Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה לא אוהב בספארק שלך (שגם עליה יתפרסם בקארספורום בקרוב מבחן דרכים)?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה באמת מאכזב צריכת דלק של 1-16 אני כבר חושב על התחרטות שקניתי אותה במיוחד לאור העובדה שיש עכשיו מבצע ב"חבר" סוזוקי אלטו ב-54000 ש"ח, ואם אומרים שאלטו עושה בערך 1-19 זה הבדל משמעותי במיוחד לזוג סטודנטים.

ראיתי פה באחד השרשורים שאמרו שגם האלטו עשתה בתקופת ההרצה שלה 1-16 ולאט לאט נפתחה ל-1-19. האם זה מה שיהיה עם הפיקנטו? זה בדר"כ קורה או שזה נדיר???

:roll:

פורסם

קודם כל מאוד, אבל מאוד הגזמתי בתגובה שלי. קורה. עוד לא התרגלתי לרכב, לא למדתי לנצל בצורה מיטבית את המנוע והמנוע עצמו עדיין לא סיים הרצה. שנית, עדיף לקנות פיקנטו ולשלם עוד 100 ש"ח דלק בחודש (אם אתה נוהג 25,000 בשנה) מאשר לנהוג ברכב עולם שלישי כמו אלטו.

פורסם
ראיתי פה באחד השרשורים שאמרו שגם האלטו עשתה בתקופת ההרצה שלה 1-16 ולאט לאט נפתחה ל-1-19. האם זה מה שיהיה עם הפיקנטו? זה בדר"כ קורה או שזה נדיר???

מה לגבי זה??

פורסם
מסתבר שהכל נשמע פה כמו מזימת יבואנים לעצור את מכירת הפיקנטו...

לא יודע למי אתה מתכוון, אבל הבחור בבלוג שהעלתי העלה את חשבונית, ואת הפקסים שנשלחו לסוכנות, כדי לאמת את הסיפור.

משכנתא זה קל

פורסם
זה באמת מאכזב צריכת דלק של 1-16 אני כבר חושב על התחרטות שקניתי אותה במיוחד לאור העובדה שיש עכשיו מבצע ב"חבר" סוזוקי אלטו ב-54000 ש"ח, ואם אומרים שאלטו עושה בערך 1-19 זה הבדל משמעותי במיוחד לזוג סטודנטים.

אויי איך אני מת על אלה...

זהו? דלק זה נהיה הטרנד החדש?

אם תעשה חישוב, ההבדל בין 1-16 ל-1-19 ל-90 אחוז מהאנשים יעמוד על 100 שקל תוספת לחודש. בשביל זה כול הרעש והצלצולים?

פורסם

90% מהאנשים?

כל אדם והצריכה שלו,

אבל אם בכל מיכל של 400ק"מ יהיה לי 30שקל הבדל בתדלוק, זה לא סכום זניח וזה מצטבר..

כמתדלקים ב-350שקל, עוד 30 שקל זה לא משמעותי כמו כשמתדלקים ב-150שקל ובמקום זה שמים 180.

לא לשכוח שאמנם מדובר במכונית עירונית, אבל ברוב הערים הגדולות בארץ גומעים קילומטרים רבים עם הרכב גם בתוך העיר

פורסם

היי שמי אלחנדרו ואני ההוא שפירסם את הבלוג של התקלות בפיקנטו

כל מי שחשב שזה שקר, יכול לעיין בכל המסמכים הרשמיים שפירסמתי שם כולל מסמך הזמנת רכב...תאמינו לי אני הראשון שרציתי שפיקנטו תצליח...תראו את התאריך הזמנה ותבינו.

ותראו שאני לא לבד בבעיות האלו...הכנסו לפוסט שפירסמתי עכשיו...קיה פיקנטו - התפתחות דרמטית בתקלה ותראו.

אני אשמח שתפנו אלי כל מי שיש לו חששות לגביי זה...כל הפרטים שלי חסופים.

תודה מראש!

ותודה לקארספורום שמאפשרים להוציא את זה לאור!

אלחנדרו

פורסם

אני לא הרגשתי בפיקנטו שלי ועברתי 600 ק"מ. מצד שני לא יצא לי לבצע בלימה חזקה מאוד. (חירום) אני מאמין שבכל דגם קיים אחוז כלשהו של רכבים עם בעיות. פיקנטו זוכה לחשיפה אדירה ובאופן טבעי יותר בעיות נחשפות לציבור הרחב. לקבוע על סמך שני מקרים מנותקים שמדובר בתקלה רוחבית זה מוגזם ועלול לגורם להיסטריה מיותרת. אני במקומך הייתי נצמד רק למקרה האישי שלך. חבל שתסתבך משפטית.

