Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איתמר, גם אתה קנית פיקנטו?

אני? מה עשיתי רע? :wink:

לא, פשוט זה סיקרן אותי אז עשיתי חיפוש באי-ביי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים אני אישית התלבטתי רבות בין מכוניות המיני השונות עד שלבסוף החלטתי ללכת על הפיקנטו.

בגלל זמן ההמתנה הארוך למכונית רכשתי את המכונית עם 20 ק"מ דרך ליסינג פרי בצבע שחור ידנית.

אני נוסע על האוטו כבר כ-3 שבועות ולדעתי אין מה לחפש במכונית אחר.

דבר ראשון המכונית נוסעת הרבה יותר טוב אבל משמעותית יותר טוב ממכוניות אחרות בסגמנט.

דבר שני המכונית לטעמי נראית מצוין במציאות וגם קבלתי המון פידבקים חיוביים מאנשים אחרים.

דבר שלישי המכונית מאוד מאוד מאובזרת יחסית למחיר שלה ואני מתאר לעצמי שאני לא צריך לפרט את זה כאן.

חברים לסיכום אני באמת לא חושב שיש הרבה התלבטות כאן מכיוון שהמכונית פשוט טובה ונותנת הרגשה טובה לנהג

ולנוסע כאחד.

אני רואה כאן תגובות לגבי החלפת המערכת - חברים חלאס. המערכת בכלל לא נוראית כמו שאתם מציגים אותה.

נכון היא לא מהטובות ששמעתי ובטח לא מהחזקות אבל ל 99% מהנהגים זה דיי והותר ואין צורך לפרק פאנלים

ולהוריד לרכב את ערכו.

לגבי צריכת הדלק אני השגתי כ13 ק"מ לליטר.הבנתי שהצריכה יותר גבוהה כי הרכב עדיין בהרצה ובגלל שאני נהג

חדש ואני נוטה לצאת לעקיפות מהירות ועדיין החלפת ההילוכים שלי לא בשיא. נהג מנוסה יצליח להשיג צריכה טובה יותר

באופן משמעותי. חברים - רוצו לקנות ולא תתחרטו.

פורסם

אם אתה שומע רק חדשות אז המערכת הזאת באמת מספיקה לך. תתחדש.

13 ק"מ לליטר זה קצת מוגזם..עירוני? מזגן?

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

אני לא שמעתי את המערכת הזאת אבל כולם נורא מתלוננים שהיא גרועה. מעניין אם בכלל החלפת המערכת תגרור ירידת ערך כמו שאתה אומר ומעניין עוד יותר אם זה פוגם באחריות שהיבואן נותן על האוטו.

איפה אתה נוסע שקיבלת 1:13 ? באיזו עיר והאם אתה נוסע יותר עירוני או יותר ביעירוני ?

אני נורא פוחדת שהאוטו לא סוחב בעליות ולא מתאים לי כי אני גרה בירושלים. קראתי את הביקורת שכתבו פה ואמרו שלפעמים בעליות אפילו הילוך שני לא הספיק כדי להזיז את האוטו קדימה. ועוד עם מזגן......

בעניין הרכישה מליסינג... באיזה מחיר הם מכרו לך את הרכב ? והאם אתה נרשם כיד ראשונה או איך בדיוק ? כי זה גם משפיע על ערך האוטו בעתיד.

פורסם
האמת שכתבתי לחברה שמייצרת בשביל להבין סדר גודל של מחיר, מידות, תאימות ובאיזה כמות הוא מוכר...

הפנטזיה היא לקנות את המסגרת הזאת ולהלביש עליה את זה:

רדיו-הכל-כלול

אמנם רכב של 63000 ש"ח אבל אם אני מצליח להרכיב את זה ועוד משיג סוף סוף את השלט להגה אז זה משדרג אותו פיצוץ :)

בתקווה שזה יראה (כמעט) ככה

נראה ממש טוב השאלה זה כמו שאמרתם מה צריך כדי להרכיב והאם תהיה ירידת ערך.

פורסם
נראה ממש טוב השאלה זה כמו שאמרתם מה צריך כדי להרכיב והאם תהיה ירידת ערך.

תשמע,

אין ספק שזה סיכון (אבל רק לגבי המערכת) כי האחריות היא לא רק "על כל החבילה" אלא על כל הרכיבים.

בסופו של דבר אתה לא אמור לשנות יותר מדי - אתה משתמש באותם החיבורים - פשוט מחבר אליהם מערכת אחרת ככה שזה די נקודתי.

גם תחשוב מה היה כשלא מכרו רכבים עם מערכת מובנת - כל אחד היה מתקין אצל המתקין שלו והאחריות הייתה עדיין תקפה ככה שלא צריך להיכנס יותר מדי לפאניקה.

אני לא אומר שקיה לא יעשו פרצופים ולא ינסו להפיל את כל הבעיות על זה - אבל עם קצת צעקות במידת הצורך, הכל יהיה בסדר.

גם תחשוב שהקבלן של החברה לא בדיוק עושה התקנות איכותיות והרכב עדיין עובד ואין בעיות.

