Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

250 עד ליום שבו אוכל לגדול לכיוון רישוי לא מוגבל :-D

אם כבר לך על הpcx, צריכה של 1 ל45. מעתה אני אקח על עצמי את העידוד למעבר לדו''ג:wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ועוד צריך לומר תודה על כך כי חברות הביטוח שמעו "ספורט" וחשבו שזה "קצת" יותר מרמת גימור... :roll:

כל שנה אני עובר את הבדיחה הזאת מחדש.

"שלום, אני רוצה בבקשה לקבל הצעת מחיר לסאנגיונג מוסו ספורט (זה הכינוי שהצמיד היצרן לטנדר)"

"אדוני, אנחנו לא מבטחים רכבי ספורט!".

:roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
250 עד ליום שבו אוכל לגדול לכיוון רישוי לא מוגבל :-D

אם כבר לך על הpcx, צריכה של 1 ל45. מעתה אני אקח על עצמי את העידוד למעבר לדו''ג:wink:

שוב אנחנו עומדים על ההבדלים בין נתוני יצרן לחיים...במבחנים ראיתי שקיבלו ממנו 35 במאמץ ניכר, יותר לכיוון ה 30. סטנדרטי.

לשם השוואה - נתוני היצרן שמצאתי לגבי הסופר קאב הם 146-180 ק"מ לליטר!! (הנמדדו בנסיעה במהירות 30 קמ"ש, כנראה במישור...)

כנראה שהמספר בו נקבתי הוא באיזור המספר שמקבלים שליחי הפיצה

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

האמת שכן, אלו נתוני יצרן, אבל חבר עם קטנוע כזה מדד והגיע לתוצאה דומה לטענתו 8). אם הוא ממציא או לא, זאת אני לא יוכל להוכיח. מה שכן עד לאחרונה היה מבצע בהונדה, בקניית הקטנוע הזה מקבלים דלק חינם לשנה, לא רע נכון? :)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
כל שנה אני עובר את הבדיחה הזאת מחדש.

"שלום, אני רוצה בבקשה לקבל הצעת מחיר לסאנגיונג מוסו ספורט (זה הכינוי שהצמיד היצרן לטנדר)"

"אדוני, אנחנו לא מבטחים רכבי ספורט!".

:roflmao::roflmao::roflmao:

יניב, זאת בדיחה עצובה לגמרי...

והנה משהו עגום יותר: כשקיבלנו את ה-TSI, החברת ביטוח החליטה שהמחיר יהיה גבוה מבעבר כי לרכב יש טורבו וזה מעיד על העובדה שהוא רכב "ספורט".

אחרי כמה ריבים, הבהרות ועצבים - הם הבינו כי אין קשר, והפלא ופלא, פתאום המחיר צנח ביחס ל-1.6 הקודמות.

מדינה הזויה. פשוט הזויה ועצובה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כמה אתה מבלבלים את המוח על סטיות של צריכת דלק מינוריות לפה או לשם, כמה שלא ייתנו זה אף פעם לא יספק אתכם.

אני למשל נהנה מכל העולמות - צריכת דלק של 1ל27, תאוצה שתשאיר לsti ענן עשן מכובד, ואגרת טסט שעולה כמו חצי מיכל של משפחתומטית סטנדרטית, מה רע?:lol:

הביטוח. :-(

פורסם
האמת שכן, אלו נתוני יצרן, אבל חבר עם קטנוע כזה מדד והגיע לתוצאה דומה לטענתו 8). אם הוא ממציא או לא, זאת אני לא יוכל להוכיח. מה שכן עד לאחרונה היה מבצע בהונדה, בקניית הקטנוע הזה מקבלים דלק חינם לשנה, לא רע נכון? :)

גם בקניית סופר קאב אתה מקבל דלק חינם לשנה, מוסרים אותו עם מיכל דלק מלא:wink:

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

עדכון לגבי מערכת השמע: הרגע סיימתי להתקין שני רמקולים פיוניר 6X9 40W (הפשוטים שלהם, 250-300 ש"ח) בתיבות מכובדות בתא המטען, מחוברים במקום הרמקולים האחוריים. המערכת כמובן מכוונת רק על האחוריים.

המערכת נשמעת שנות אור טוב יותר אך עדיין מוגבלת מאוד. חלשה, תדרים נמוכים על הפנים.

אדגיש שהרמקולים הללו נשמעים מצויין עם המערכת הביתית שלי ונשמעו מצויין בקליאו עם המערכת המקורית שם. כלומר המערכת אשמה.

