Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במה אתה תומך בדיוק?

במישהוא שהמציא תקלה סידרתית שלא הייתה ולא נבראה ועל הדרך מכפיש ומוציא דיבה?

כל מה שיש פה הוא בעל רכב אחד שיש לו רכב אחד בודד שככל הנראה, עפ"י הסרטון שהוא בעצמו העלה, אולי, יש בו איזה תקלה מינורית שגורמת לאוטו להתנהג בצורה שהוא לא צופה.

פה זה מתחיל ופה זה נגמר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
את קונה מכונית כמו שצה"ל רוכש מטוסי F-35. מסכן הסוכן שימכור לך את הרכב. את תגרמי לו להתמוטטות עצבים.

בקשר לתלונה אף אחד לא סותם לו את הפה. זכותו לפרסם את המקרה האישי שלו. אבל מכאן ועד לטעון שמדובר בתקלה רוחבית, הסתרה, חייב להיות ריקול ועוד כל מיני יציאות מראה שאין לו רצון לקבל טיפול אמיתי והוא מנסה להכפיש את היצרן והמותג בכל מדיום אפשרי.

אכן צדקת. אגרום לו להצטער על כך שמכר לי את האוטו:lol::lol:

תגיד, אתה רציני?

אל תרד לפן האישי בבקשה, זה לא מכבודך.

מאיפה אתה יודע שזו לא תקלה רוחבית? האם אתה מייצר המכונית? זו מכונית חדשה ולכן לא ניתן לדעת עדיין מה תהיינה התקלות.

הפורום הזה נותן מידע רחב על כל סוג של רכב.

אנשים רבים רוצים לקנות את הרכב הזה, ומן הראוי שידעו שהוא לא מושלם.

זה הכל.

שוב, אין לי שום דבר נגד קיה פיקנטו. להיפך.

פורסם
במה אתה תומך בדיוק?

במישהוא שהמציא תקלה סידרתית שלא הייתה ולא נבראה ועל הדרך מכפיש ומוציא דיבה?

כל מה שיש פה הוא בעל רכב אחד שיש לו רכב אחד בודד שככל הנראה, עפ"י הסרטון שהוא בעצמו העלה, אולי, יש בו איזה תקלה מינורית שגורמת לאוטו להתנהג בצורה שהוא לא צופה.

פה זה מתחיל ופה זה נגמר!

אני תומך במה שכתבה simhagali ולא במה שאתה כתבת. אני לא מבין למה אתה עובר לריב איתי. זכותי להגיד מה שאני חושב. ולמה אתה הופך את דברי ומוציא אותם בהקשרם. עכשיו תקרא ברגועה מה שהיא כתבה ומה שאתה כתבת אתה תראה שזה שני דברים שונים ולא קשורים. אני לא עורך דין של האיש. אבל בינתיים אתה מכפיש אותו? לא ? הוכחו הדברים שאתה כותב עליו? גם לי יש דעה עליו. אבל אני לא מבין להכפיש את יבואנים אסור וגולשים בפורום מותר. למה כי לאלה אין עורכי הדין שיתבעו אותך?

אני לא אהוב להכפיש יבואנים. לא אוהב להכפיש גולשים.

אם לא הבנת במה אני כן תומך. אני תומך בחופש של אותו גולש לכתוב כאן כי אין לו במה אחרת. זאת החלטה שלו . למה אתה צריך לגן על יבואן ? מה הצטרפת לעורכי הדין של יבואן? יבואן כבר ידע להסתדר

בכל מקרה אני לא רוצה יותר להתייחס לנושא. הוא לא שייך אלי. תכתוב מה שבא לך.

גם בכל מקרה אם פגעתי כאן בכתיבתי בך אני מתנצל

פורסם

אינני יכול לחוות דעה על ההגה החורק, אבל בנוגע לסרטונים -

התנהגות נורמלית לגמרי בבלימה חזקה. כל אוטו סוטה קצת במצב כזה,

כולל המרצדס של שומאכר.

הייתי ממליץ לנסות ניפוח צמיגים (כמו שצריך, עם הורדת לחץ מראש) במקום אחר מהרגיל,

סתם כדי לבדוק עד כמה זה משפיע. חוץ מזה? אין פה כלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נתוני צריכת הדלק טיפה מאכזבים..1:16? לא דובר על 1:20?

אל תשכח שלא מדובר על מנוע 3 ציל' בנפח 1000 ... זה מנוע 4 ציל' 1250 ... בכל זאת הוא יאכל קצת יותר.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

יצא לי היום להתנסות עם בלימת החירום, כביש החוף אחרי M הדרך לכיוון צפון - אחרי הגשר הקטן איזה פול טריילר החליט שהוא בולם ויורד לנחל אלכסנדר.

אני שמתי לב לזה קצת *אבל ממש קצת* מאוחר, דוושת בלם נכנסה עד הרצפה, הרגשתי את כל ראשי-התיבות נכנסים לפעולה והפיקצ'ו ירדה מ120 ל0 תוך מרחק שנראה כמו 30~40 מטרים. אולי פחות אולי יותר. היה ממש חשוך

בכל אופן, עם כל עוצמת הבלימה הזאת - לא היה ולא נברא שום סטייה ושום משיכה לשום כיוון. הרכב עצר בקו ישר.