בכל מקרה, לי הסיכון הזה שווה - אני רוצה קונסלה טובה עם GPS, דיבורית ורדיו איכותי - בלי שאני אצטרך לפרוס מיליון כבלים ורכיבים ברכב.

זה גם לדעתי מעלה את ערך הרכב או לפחות את הסחירות שלו - אתה מראה רכב עם מערכת איכותית בהרבה ועם פיצ'רים שאין לאף אחד מהמוכרים האחרים.

במקרה הכי גרוע, אתה מחזיק את החלקים במקוריים במחסן ומתקין חזרה לפני המכירה...

פורסם

תגיד בתוכנת gps שיש שם, לדעתך או ידיעתך ניתן להחליף או להוסיף מפות של ישראל או שינוי תוכנה.

בגדול מה האופציות?

אגב יש מערכות כאלו של פיוניר וכו׳ אולי הן יותר טובות?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

בניתי קובץ אקסל מפורט על הוצאות דלק אותו אני מעדכן כל תדלוק. על סמך הנתונים הוצאות הדלק ירדו ב-250 ש"ח בהשוואה לרכב הישן שלי. אם אני לוקח בחשבון חסכון בתיקונים אפשר לומר שפיקנטו משלמת על עצמה.

xpozot, תקנה GPS יעודי באייבי. תוכל לעדכן אותו בלי בעיה.

פורסם
תגיד בתוכנת gps שיש שם, לדעתך או ידיעתך ניתן להחליף או להוסיף מפות של ישראל או שינוי תוכנה.

בגדול מה האופציות?

אגב יש מערכות כאלו של פיוניר וכו׳ אולי הן יותר טובות?

טוב,

המוכר מציע את הפאנל ב-40$ ליחידה.

עם מישהו בעניין וגם רוצה - דברו איתי ונזמין ביחד.

לגבי המערכת - אין ספק שפייונר לוקחים, הכל שאלה של תאימות ומחיר.

פורסם
חברים אני אישית התלבטתי רבות בין מכוניות המיני השונות עד שלבסוף החלטתי ללכת על הפיקנטו.

בגלל זמן ההמתנה הארוך למכונית רכשתי את המכונית עם 20 ק"מ דרך ליסינג פרי בצבע שחור ידנית.

דבר ראשון המכונית נוסעת הרבה יותר טוב אבל משמעותית יותר טוב ממכוניות אחרות בסגמנט.

דבר שני המכונית לטעמי נראית מצוין במציאות וגם קבלתי המון פידבקים חיוביים מאנשים אחרים.

דבר שלישי המכונית מאוד מאוד מאובזרת יחסית למחיר שלה ואני מתאר לעצמי שאני לא צריך לפרט את זה כאן.

חברים לסיכום אני באמת לא חושב שיש הרבה התלבטות כאן מכיוון שהמכונית פשוט טובה ונותנת הרגשה טובה לנהג

ולנוסע כאחד.

אני רואה כאן תגובות לגבי החלפת המערכת - חברים חלאס. המערכת בכלל לא נוראית כמו שאתם מציגים אותה.

נכון היא לא מהטובות ששמעתי ובטח לא מהחזקות אבל ל 99% מהנהגים זה דיי והותר ואין צורך לפרק פאנלים

ולהוריד לרכב את ערכו.

לגבי צריכת הדלק אני השגתי כ13 ק"מ לליטר.הבנתי שהצריכה יותר גבוהה כי הרכב עדיין בהרצה ובגלל שאני נהג

חדש ואני נוטה לצאת לעקיפות מהירות ועדיין החלפת ההילוכים שלי לא בשיא. נהג מנוסה יצליח להשיג צריכה טובה יותר

אם זה יוצא יותר זול אם אתה קונה מפרי?

פורסם

ולנוסע כאחד.

ולהוריד לרכב את ערכו.

הרבה אנשים אוהבים לשמוע במערכת הרגילה ושומעים יחסית בסדר

אבל ידידי הרבה אנים אוהבים לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה או לחילופין לעשים מערכת HU שכוללת הכל כגון DVD BT גיפיאס וכו',

לידיעתך הרכבת מערכת כזו או בנוסף מגברים ומערכת שמע חזדקה יותר לא מורידה את הערך אלה להיפך מעלה את הערך ובהרבה.

פורסם

אני בחיים לא הייתי קונה רכב עם מערכת כזאת. באסים מחלישים את הפלסטיק וזה גם מראה את האופי של הנהג. בום בום פאו לא בקיה שלי.

פורסם

אני בחיים לא הייתי קונה רכב עם מערכת כזאת. באסים מחלישים את הפלסטיק וזה גם מראה את האופי של הנהג. בום בום פאו לא בקיה שלי.

אני אוהב לשמוע רוק קלאסי, רוק כבד, מטאל, מוזיקה קלאסית. משהו לא בסדר באופי שלי לדעתך? אתה לא תקנה ממני אוטו?

מערכת שמע טובה לא נועדה רק לטראנסים וערסים חבר

תקנו אותי אם אני תועה

• תוכן חדש...