Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו בן אדם אתה מפרסם את הרכב שלך ביד 2 עם תיאור התקלה והפנייה לבלוג. אתה בכוח רוצה שיכנסו בך?

תעשה בשכל. תוריד את הבלוג. כנס למוסך אפילו עשרים פעמים ותעד כל כניסה. אם לא יצליחו לעזור ולא יציאו שום פיצוי (החזר כספי, החלפת רכב) אז תיקח עורך דין ותתבע. אל תעשה שטויות ותשמיץ את החברה בכל מקום אפשרי. יקרעו אותך לחתיכות.

אני לא יודע מה מניע אותך...אבל אני רואה שיש בך השפעה רבה. אני אעשה כל דבר שביכולתי כדי לגרום לאנשים אחראים לפתור את התקלות הקיימות בקיה פיקנטו...וזה לא דרך ביקור נוסף במוסך. הייתי מצפה שאנשים כמוך יהיו לצדי כדי להשפיע לטובת הכלל, כולל אותי ואותך. בקרוב אני אפרסם את הצילומים של הסטייה בפיקנטו בבלוג http://picanto-is-bad.blogspot.com/

מצפה שתעזור לי להוציא את זה החוצה ושלא יסתירו מתחת לשטיח את הליכלוך.

אלחנדרו

פורסם

אלחנדרו, ליבי איתך ואני זה שהעלה את הבלוג שלך לשרשור.

אך אני חיים להסכים כי הדרך בה אתה מנהל מול היבואן, הסוכנות והיצרן אינה נכונה. החל מהבלוג ועד המיילים שלך לסוכנות.

משכנתא זה קל

פורסם

ל-ChemGuy85 ו-FITCH

שניכם חושבים שאני טועה, אני בן אדם עם ראש פתוח, תגידו לי אתם, איך צריך לנהל את המאבק הזה...

תקחו בחשבון את כל ההתנהלות עד כה.

א) הייתי במוסך 5 פעמים ולא הצליחו לתקן.

ב) אני לא היחיד עם אותה תקלה

ג) התקלה היא יכולה לגרום לתאונות (ז"א, לא תקלה סתמית)

ד)כבר לא חוזרים אלי עם תשובות...לא המוסך (אמרתי להם רק תבואו ותקחו את האוטו)...וכמובן לא היבואן.

אני קניתי אותו חדש...אני לא אומר שלא ניסו בהתחלה לתקן...חרשו על האותו...(אפילו פעם אחרונה אחד מהבוחנים אמר לי איך שהוא נסע כמו משוגע (ציטוט) כדי לבדוק את התיקון)

עזבו, יש לי כבר סיפור ארוך איתם. אני לא אוהב להגיד שבארצות הברית זה לא היה קורה (אבל הנה אמרתי)

אשמח לקבל עצות,

וטיפה תמיכה זה לא יזיק גם

תודה,

אלחנדרו

פורסם

טוב אז אחרי סופ"ש ארוך עם פיקנטו חדשה (1000 ק"מ על המחוג), אני יכול לומר לכם את הדברים הבאים : האוטו די מפנק מבחינת מרחב, הפלסטיקה איכותית, התאורה נאה מאוד, הרדיו נחמד +, הרמקולים הם סטנדרט כמו בכל הרכבי מיני שעליהם יצא לי לנהוג, המושבים די נוחים למרות שבחלק מהנסיעה החלק התחתון במושב די הכאיב לי, יכול להיות שאני לא רגיל, יכול להיות שהמושב חדש, אך עדיין הישיבה לא מפנקת כמו במיני הצרפתיות. מבחינת מנוע וביצועים האוטו סוחב, ואפילו די מהיר בגירסה האוטומטית שלו. ההילוכים אומנם קצרים אבל מושכים די יפה, ובכבישי הצפון המפותלים ממש לא הורגש מחסור בכוח. חזרה לעניין הישיבה, בחנו את עניין הישיבה מאחור, והיא על סף הבלתי אפשרית, אם אני בתור בחור גבוה מזיז את כסא הנהג עד לאחור, אין אפשרות לאדם לשבת מאחור, מכיוון שהרגליים פשוט נכנסות בדופן הדלת, משהו די מוזר, ב-107 שבדקנו כן אפשר לשבת אומנם לא בנוחות של מרצדס אבל אפשרי לשבת. ההגה החשמלי הזה הוא תופעה הוא קל מידי שזה מפחיד, האוטו בסיבובי פרסה פשוט לא מתיישר ואתה צריך לסייע לו לחזור בחזרה לנתיב בסיום הפרסה. הפיקנטו די רגישה לרוחות מה שמכריח אותך להחזיק את ההגה חזק עקב חוסר האיזון שגורמות הרוחות לרכב (די מעייף בנסיעה ארוכה כמו כביש החוף). מבחינת תא נוסעים לא שמעתי שום רעשי רוחות או רעשי צמיגים כמו שטענו פה שאר האנשים, מכל הרכבי מיני זהו הרכב עם הבידוד הטוב ביותר שבו נסעתי.

ועכשיו לנושא העיקרי, צריכת הדלק. בנסיעה ממש רגועה ברוב שלבי הטיול, בנסיון לשמור על מצב ה-ECO, פה ושם עקיפות, ועליות לא רציניות, האוטו צלח 435 ק"מ על מיכל של 33, הגעתי לתחנה ממש על הליטר הבודד. מה שאומר שהאוטו בכבישים בינעירוניים עשה 13-14 ק"מ לליטר שזה די הפליא אותי לרכב שהיצרן מצהיר עליו צריכה של 20+ לליטר. במצב כזה אינני רוצה לדעת מהי צריכת הדלק שלו בתוך העיר. סה"כ חוץ מצריכת הדלק, אני וחברתי די נהננו מהאוטו, מרגיש די מוצלח חמוד, וממש קומפקטי.

