Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כיום אבא שלי נוהג על גרנד ויטרה החדשה,הוא מרוצה מאוד מהרכב מכל הבחינות,מכוון שהדרישות שלו מן הרכב הן מאוד נמוכות.

מנהיגה קבועה שלי באוטו שמתי לב לכמה דברים,האוטו מעט חלש,לא תמיד יש כוח זמין ובנוסף צריכת הדלק שלו היא קטסטרופה

ואני משער שזה בגלל המנוע הקטן שלו יחסית לגוף (2.4)

אני רוצה לשמוע כמה הצעות מעניינות לג'יפ\ון (רצוי מאוד רכב חדש אבל יש על מה לדבר יד שנייה שממש משתלם)

התקציב עומד על 250,000 שקל ללא אפשרות לחריגה נוספת.

הדרישות הן מאוד סטנדרטיות - רכב עם כוח קצת יותר זמין,צריכת דלק נמוכה יותר גם אם מדובר בדיזל,אמינות בטיחות וכל שאר החרטות :)

תודה רבה !!!

פורסם

האם ישנה חשיבות לגודל הרכב ומספר המושבים?

האם מדובר ברכב שייסע בשטח או פשוט מטעמי נוחות מעוניין ברכב גבוהה כג'יפ?

ניסאן קשקאי בגרסה מאובזרת תשאיר הרבה עודף מתקציבכם,הרכב חסכוני,בטיחותי,אמין ונאה.

הניסאן ג'וק בגרסה המוגדשת,תספק ביצועים טובים ותשאיר גם היא עודף רב מהתקציב אך היא קטנה יותר ולמרות הנעתה הכפולה איננה מיועדת לשטח.

קיה ספורטאג'\יונדאי IX35 בגרסת הסולר יאפשרו צריכה טובה,הרכבים מרשימים בעיצובם החיצוני ומאובזרים.

מחירם ישאיר לך גם פה עודף מתקציבך.

פורסם

מדובר ברכב שלא ייראה שטח בכלל בנוסף הוא יעשה כ15 אלף קילומטר בשנה לכל היותר

לגבי ארבעת הרכבים שהצעת לי כאן - ג'וק + קשקאי = נמוכים,אני מחפש משהו גבוה באותו הסדר גדול ומעלה.

לגבי השניים האחרים - קיה ויונדאי,קודם שהזמן יעיד על טיב הרכבים,זוהי דעתי.

פורסם

נסו את הונדה CRV.

בתקציבכם נכנס דגם הספורט שאמנם לא מציע המון אבזור אבל הוא מספק.

הרכב מרווח מאוד ונוח ומציע צריכת דלק טובה ביחס לשאר הג'יפונים.

גם הפולקסוואגן טיגואן הוא אופציה טובה, אמנם יקר ביחס למתחרים אבל מציע תא נוסעים הרבה יותר איכותי משל הסוזוקי וגם ביצועים עדיפים.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

מבחינת נוחות נסיעה,מרחב,כוח ועיצוב הפורד אדג' היא הבחירה המושלמת,המחיר שלה מתאים לתקציב שלך ועוד ישאר לך כסף בצד,והוא התמורה הטובה ביותר לכסף שלך,החיסרון היחיד שלו היא צריכת הדלק שעומדת על 1 ל7 בערך,כדי שתבדוק את האופציה הזו

פורסם

מה דעתך על סובארו אאוטבק ?

הרכב בגימור מנוע ‏2.5 גיר רציף X-S מאובזר מאוד, הרכב מרווח מבפנים, תא מטען די גדול, עיצוב טוב , ולמיטב ידיעתי גם בידוד הרעשים מוצלח. הרכב הוא רכב כביש-שביל שימושי בעל יכולת שטח קלה. מה גם שהרכב אמין וצריכת הדלק שלו לפי נתוני יצרן היא 1-11.9.

בקיצור מאוד ממולץ !!

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

טוב קודם כל תודה רבה על הרצון הטוב לעזור :) !

אז ככה - ביקשתי רכב שיהיה בגובה של הויטרה או גבוה יותר מה שאומר שההונדה והפולקסווגן לא באים בחשבון.

האאוטבק נמצא רק עד שנת 2009,והצורה החיצונית שלו,לא משהו בלשון המעטה לטעמי.

הפורד היא הבחירה הטובה ביותר כרגע,אך אני משער שהצריכת דלק שלה גבוהה משל הויטרה

פורסם

ההונדה והפולקסוואגן לא נמוכים יותר, אולי זה אשליה של העיצוב החיצוני. אני ממליץ לגשת לאולמות התצוגה בכדי לראות את הרכבים במציאות.

