Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשעה טובה גם אני הזמנתי קיה פיקנטו(ידנית כחולה) אחרי כל התשבוחות ששמעתי וקראתי עלייה בכל מקום(בין היתר גם כאן..)

ויש לי שאלה קטנה... הסוכנת בסוכנות חולון אומרת שהיא עשתה ביטוח חובה + מקיף לפיקנטו שלה ב2600 שקל..

הגיוני מחיר כזה זול לביטוח חובה + מקיף ביחד?? אם כן זה עוד משהו ששווה לחיסכון רב באחזקת הרכב..

מה שמבאס זה שזמן ההמתנה עלה והגיע עד למרץ! :(

פורסם

נשמע יותר מידי זול,אצלי לפנדה ועוד להנחה לאנשי קבע יצא 3400.

8 חודש???

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן גם אני היית בהלם.. חודש מרץ לא פחות ולא יותר...

נו טוב.. במרץ יש לי יומהולדת אז זאת תהיה אחלה "מתנה" חח

וכמו שחשבתי 2600 נשמע זול מידי.. למרות שאפשר פשוט להתקשר לחברות הביטוח ולשאול וככה לדעת במדוייק..

פורסם

רב סרן שמועתי אומר שכבר הגענו לאספקה משוערת במרץ..

בעתיד הלא רחוק - זמן אספקה של שנה :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מצבי אני מקווה יהיה טוב, כנראה הפיקנטו שלי תהיה למכירה (עם הנילונים) עקב מעבר לרכב 7 מקומות, אז יש

לי סיכוי לקבל מחיר קרוב למה שקניתי (32K)!!

פורסם

שאלה קטנה וסליחה על הקפצת האשכול מחדש...

מבין כל הצבעים שהפיקנטו מוצעת בהם, כולם מטאליים חוץ מהצבע הכחול שהזמנתי(כך הסוכנת אמרה)

רציתי לדעת אם יש חסרונות משמעותיים בצבע שאינו מטאלי לעומת הצבעים האחרים שכן?

תודה מראש לעונים :)

פורסם

יש בעיקר חסרונות בצבע מטאלי :-)

שאתה רואה מכונית ישנה עם צבע שמתקלף זה בגלל שהיא מטאלית, בצבע רגיל משלמים 200-300 שקל ועושים פוליש מקצועי והצבע יוצא כמו מהמפעל.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

שאתה רואה מכונית ישנה עם צבע שמתקלף זה בגלל שהיא מטאלית, בצבע רגיל משלמים 200-300 שקל ועושים פוליש מקצועי והצבע יוצא כמו מהמפעל.

כמו מהמפעל אבל לא מטאלי :|

ראיתי אחת חומה\אפורה מטאלית נראית מדהים! אם זמן ההמתנה לא היה כזה ארוך...

פורסם

וואלה? ה"קילופים" האלו שרואים על רכבים זה קורה בגלל צבע מטאלי?(יש לי את הקילופים האלו עכשיו בפונטו ספייס שלי..בעע לא כיף!)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

תודה על הביקורת המעולה, בהחלט חיזקת את הרצון שלי לרכוש אותה

רציתי לברר: עם איזה איבזור הצלחתם לקבל אותה מסוכן המכירות ?

• תוכן חדש...