אני חושד שהמערכת טופלה ע"י היצרן להנחתת התדרים הנמוכים, איזשהו פילטר לפני מגבר ההספק, אולי. זאת כדי שהרמקולים המגוחכים המקוריים(שנראים כמו רמקולים של טרנזיסטור, למי שזוכר, אבל גדולים יותר) לא יצטרכו להשמיע את הבס, שבטח נשמע נורא בהם.

הצעד הבא הוא לבדוק את חששותי לגבי המערכת ואולי לחפש על הלוח קבל תועה בנתיב האות. אשמח לעצות...

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

רד מזה.

לפתוח את המערכת ולהתחיל להתעסק עם קבלים זה לא להיט. האם איפסת את ההגדרות? ניסית לשחק עם ה"אקולייזר"?

אני בטוח שיש \ יופיעו בקרוב מתאמי פלסטיקה להתקנת רדיו חליפי בפיקנטו, מסתמן שזו האופצייה הכי נורמלית לשדרוג המערכת.

מה שכן, אם יש לך סבלנות, עבור על הקווים המקוריים. יכול להיות שיושב עליהם קבל באיזשהו מקום ואז מלאכתך תהיה פשוטה בהרבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
רד מזה.

לפתוח את המערכת ולהתחיל להתעסק עם קבלים זה לא להיט. האם איפסת את ההגדרות? ניסית לשחק עם ה"אקולייזר"?

אני בטוח שיש \ יופיעו בקרוב מתאמי פלסטיקה להתקנת רדיו חליפי בפיקנטו, מסתמן שזו האופצייה הכי נורמלית לשדרוג המערכת.

מה שכן, אם יש לך סבלנות, עבור על הקווים המקוריים. יכול להיות שיושב עליהם קבל באיזשהו מקום ואז מלאכתך תהיה פשוטה בהרבה.

איתמר.

כמובן, המערכת מכוונת, אין באס, והוא על המקסימום. מה שאמרת לגבי הקבלים על הקווים - לפי דבריך אני מבין שזה מקובל?

פשוט שמעתי אנשים שאומרים שזו נראית אותה המערכת כמו ב I30, אז תיארתי לעצמי שהם לקחו יחידה קיימת ו'שינמכו' אותה, מה שמצביע על אפשרות להחזיר עטרה ליושנה (בהנחה שהמערכת ב I30 סבירה). אשמח מאוד לפתור את העניין כך כי אני מעדיף להשאר עם הקונסולה המקורית, ואני לא צריך גדולות ונצורות מהמערכת שלי, מספיק לי מה שמקורית טובה יכולה לתת עם רמקולים טובים שארוזים כראוי.

תודה

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
עדכון לגבי מערכת השמע: הרגע סיימתי להתקין שני רמקולים פיוניר 6X9 40W (הפשוטים שלהם, 250-300 ש"ח) בתיבות מכובדות בתא המטען, מחוברים במקום הרמקולים האחוריים. המערכת כמובן מכוונת רק על האחוריים.

המערכת נשמעת שנות אור טוב יותר אך עדיין מוגבלת מאוד. חלשה, תדרים נמוכים על הפנים.

אדגיש שהרמקולים הללו נשמעים מצויין עם המערכת הביתית שלי ונשמעו מצויין בקליאו עם המערכת המקורית שם. כלומר המערכת אשמה.

אני חושד שהמערכת טופלה ע"י היצרן להנחתת התדרים הנמוכים, איזשהו פילטר לפני מגבר ההספק, אולי. זאת כדי שהרמקולים המגוחכים המקוריים(שנראים כמו רמקולים של טרנזיסטור, למי שזוכר, אבל גדולים יותר) לא יצטרכו להשמיע את הבס, שבטח נשמע נורא בהם.

הצעד הבא הוא לבדוק את חששותי לגבי המערכת ואולי לחפש על הלוח קבל תועה בנתיב האות. אשמח לעצות...

תנסה להפוך מינוס בפלוס ברמקול אחד .

יוסי

פורסם
תנסה להפוך מינוס בפלוס ברמקול אחד .

יוסי

תודה, זה הדבר הראשון שבדקתי.

בינתיים הזמנתי מגבר D-CLASS קטן (15WX2) להתקין מאחורי הקונסולה, אם אצליח להוציא מהמערכת את הפילטר, אנחית את היציאות לרמקולים וישר למגבר. אני מניח שזה ישיג לי עוצמה מספקת בשביל הרמקולים שלי.

תקנו אותי אם אני תועה

• תוכן חדש...