_cool.gif

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

תודה לכל העוזרים על הקישורים והלינקים. בהחלט אצור עם חלק מכם קשר, אם כי כרגע עושה רושם שישנה בעייתיות בחיבור המצלמה לחשמל בחניה, הרי אותו אדם (או ליתר דיוק, חלאת אדם), יוכל לנתק את החשמל המזין את המצלמה ולהתעלל ברכבים כאוות נפשו.

מצלמת דמה, לעומת זאת, כפי שהציע לי CB750, עם אור אדום מהבהב קטן העובדת על בטריה, עשויה להיות גורם הרתעה מסויים.

בכל מקרה, היום בבוקר, כשחזרתי מהעבודה, החניתי את היפנית החדישה שלי בחניה, והלכתי לנום.

התעוררתי לאחר מס' שעות מועט, ירדתי לרכב, והנה - פנצ'ר.... הפעם ברכב.

למזלו של השכן, הרכב שלו לא היה בחניה, אך זה לא מנע ממנו לספוג מספר קללות עסיסיות על החשבון.

בדיקה קצרה של הצמיג המפונצ'ר העלתה כי חדר לצמיג בורג, והוא זה אשר גרם לתקר.

מילאתי הצמיג בספריי ונסעתי לי לצמיגאי, אשר תמורת 40 שקלים הוציא את הבורג וסתם את החור בצמיג.

נכון שסביר להניח כי אין כל קשר לאירוע של האופנוע, אבל לקלל את השכן לא יזיק. וכן, סביר להניח שגם לא יועיל...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...