Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוסך אחר, כבר התקדם עוד טיפה (עם רכב אחר על אותה תקלה) וכניראה קשור בין היתר למחשב של האוטו שמחשב בלימה לא נכון...

אז כל בלבולי המח וההכפשות שלך הולכים להפתר ע"י עדכון תוכנה פשוט למחשב הרכב?:shock:

באמת שערוריה, רואים שקאיה לא יודעים לייצר רכבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במידה וכל מה שהבחור מהבלוג (הוא כבר נהיה סוג של מותג, לא?) אמר נכון, כולל הפתרון, ייתכן שקיה יודעים לייצר מכוניות, אבל התמונה שמצטיירת היא שהשירות הטכני שלהם והיכולת שלהם להתמודד עם תקלות טעונה שיפור במקרה הטוב ומבישה במקרה הרע...

פורסם

היבואן מטפל ברכב הנ"ל,

כדאי לתת לו כמה ימי חסד כדי לבדוק את מקור התקלה ולפתור אותה,

לפני שאתה קובע שהשירות טעון שיפור או מביש.

זו הגינות מינימלית בין אנשים.

-

פורסם
אבל התמונה שמצטיירת היא שהשירות הטכני שלהם והיכולת שלהם להתמודד עם תקלות טעונה שיפור במקרה הטוב ומבישה במקרה הרע...

אני ניזון אך ורק מהדברים שהמתלונן מספק אבל גם על פיהם:

1. הייתה (לכאורה)בעית חריקה בהגה, המוסך נתקל בבעיה חדשה לחלוטין ברכב חדש לחלוטין שגם ליצרן עצמו עדיין אין איתו נסיון ולאחר מספר נסיונות תיקון פתר אותה על הצד הטוב ביותר.

2. כמו כן יש (לכאורה) בעיה בסטיה בבלימה ולאחר מספר נסיונות תיקון (שוב ברכב שגם היצרן לא מסוגל לספק תמיכה טכנית כי הרכב חדש לחלוטין) ולאחר מספר נסיונות תיקון שלא צלחו, כרגע נראה שככל הנראה עלו על הבעיה ונדרש עידכון גירסה לתוכנת הבלימה.

אז על בסיס הנתונים האלה, איפה בדיוק הכשל שאתה מדבר עליו? טעונה שיפור? בושה?

אתה חושב שיש פה בושה כי אתה ככל הנראה לא מבין הרבה במכונאות, אני אומר לך שאם כל העובדות האלה נכונות אז לא רק שישלחו צוותי מקוריאה ללמוד את העניין אלא שגם מכונאי היבואן יקבלו את אות המכונאי המצטיין של היצרן, יש כבר תקדימים לעניין ביבואנים אחרים בארץ.

פורסם

מצטער להסיט לרגע את אור הזרקורים לשאלה קטנה: לעוד מישהו יש רעשים\רעידות בזמן הורדת החלון? אצלי יש בחלון הנהג.

ועוד משהו: מישהו כבר שידרג את המערכת? זוועה אמיתית...

חוץ מזה הרכב הזה מתוק, אין לי מילה אחרת

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

אחרי שמכוונים את הגדרות הבס וכד', זה נשמע הרבה יותר טוב (באופן יחסי..כן)

מה שכן, גם אצלנו יש רעש בחלון כשמעלים\מורידים אותו וגם בקפיצה על באמפרים. נשמע כאילו משהו השתחרר שם ובבאמפרים מקפץ לו בתוך הדלת.

ניגש למוסך בהזדמנות כשיהיה יותר זמן לזה..

פורסם

bagira -

אני מניח שאין לי הבנה במכונאות רכב כמו שלך יש, אבל הבנה בסיסית בנוגע לאופן בו צריך להתייחס ללקוח יש לי.

אני יכול ורוצה לקבל התייחסויות ענייניות לדברים אשר כתבתי פה, אבל בבקשה אל תתיימר להגיד לי מה אני יודע ומה אני לא יודע. זה מתחת לכבודי ולכבודך.

לעניינו - אנסה לנסח את דבריי כך שיהיו תואמים להבנה הטכנית הלוקה בחסר שלי.

כוונתי הייתה שטלקאר כשלו באופן בו התייחסו ללקוח בשל העובדה שהוא חש כי הם מנסים לנפנף אותו מבלי למצוא פתרון אמיתי לעניין. במידה והייתה אמת בדבריו של פותח הבלוג, ההתייחסות אליו הייתה צריכה להיות הרבה יותר רצינית והחברה הייתה צריכה לתת ללקוח הרגשה שמישהו מטפל בו.

ושוב - הכל בתנאי שאותו פתוח בלוג הציג את כל האמת בגרסותיו.

פורסם
אחרי שמכוונים את הגדרות הבס וכד', זה נשמע הרבה יותר טוב (באופן יחסי..כן)

..

כשמכוונים את הבאס זה נשמע בערך ככה:

AT-M.jpg

כשמכוונים את הטרבל זה כבר ממש משתפר:

monkey-playing-cymbals-268x300.jpg

כשמכוונים את כל ההגדרות בצורה אופטימלית זה כבר ממש משתפר:

middle_1236326853986.jpg

בקיצור, ראיתי ביימי חלדי מערכות טובות ממנה, לא בטוח שראיתי גרועות ממנה :lol:

פורסם
bagira -

כוונתי הייתה שטלקאר כשלו באופן בו התייחסו ללקוח בשל העובדה שהוא חש כי הם מנסים לנפנף אותו מבלי למצוא פתרון אמיתי לעניין. במידה והייתה אמת בדבריו של פותח הבלוג, ההתייחסות אליו הייתה צריכה להיות הרבה יותר רצינית והחברה הייתה צריכה לתת ללקוח הרגשה שמישהו מטפל בו.