צריכת הדלק בפורד תהיה הרבה יותר גבוהה מגרנד ויטארה.

האאוטבק הקודם נמכר עד 2009. אחרי שהוצגה ה-B4 החדשה הוצג גם אאוטבק חדש המבוסס עליה ונמכר בארץ.

פורסם

האאוטבק נמצא רק עד שנת 2009,והצורה החיצונית שלו,לא משהו בלשון המעטה לטעמי.

לא הבנתי למה אתה מתכוון בקשר לשיווק שלו, הוא משווק גם היום ולא רק עד לשנת 2009 אם לזה התכוונת.

ובקשר ליופי לטעמי היא יפה, אבל על טעם וריח אין להתכווח.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם
ההונדה והפולקסוואגן לא נמוכים יותר, אולי זה אשליה של העיצוב החיצוני. אני ממליץ לגשת לאולמות התצוגה בכדי לראות את הרכבים במציאות.

צריכת הדלק בפורד תהיה הרבה יותר גבוהה מגרנד ויטארה.

האאוטבק הקודם נמכר עד 2009. אחרי שהוצגה ה-B4 החדשה הוצג גם אאוטבק חדש המבוסס עליה ונמכר בארץ.

לפי בדיקה שערכתי במחירונים של יד 2 ששם מוצג גם אורך + גובה + רוחב הרכב,נמצא כי ההונדה והפולקסווגן נמוכות יותר.

פורסם

ההבדל הוא 2 סנטימטר לרעת ההונדה ואחד לרעת הטיגואן. מאוד מאוד לא משמעותי.

אני מציע לא לפסול רכבים לפי נתונים קטלוגיים, מה שעל הנייר לא נשמע יכול להתאים כמו כפפה במציאות.

פורסם

מאחר מאתה מציין שהנסועה השנתית היא 15000 ק"מ, אני חושב שצריכת הדלק הוא פרמטר פחות משמעותי.

לדוגמא: אם האדג' משיג צריכה ממוצעת של 7 ק"מ/ל (ריאלי) הוצאות הדלק בשנה (לפי 7.2 ש"ח לליטר) יהיו 15400 ש"ח.

אם נשווה לג'יפ חסכוני מאוד (נניח 9 ק"מ/ל, לא מכיר אחד שאכן צורך כך) הוצאות הדלק בשנה יהיו 12000 ש"ח.

סה"כ ההפרש לשנה הוא 3400 ש"ח, לדעתי לא משמעותי לרכבים בסדרי מחירים אלו (עד 250000 ש"ח!).

כך שהדלק לא ממש צריך להיות שיקול מרכזי, אלא אם כן אתה הולך על רכבים עם צריכה טובה משמעותית כגון הטיגואן או IX35/ספורטאז' דיזל.

אך במקרה זה הרכבים יהיו יקרים יחסית ולכן כל החיסכון (הקטן ממילא) ילך לטמיון עם ירידת הערך של הרכב (דיזלים צונחים וטיגואן סתם יקר מידי)..

אם אתה מעוניין ברכב גבוה, אני ממליץ על מיצובישי אוטלנדר, מניסיון הרכב מהיר יחסית עם הרגשה שלא חסר כוח וניצול מקסימאלי של רצועת הכח של המנוע עקב שימוש בגיר רציף מעולה!

בנוסף הוא גבוה מכול האלטרנטיבות ב-4 ס"מ בערך (מרווח גחון של 21.5 ס"מ).

מבחינת מרווח, הוא ללא ספק הכי מרווח בקטגוריה עם תא מטען ענק (במקור אמור להכיל עוד שני מושבים אך אפשר לקנות עם 5 מושבים).

נוחות נסיעה טובה אך קצת מתנדנד עקב כיול מתלים אשר נוטה לשטח.

אחיזה מעולה!! זה פשוט מדהים איך ניתן לפנות בכזו קלות עם רכב כבד וגבוה מסוג זה (אני מניח של 4X4 יש כאן תפקיד חשוב).

לדעתי הוא גם בעל יכולת שטח לא מבוטלת (באמת שהופתעתי לטובה, אם הוא היה ממוגן הייתי מעז יותר).

צריכת הדלק סביב 1:8 משולב עם הרבה עירוני.

כל האמור מניסיון של שלוש שנים ושני רכבים (הליסינג החליף..).

• תוכן חדש...