רק תורם את חלקי לסטטיסטיקה נגד ה"כל הפיקנטות שבורות"

ערב טוב

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני תומך במה שכתבה simhagali ולא במה שאתה כתבת. אני לא מבין למה אתה עובר לריב איתי. זכותי להגיד מה שאני חושב.

אין פה שום עניין של זכויות, של דעות ושל מחשבות, יש פה אך ורק עניין של עובדות ומספרים ואדם שלוקח רכב אחד בודד שיש בו אולי איזה תקלה מינורית ומפרסם ש"קיה זה חרה רכב" ו"תזהרו כשאתם קונים פיקנטו", "סכנת נפשות, תקלה סידרתית במערכת הבלימה של הפיקאנטו" וכו' הוא במקרה הטוב אוויל משריש, במקרה הגרוע רמאי בעל עניין.

עכשיו תגיד לי ברשותך, אתה עדיין חושב שזה חשוב וזה זכותו?

אם מישהוא יראה אותך עובר ליד גן ילדים זה בסדר שהוא יפרסם ברשת שאתה פדופיל?

זאת זכותו? :screwy: זאת דעתו?:loco:

פורסם

הרגע בדקתי את העניין. משיכה אני לא מצליח להרגיש כי אני צריך להחזיק את ההגה בזמן עצירה כ"כ חזקה:lol:

מה שכן, אני מת על הברקסים של האוטו הזה!

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
ביי. אשמח לעצות משפטיות אמיתיות ולא הערכות.

אז לך לעו"ד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתם קצת מגוננים יותר מדי על החברה ומפספסים את העיקר (הרבה בגלל הגישה של הבחור לו קרתה את התקלה, אבל נסו להסתכל מעבר לזה).

בוא נניח שאין שום תקלה סדרתית כפי שהוא טוען וזו תקלה ייחודית לרכב שלו.

עובדתית, יש בעיה עם הרכב.

עובדתית (לפחות לפי המסמכים שהוא מציג והטענות שלו), לא מצליחים או לא רוצים לסדר לו את הרכב.

זה אומר ככל הנראה שהמוסך לא מספיק מקצועי ולא יודע להתמודד עם תקלה שכזו, לא משנה ממה היא נובעת.

זה גם אומר, שסוכנות קיה לא לוקחת אחריות על הרכב שלה, והייתי מצפה שבמקרה כזה, הוא יקבל רכב אחר וחדש ללא התקלה.

רק לסבר את האוזן, לא מזמן התקיים משפט של אדם שתבע את איי-דיגיטל אחרי שרכש מהם מחשב. אני לא זוכר לגמרי את כל הפרטים המדוייקים (מי שירצה יוכל באמצעות חיפוש למצוא את פסק הדין), אבל בכמה חודשים הראשונים אותה תקלה חזרה על עצמה 3 פעמים. היא תוקנה לחלוטין בכל פעם במסגרת האחריות, אך פשוט חזרה על עצמה. השופטים קבעו שיש פה סוג של הפרת "חוזה" מצד איי-דיגיטל שכן הלקוח לא יכול להנות מהמחשב כפי שהוא מצפה שהוא רוכש מחשב חדש וקבע שעליהם לספק לו מחשב חדש לחלוטין במקום. זה מקרה הרבה הרבה פחות חמור מהמתואר כאן, שכן יש פה סוג של סיכון בטיחותי כלשהו.

יבואנית קיה חייבת לתקן את התקלה לאלתר או לספק רכב חדש במקום. אם הם לא עושים זאת, זאת סוכנות שלא הייתי רוכש ממנה ארטיק ובטח לא רכב בו אני צריך להסיע את הילדים שלי.

פורסם
גם אני בדקתי את עניין המשיכה והוא לא קיים. אך בסיבוב ההגה בעמידה במקום נשמעת מין שריקה חלשה מאוד.

אכן בבירור מול סוכנות קיה בפתח תקוה נאמר כי התקלה אכן קיימת ואומתה אך אך ורק ברכב של אלחנדרו.

עוד נאמר כי הנושא בטיפול והרכב יוחלף לחדש במקרה ולא תתוקן הבעיה.

אנחנו נמשיך לעקוב.

אין ספק שהגל שיצר בלוג זה יחייב את היבואן לטפל בבעיה בצורה הטובה ביותר.

בכל יום מתקשרים אנשים לאחר פרסום זה ומביעים את חששם לגבי הקנייה.

פורסם
אכן בבירור ....אנחנו נמשיך לעקוב....

מי זה אנחנו?

פורסם
מי זה אנחנו?

אנחנו זה באופן כללי כל מי שמעוניין בכך ורוצה לדעת מה עלה בגורל הרכב, מהי מהות התקלה וכיצד טופלה ע"י טלקאר שזה החשוב ביותר

אני באופן אישי כרוכש רכב ומחכה לו בטוח אעקוב אחקי ההתפתחויות

• תוכן חדש...