אני עדיין חושב שאני יפנה לכיוון ה-107.

אין צורך בחתימה....

פורסם

במקום אחר כאן בפורום מתנהל לו שירשור על שירוקו טורבו עם 16 ק"מ לליטר. האם אנחנו צריכים להבין שמישהו הצליח בקומבינה כלשהיא לשנות את חוקי הפיזיקה, או שסתם הפיקנטו זה אוטו שבנוי לביצועים ולא לחיסכון.

פורסם
ל-ChemGuy85 ו-FITCH

שניכם חושבים שאני טועה, אני בן אדם עם ראש פתוח, תגידו לי אתם, איך צריך לנהל את המאבק הזה...

תקחו בחשבון את כל ההתנהלות עד כה.

א) הייתי במוסך 5 פעמים ולא הצליחו לתקן.

ב) אני לא היחיד עם אותה תקלה

ג) התקלה היא יכולה לגרום לתאונות (ז"א, לא תקלה סתמית)

ד)כבר לא חוזרים אלי עם תשובות...לא המוסך (אמרתי להם רק תבואו ותקחו את האוטו)...וכמובן לא היבואן.

אני קניתי אותו חדש...אני לא אומר שלא ניסו בהתחלה לתקן...חרשו על האותו...(אפילו פעם אחרונה אחד מהבוחנים אמר לי איך שהוא נסע כמו משוגע (ציטוט) כדי לבדוק את התיקון)

עזבו, יש לי כבר סיפור ארוך איתם. אני לא אוהב להגיד שבארצות הברית זה לא היה קורה (אבל הנה אמרתי)

אשמח לקבל עצות,

וטיפה תמיכה זה לא יזיק גם

תודה,

אלחנדרו

למחוק את הבלוג ולהתנהל בשקט מול החברה. כנס למוסך אפילו 20 פעמים. כל יום תגיע למוסך ותדרוש תיקון. לא יתקנו ולא יציעו פיצוי תיקח עורך דין ותגיש תביעה. אל תשמיץ, אבל תכתוב בלוג עם כותרת פרובקטיבית, אל תקבע בלי שמץ של הוכחה שמדובר בתקלה רוחבית, אל תשתמש במילים "להוציא לאור את התקלות", אל תשמיץ בכל מדיום אפשרי. אם תמשיך ככה תסתבך והתקלה ברכב תהיה הבעיה הכי קטנה שלך. לדעתי.

פורסם

לא יודע אבל לי זה נראה מוזר שיש דיי הרבה שפתחו יוזר חדש כדי להיתלונן,מוזר שבכל מיבחני הרכב שבוצעו לא הוזכרו חלק גדול מהבעיות ,בזמנו אמרו שיש גורמים בקיה שרואים את ההמולה החיובית שהרכב גורם פה באתר ובכלל,אולי אפשר לקבל מהיבואן תגובה כולשהי .

פורסם
אני לא יודע מה מניע אותך...אבל אני רואה שיש בך השפעה רבה. אני אעשה כל דבר שביכולתי כדי לגרום לאנשים אחראים לפתור את התקלות הקיימות בקיה פיקנטו...וזה לא דרך ביקור נוסף במוסך. הייתי מצפה שאנשים כמוך יהיו לצדי כדי להשפיע לטובת הכלל, כולל אותי ואותך. בקרוב אני אפרסם את הצילומים של הסטייה בפיקנטו בבלוג http://picanto-is-bad.blogspot.com/

מצפה שתעזור לי להוציא את זה החוצה ושלא יסתירו מתחת לשטיח את הליכלוך.

אלחנדרו

אני דווקא בעד הגישה הזו. אין מה לפחד. קראתי את הבלוג בקצרה. היום בעידן האינטרנט זה הכוח של הצרכנים. דווקא בזכות זה אנשים מתחילים לקבל שירות הולם. לילד עם 3000 חברים בפייסבוק יש סוף סוף כוח מול חברת תקשורת סלולרית שעושה לו עוול.

ועכשיו השאלה מה זה עוול ? האם באמת אלחנדרו צודק? אולי הפיקנטו אמורה לסטות ימינה בבלימה? ממה שראיתי בבלוג הוא לא ממש משמיץ, אלא פשוט לקוח מאוכזב. אם הוא מספר את הסיפור כפי שהוא לא חושב שיש בעיה.

אם הסיפור הזה יתפוס גלים, וקיה יחליטו לפעול מול אלחנדרו, הדבר הנכון שיעשו הוא להזמין אותו לבדיקה יחד איתו ובמידה וזה באמת תקלה, לבקש מקיה העולמית ריקול.

במידה והם מחליטים לפעול נגדו משפטית, הנזק שזה יגרום להם יהיה עצום. הם רק יעשו לו פרסום. מה גם שלדעתי אין להם קייס. הוא פשוט מספר את הסיפור שלו בבלוג ולעניות דעתי אין בזה הוצאת דיבה. הוא בטח יקבל מכתב מאיים מעורך הדין של קיה שינסה להפחיד אותו בתביעת ענק. וגם אז, יהיו עורכי דין שייעצו לאלחנדרו לא להתקפל.

מישהו זוכר פה את אותו בחור עם המאזדה (זה היה מאזדה?) שהכיסאות שלו יצאו בבלימה? הוא הופיע אצל רפי רשף ! אתם חושבים שמאזדה תבעו אותו או שבדקו מה הסיפור שלו ?

• תוכן חדש...