Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך הבא לעולם הצרפתיות :]

גם החלשות מהנות וזה ידוע בכל העולם

ראה ערך 106 קוייקסילבר

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל ההנאה שלך בסיבובים (שלפי דעתי דבר מסוכן לא משנה כמה האוטו שלך יציב ודבוק לכביש)

מתי שהרנו תיכנס לסיבוב הקופרה הייתה נכנסתי ויוצאת מהסיבוב 8 או 9 פעמים גם אם היא הייתה עושה את הסיבוב על 20 קמש - בבטיחות יתרה:)

פורסם
ברוך הבא לעולם הצרפתיות :]

נעים מאד!

רק בעסה שבעולם הזה יש גם מזגן שלא עובד, נורת אמברקס דולקת קבוע,

מנוע שמתחמם בנסיעות איטיות וארוכות בפקקים ודלת נהג שלא נפתחת מבחוץ... :wink:

אגב, לא רוצה להשמע אידיוט אבל לקח לי רבע שעה

להבין שהמכסה מנוע נפתח לכיוון הנגדי בכלל... :oops:

פורסם
אל תגזים, בכביש כמו נס הרים אין מצב שבגלל כמה זריקות זנב אתה מגיע באיחור של דקות לעומת מישהו עם רכב זהה שנסע חלק. מקסימום שניות. וגם בקטע של המקסימום אחיזה אני לא מסכים איתך, כי נהגתי על מכוניות אוחזות מאוד שהיו גם משעממות מאוד, או סתם כאלה שאמנם יש להן המון אחיזה, אבל כשהיא נגמרת הן נמרחות בתת היגוי מעצבן. לא תמיד לנהוג על פסי רכבת זה הכי כיף...

אבל לנהוג נכון ונקי זו הדרך הנכונה לא?

פורסם

גם להחליק אפשר נקי ונכון.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הדרך הנכונה לעשות מה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם אני רוצה להגיע מהר מנקודה לנקודה, בשביל מה אני צריך רכב ספורטיבי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא חושב שיש נכון ולא נכון,כל אחד מוצא את ההנאה שלו מנהיגה בדרכים שונות ומשונות.

אני אישית גם מעדיף נהיגה ״נקייה״ של קווים נכונים,מאקסימום אחיזה בסיבובים ובלי משחקי זנב למינהם...יש כאלה שיגידו שאותם זה משעמם.

פורסם
אם אני רוצה להגיע מהר מנקודה לנקודה, בשביל מה אני צריך רכב ספורטיבי?

מ'זתומרת? בשביל לדחוף לו צ'יפ מפלצתי ולתת רכבות ברמזור. מה קרה, צרפתיות אלרגיות לצ'יפים?

פורסם

צרפתיות אלרגיות להרבה דברים: דלק, מים, שמן, חשמל, אבק, זמן, שינויים במזג אוויר ועוד.

אז כן, גם לצ'יפים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

עזבו אותכם רכבים חזקים, חלשים

צ'יפים שמיפים מנוע 1.4 או 1.8T

הכי חשוב זה הנהג!! וגם הצמיגים כמובן.

האוטו שלי נהיה הרבה יותר מהיר מאז שהתחלתי לעשות קורס אחת לחודש חודשיים בשנה האחרונה :evil::wink::lol:

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
התשובה היא: פחות אחיזה מהצמיגים.

פחות אחיזה = יותר אקשן, במהירות נמוכה יותר.

אף על פי שזה קצת משטח את הטיעונים האחרים - אני די מסכים איתך.

בגדול - המילה היא איזון.

ככל שהפער בין יכולות המנוע לשלדה גדול יותר, כך האוטו ירגיש פחות "שלם" או נכון לנהיגה.

בקופרה אני מניח שזה פשוט מקבל ביטוי משמעותי יותר בגלל המנוע המעולה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אכן מנוע מעולה, בזה אין שום ספק.

מה שמעניין אותי זה למה סיאט החליטו להכניס מנוע כזה מעולה לשלדה כזאת מאכזבת...?

פורסם

כי זאת השלדה שהייתה להם.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...