Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הגה כח (בלבד) המזגן עובד נגיע ב 50% מהזמן בקיץ ואז הצריכה היא 1/16- וללא מזגן ראיתי גם 1/17.5+ אבל אני מניח שיש סטיות קלות במדידות בין מיכל למיכל (לפעמים המיכל לא מתמלא עד הקצה וכו').

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגזמתם!

מחיר הדלק עדיין לא 30 שקל לליטר, והבדל של 2-3 קילומטר לליטר זה לא מה שיקרע לכם את הכיס.

הפיקנטו הוא רכב מצוין, סביר להניח יותר משאר הקט', וגם צריכה של 16 ק"מ לליטר היא מעולה.

פורסם

בכל משך חברותי בפורום לא זכור לי מישהו ממורמר כל כך מרכב, וכל זה אחרי שהוא עבר איתו סה"כ 500 ק"מ :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל אתה טועה. בהחלט ניתן להגיע לצריכת דלק דומה עם משפחתית בכביש בין עירוני. שנית, המספר מאוד, מאוד חשוב. בפער זניח בצריכת דלק אין שום סיבה לקחת פחית כמו פיקנטו במקום מכונית נורמלית כמו מאזדה 3 או קורולה. בסדר, אני מבין שכולם מתלהבים ומדובר במכונית הקדושה החדשה של הפורום. עוד מספר חודשים תבשילו בדיוק כמו שרוכשי ספארק יצאו מהסרט שלהם ונטשו את הפורום.

אחי אתה מדבר שטויות ברמות מטורפות.

אם כל כך רע לך עם הפיקנטו תמכור אותה אף אחד לא מכריח אותך לנסוע בה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לבחור הממורמר:

א. באמת נשמח לראות תמונות של הרכב שלך, (אולי זה בגלל הצבע:roll:)?

ב. הבנו הבנו ושוב הבנו. לא מרוצה, תמכור (בפעם המאה שזה נאמר פה), לא רוצה למכור, תמתין ותמשיך לצבור ק"מ גם אני כקודמי בטוח שהצריכה תשתנה לטובה. אבל לטובתך, תפסיק עם המירמור הנורא הזה, זה ממש לא בריא.

ג. עוד לא ייצרו את המאזדה 3 שעושה 1-15 בינעירוני-עירוני או טראנס גלקטי.

ד. אני דווקא כן מאמין לצריכה של הפז'ו 306 אבל האם בזה הסתכם כל עניין? בנוגע לכל השאר אני מסופק עד סקפטי(ואני ממש לא מקריח).

יש לי הרגשה שעוד חודש חודשיים אתה מספר לנו איך באורך פלא ירדה צריכת הדלק ושזה הרכב הכי חסכוני, יפה, בטוח, נוח שנהגת בו...

בקיצור קצת פרופורציות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
לבחור הממורמר:

א. באמת נשמח לראות תמונות של הרכב שלך, (אולי זה בגלל הצבע:roll:)?

ב. הבנו הבנו ושוב הבנו. לא מרוצה, תמכור (בפעם המאה שזה נאמר פה), לא רוצה למכור, תמתין ותמשיך לצבור ק"מ גם אני כקודמי בטוח שהצריכה תשתנה לטובה. אבל לטובתך, תפסיק עם המירמור הנורא הזה, זה ממש לא בריא.

ג. עוד לא ייצרו את המאזדה 3 שעושה 1-15 בינעירוני-עירוני או טראנס גלקטי.

ד. אני דווקא כן מאמין לצריכה של הפז'ו 306 אבל האם בזה הסתכם כל עניין? בנוגע לכל השאר אני מסופק עד סקפטי(ואני ממש לא מקריח).

יש לי הרגשה שעוד חודש חודשיים אתה מספר לנו איך באורך פלא ירדה צריכת הדלק ושזה הרכב הכי חסכוני, יפה, בטוח, נוח שנהגת בו...

בקיצור קצת פרופורציות.

א. תלך כמה עמודים אחורה.

ב. אני לא אמכור. אין לי זמן לזה. אבל אני בחיים יותר לא קונה דגם חדש.

ג. אמרתי צריכה 1:13 שקצת יותר גבוהה מפיקנטו, אבל בתמורה מקבלים רכב אמיתי.

ד. בהשוואה לרכב הישן זה באמת רכב חסכוני, יפה ונוח. אבל הוא לא חסכוני כמו שרציתי. אם אין חסכון מה נשאר? פחית על גלגלים, זה מה שנשאר.

פורסם
בניתי על 18-19 ק"מ/ל'. אין שום הצדקה אחרת לקנות את הרכבים האלה.

הצידוק העיקרי לרכישת הרכבים מהסגמנט הזה, הוא בראש וראשונה מחירם הזול.

במחיר של מכונית משומשת אתה קונה מכונית חדשה עם אחריות, וזה ערך מוסף לא מבוטל.

צריכת דלק ממוצעת מורכבת מהרבה פרמטרים - החל מאופי הנהיגה, עבור דרך תוואי הדרך וכלה בעומסי התנועה.

אחרי 8-9 תדלוקים, ולאחר שמנוע המכונית ישתחרר כהלכה, תהייה לך תמונת מצב מדוייקת.

אם בנית על צריכה ממוצעת של 18-19 ק"מ לליטר, אזי בנית על נתוני צריכה בלתי ראליים, אלא אם חשבת שקנית קטנוע.

הבודדות שמסוגלות להגיע לצריכה כזו הן מכוניות דיזל קטנות וידניות

ושוב, ליטר דלק עדיין לא עולה 30 ש"ח, וההבדל לא כזה נוראי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הסתנוורתי מהנתונים של אלטו/107/פנדה. ציפיתי שגם פיקנטו תציג צריכת דלק דומה. טוב, נו... אני מרוצה מהרכב בשאר הפרמטרים וזה מה שחשוב.

• תוכן חדש...