Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:-P

יש לי סוזוקי סוויפט 94 קופה.

אוטו מעולה לדעתי כבר טסט שני שעשיתי לו בלי בעיות!:twisted:

לעומת זאת יש לי בעיה בחלון\דלת נהג ואני יפרט.:evil:

החלון נפול מעט וכשאני סוגר אותו אני צריך לימשוך אותו עם היד הוא קצת באוף סייד כזה ניראה לי הוא לא יושב טוב על המסילה שלו או משו בתוך הדלת.:roll:

דבר שני ידית הפתיחה שהדלת רופפת משו שבור שמה. ואיפה שאני מכניס ת'מפתח (המנעול) ניראה שהעסק בפנים רופף כי להיסגר הוא ניסגר בחריקה וכדי לפתוח צריך מעמץ חזק (לסובב חזק עד הסוףףף ת'מפתח) ואז ניפתח.:x

בתור התחלה: הייתי רוצה מדריך איך לפתוח את הריפוד של הדלת (כמה ברגים ואיפה ועדיף עם תמונה וחצים עלייהם) והכי חשוב איך מורידים את הידית שפותחת את החלון (אין לי מושג איך עושים את זה).:idea:

שנית: אחרי שאני יראה מה הולך שמה אולי אני יצריך להיתגבר על בעיית החלון והידית אבל אם לא אני ישתף אותכם פה בעזרה.

תודה רבה לכם על העזרה ואני יתן מודה ענק למי שיתן לי תמונה עם חצים איפה וכמה ברגים כדי להוריד את הריפוד-דלת והידית חלון:lol:.

תודה מעמקי נפשי.:oops:

מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך? מה שאהוב עליך עשה לחברך!

פורסם

ברוב המכוניות לפרוק ידית החלון, צריך לדחוף הצידה (ע"י מברג דק) את קפיץ האומגה (בצבע צהוב) שנראה בתמונה ואז ניתן למשוך החוצה את הידית עצמה:

image007.jpgבברכה - רפי לין

פורסם

לגבי איך לפתוח את הדלת אני אפרט במס' שלבים.

1. קודם כל אתה משחרר את הידית כמו שהסבירו לך למעלה, תהיה עדין עם האזור הוא רגיש

2. בידית הפנימית של הדלת (לא של הפתיחה השניה) יש שני ברגים, תשחרר אותם ותוציא אותה.

3. בקופסא הקטנה של הידית פתיחה (משמע כל הקופסא שמכילה את המנגנון) אני לא ממש יודע איך מוציאים את הידית עצמה אבל ברגע שתוציא את הידית אתה תראה בפנים בורג די גדול שמחזיק את המנגנון צמוד לדלת, אתה משחרר אותו ואז לוקח את כל הקופסא ימינה וזה אמור להשתחרר, עכשיו אם אני לא טועה יש שם קליפסים אז תחכה לאנשים שקצת יותר מבינים ממני כי כשאני פירקתי את המנגנון בוא נגיד שלא הייתי כזה סבלני ושחררתי את זה בכוח. אבל תנסה לקחת את הקופסא ימינה קצת עד שתרגיש שהיא משוחררת נראה לי זה אמור לעבוד.

4. אתה בא מצידי הריפוד ומשחרר עם מברג לאט לאט את הקליפסים התחתונים שמחזיקים את כל הפלטה של הריפוד, אתה תשים לב אליהם יותר טוב כשתשחרר אחד או שניים ותהיה עדין עם זה.

5. בחלון יש את המסילה שנכנסת לתוך האזור של החלון, שחרר אותה בעדינות עם מברג שטוח מבפנים לבחוץ ואז הפלטת ריפוד תצא כמו שצריך.

רק תהיה עדין...

לגבי החלון אתה תראה כבר את המסילה שלו ותנסה לאבחן את הבעיה, רק שוב אני מציין תהיה עדין.

לגבי הפתיחה עם המפתח, אל תדאג זה לא כזה בעייתי כנראה המנגנון של הפתיחה והנעילה של הדלת מתנגש עם המנגנון של פתיחת הדלת, אז פשוט תצטרך לסדר אותם במקומם זה רק שני ברזלים כאלה אתה לא תסתבך עם זה.

בהצלחה

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תודה רבה לשניכם אתם אלופים!!

הצלחתי לפרק כימעט הכל.:lol:

רק נותר לפרק את הידית-מנעול וזהו.

אני בא לה מכל הכיוונים משכתי את הידית וסובבתי את הנעילה לשני הצדדים ואני לא מוצא שום דרך לפרק אותו.:cry:

רק זה מעקב אותי.:evil:

למי שפירק בעבר עם הסבר מדוייק\סירטון וידאו אני מאוד מודה לכם תודה.

פורסם

טוב...סיכומו של עיניין:

להורדת ידית-מנעול: יש 4 תופסנים2 למעלה 2 למטה בצד ימין וסמאל משחררים את הקליפסים והחלק יורד!

התוצאות שמצאתי הם:הבעיה במנעול (לדעתי) לא מקורי לכן הוא עושה את הבעיות הללו.

לכל אחד שידע אם יש בעיות בחלון כגון: הוא יורד עם מעמץ יתר ולא רגיל או נסגר באוף-סייד ודורש יחס אישי לסגירתו כל הבעיות האלו הם רק בגלל שאין לכם גומיות במסילת החלון(החלון כשיורד לתוך הדלת יש לו מסילה מיוחד ובתוך המסילה יש גומיות ששומרות אותו ומכוונת אותו במסלולו) ולי אין שמה בכלל גומיות רק ברזל(מסילה) אבל בדלת השניה יש גומיות ב"ה.

מעבר לזה הידית רופפת כי שבור שמה חלק מסוים.

לסיום כל מי שיש לו סוזוקי סוויפט אז יש פה מדריך מעולה למי שירצה להוריד את הריפוד דלת (דיפון)!

לדעתי אפשר לנעול אלה אם כן יש מישו שירצה להוסיף...

פורסם

צריך לשים גומיות, גם אצלי אין גומיות כנראה הם ירדו במהלך השנים ע"י אחד מ11 הבעלים הקודמים (:D כן כן אבל הרכב מטופל באהבה), זה לא אמור להיות עסק יקר אפשר לשים גם סיליקון לצומת ליבך זה מה שיש אצלי ברכב במקום גומיות.

תשקול את זה..

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...