פורסם

ChemGuy85,

קודם כל, אני לא יודע למה אתה מנסה לנתק את שני המקרים, דבר שני, זה הגיוני לחשוב שאם יש 2, כנראה יש יותר...ודבר האחרון תאמין לי שלא חיפשתי להסתבך...סה"כ רציתי רכב חדש עובד...הרכב הזה נכנס למוסך כבר 5 פעמים, הסוכנות לא נותנים לי תשובה וגם מהיבואן לא נותנים תשובה, מן הסתם צפיתי שייתנו פתרון הולם וכאשר ראיתי שלא מקבל תשובה החלטתי לפרסם את http://picanto-is-bad.blogspot.com/ רק מחוסר אונים וחוסר ברירה. עדיין, הבעייה היא אמיתית חיה ונושמת, וזכותו של הציבור לדעת עליה.

אשמח אם תנסה להביא את הרכב ל-100 קמ"ש ולבלום חזק (אך לא מספיק חזק ש ה-ABS לא יעבוד) תנסה כמה פעמים בכביש ראשי וריק (איפה שמותר כמובן) ספר לנו אחר כך. סע בזהירות.

תודה!

אלחנדרו

פורסם

אתה לא יודע איפה הם נהגו, איך ומה קרה שם. אתה סתם מזמין לעצמך צרות. דבר על המקרה שלך בלבד. לדעתי.

אני לא יודע מה לחפש. אני לא מומחה. יצא לי לבלום די חזק במהירות 90-100 בגלל האטה פתאומית בתנועה. לא בלימה קיצונית שגורמת ל-ABS/ESP להתחיל לעבוד. הכל היה תקין. רכב בלם ישר כמו פלס. תמיד החזקתי את שתי הידיים על ההגה. אני מאמין שכל רכב מאבד יציבות בבלימה חזקה מאוד במהירות 100 קמ"ש. אולי... בזמן הבלימה ההקשחה המלאכותית של ההגה יורדת וההגה פשוט מאוד רך וזה גורם לסטייה ימינה. באמת שאני לא יודע. אני לא מבין בזה כלום.

פורסם

alelase, איש יקר, עם כל הצער שבמקרה שלך ועם כל הסימפטיה שיש לי לכל מי שמקבל רכב עם ריג'קט כזה או אחר; לפרסם בלוג ולנסות להשתמש בו בתור סוג של מדיום להשפעה על היבואן (לדוגמא; השם של הבלוג שהוא מאוד פרובוקטיבי, פירסום סקר עם אופציה של "לא קונה קיה" "לא קונה פיקנטו") סתם יגרור אותך לפינה שאתה ממש לא רוצה להיכנס אליה עם היבואן.

יש לפרסם מקרה ולבקש עצות, יש לפנות לגורמים המתאימים, אבל מה שאתה עושה זה הסתה כנגד היבואן (ואפילו המותג) ואין סיכוי יותר מדי גבוהה שתצא מזה כמנצח.

אני אישית מאחל לך שיתקנו או יחליפו לך את הרכב ושסוף סוף תיצא מרוצה ותהנה ממנה, אבל באמת תעצור לרגע ותחשוב אם זאת הדרך לעשות את זה.

בהצלחה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אלחנדרו, אחוזים ממש לא לטובתך. נניח שמתוך 300 מכוניות ל-10 יש את הבעיה ציינת. מדובר ב-0.033% מכלל המכוניות שנמכרו. להכריז בפורום שמדובר בבעיה רוחבית זה לא מעשה חכם. אל תשכח שיש לפיקנטו קבוצה גדולה ופעילה בפייסבוק ואף אחד לא מתלונן על הבעיה שלך. מה שכן מתלוננים על צריכת הדלק. הצריכה שלי אחד הטובות בטבלה שלהם.

פורסם

גם אצלי אין לי מושג על מה מדובר. אין שום תקלה והבלמים מצויינים. אני לא מתאבד ובולם כל היום מ-100 קמ"ש לעצירה. לא מצאתי שום תקלה ברכב עד כה והכל עובד באופן מ ו ש ל ם .

• תוכן חדש...