ושוב - הכל בתנאי שאותו פתוח בלוג הציג את כל האמת בגרסותיו.

אני לא מסכים איתך. מדובר בדגם חדש לחלוטין עם מחלות לא מוכרות. למכונאים אין כדור בדולח. הם לא יכלו לדעת שהבעיה דווקא בתוכנה של הרכב ולכן ניסו לתקן את הבעיה בדרכים המקובלות. בכניסה הראשונה עשו החלפה בין הצמיגים הקדמיים לאחוריים. בפעם השנייה שלחו את הרכב לכיוון פרונט. בפעם השלישית שלחו את הרכב פעם נוספת לכיוון פרונט. בפעם הרביעית והחמישית המשיכו בניסיונות לתקן את התקלה. אלחנדרו לא טרח להמשיך להגיע למוסך ובחר לפתוח במלחמת הכפשות באינטרנט. אני לא רואה כאן שום נפנוף של הלקוח. להפך.

פורסם

אשריך באגירה:lol:

קצת חורה לי להפקיד רכב בן פחות משבוע אצל מתקינים כדי שיעבירו חוטים מהקונסולה לתא המטען, אבל לא נראה שיש ברירה. אשמח לקבל עצה בנושא - היכן מומלץ, כמה עולה ואולי עדיף לבד? יכול להיות שאצל היבואן יש אופציה? האם מתקין סטנדרטי ישבור כמה פלסטיקים על הדרך או שאני סתם חרד?

תודה

נ.ב

תיבות לרמקולים באיזור חדרה - מישהו מכיר? באוטודיפו אין

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

השמועה אומרת שאצל יוסי אלפיין תקבל התקנה כמו שצריך במקסימום דאגה לחלקי הפלסטיק של האוטו.

השאלה היא בהתחשב בפרוייקטים שהוא בד"כ לוקח כמו האוונסיס של lanosforce, האלפא ג'ולייטה האדומה החדשה בIAROC ומונית הכסף II, אם משהו כמו שדרוג לפיקנטו יהיה רלוונטי לעשות אצלו :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תודה אני אבדוק את העניין הזה.

עוד משהו קטן שמפריע לי (קצת מטופש) - כבר 3 פעמים נסעתי עם אורות חניה (זה מה שאני חושב שזה). פשוט במצב של הידית שבדרך כלל משמעו OFF דלוקים האורות הללו, מה שלא מתריע לי להדליק אור דרך(כי כבר יש אור כלשהו). רק כשרכבים מסביב מאותתים לי להדליק אורות זה נקלט. מסוכן משהו, אני מקווה להתרגל מהר

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

אם אני לא טועה מדובר באור יום או DRL בשפת הקיצור שלו באנגלית. הוא מודלק ברגע סיבוב הסוויץ' באוטו.

מבחינתך אתה צריך לנסוע כמו שנהגת עד היום, אם לא הדלקת אורות ביום אלא רק בערב אז תמשיך כך בלי קשר לעובדה שאור כלשהו כבר דולק. במידה והפעלת אורות כל הזמן אז תמשיך כך גם במכונית הזו.

בהצלחה. :-)

פורסם

עכשיו שסיימנו עם הקשקוש על התקלה "האיומה" בפיקנטו הגיע הזמן לחדשות טובות. אני שמח לבשר על שיפור משמעותי בצריכת הדלק. בנהיגה בתנאים 20 עירוני/80 בין עירוני במהירות 100-110 + מזגן (תמיד) + קצת פקקים + עקיפות + מספר האצות חזקות להשתלב בתנועה + נסיעה ארוכה אחת ברכב מלא (4 נוסעים מבוגרים) ומזגן קיבלתי 17.5 ק"מ/ל'.

500 ק"מ/28.5 ל' = 17.49 ק"מ. הרכב עבר קצת מעל 1,000 ק"מ.

זהו, אני מרוצה. קנייה מצויינת. :lol:

פורסם
עכשיו שסיימנו עם הקשקוש על התקלה "האיומה" בפיקנטו הגיע הזמן לחדשות טובות. אני שמח לבשר על שיפור משמעותי בצריכת הדלק. בנהיגה בתנאים 20 עירוני/80 בין עירוני במהירות 100-110 + מזגן (תמיד) + קצת פקקים + עקיפות + מספר האצות חזקות להשתלב בתנועה + נסיעה ארוכה אחת ברכב מלא (4 נוסעים מבוגרים) ומזגן קיבלתי 17.5 ק"מ/ל'.

500 ק"מ/28.5 ל' = 17.49 ק"מ. הרכב עבר קצת מעל 1,000 ק"מ.

זהו, אני מרוצה. קנייה מצויינת. :lol:

אחי הגיע כבר לממוצע של 18.4 ק"מ לליטר הרכב כבר עבר 1200 ק"מ ,זה משתפר מתדלוק לתדלוק .

יוסי

• תוכן חדש...