Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, לא יודע אם מישהו הזכיר את זה כבר, אבל יש עכשיו מבצע של קיה דרך מועדון חבר. דגם ידני ב 58500 כולל אגרת רישוי ומקבלים חיישני רוורס כאשר מודגש שמועד אספקה משוער הוא דצמבר-ינואר

לדגם האוטומטי LX נמכר ב 70500 ודגם EX נמכר ב 72000 שהמחירים גם כן כוללים אגרת רישוי

אמת, וגם הדגמים היקרים/אוטומטיים מקבלים חיישני רוורס, וקודנית. בהחלט דיל מעולה.

מישהו יודע מה הם התנאים בדיוק לקבלת העיסקה הזו? האם רק לחברי המועדון? האם גם קרבה מדרגה ראשונה? האם החבר צריך להיות רשום כבעלים נוספים ברכב, לשלם בעצמו וכו'? לאישתי יש גיס שחבר במועדון, ולכן כל השאלות :).

תודה מראש.

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אמת, וגם הדגמים היקרים/אוטומטיים מקבלים חיישני רוורס, וקודנית. בהחלט דיל מעולה.

תודה מראש.

עיסקה שבה אתה נאלץ לחכות תקופה של 6-7 חודשים (!!!!) לקבלת הרכב, בשום פנים ואופן אינה יכולה להיחשב כ-"דיל מעולה".

להזכירכם בשנה הבאה צריכים להיכנס רכבים מעניינים במיוחד לקטגורית המיני, כדוגמת הפיאט פנדה החדשה, שיכולים לשנות את כללי המשחק.

פורסם
אגב, לא יודע אם מישהו הזכיר את זה כבר, אבל יש עכשיו מבצע של קיה דרך מועדון חבר. דגם ידני ב 58500 כולל אגרת רישוי ומקבלים חיישני רוורס כאשר מודגש שמועד אספקה משוער הוא דצמבר-ינואר

לדגם האוטומטי LX נמכר ב 70500 ודגם EX נמכר ב 72000 שהמחירים גם כן כוללים אגרת רישוי

מאיפה אתה מביא את המידע הזה? באתר שלהם אין כל איזכור לכך.

חוץ מזה, פיקנטו ידני עולה לציבור כ-62,000 ש"ח, האשראי לחצי שנה עולה כ-1,000 ש"ח שיש לקזז מההנחה. כלומר הרכב עולה כ-59,500.

אני מניח שכל אחד יכול לקבל הנחה כלשהי בעת רכישת הרכב או איזה תוספת אביזרים (קודן, חיישנים וכד')

עם לחץ מתון על נציג מכירות אפשר לקבל את האלטו הידנית בהנחה של 4,500 ש"ח ואספקה תוך 10 ימים. אני מניח שעם לחץ גדול יותר, אפשר להגיע גם ל-5,000 ש"ח הנחה על האלטו. בנסיבות האלה, נראה סביר להניח שגם קיה יתנו הנחה כמעט לכל דורש, במיוחד אם עם ישראל לא יתלהב מאספקה תוך חצי שנה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, כמה שטויות אתה מדבר.

זה שאת האלטו ניתן להוציא בהנחה זה ברור, כי הפיקנטו יצאה... לך לסוכנות קיה , נראה אותך מוציא 10 שקלים הנחה...

ואז תחזור ותרשום מה שרשמת.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

לא דיברתי ... כתבתי.

למה לי לבזבז זמן בנסיון לקבל הנחה, על רכב שאני לא מתכוון לרכוש עכשיו.

זה שאתה לא הצלחת לקבל הנחה, לא אומר שאי אפשר לקבל הנחה או תוספת איבזור כלשהו.

על האלטו אני יודע מחבר שבדק ביום רביעי השבוע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר,

אז יש הרבה אנשים שכן בדקו. אתה לא תצליח להוציא הנחה על הפיקנטו, כי כמו שציינת יש להם מספיק הזמנות גם בלי הנחות.

מי שמזמין עכשיו אומרים לו שיקבל את הרכב רק בפברואר 2012...

בנוסף 2 חברים שלי הלכו לסוכנות ביחד, רצו לעשות הזמנה של 2 רכבים וגם הם לא קיבלו שקל הנחה.

לגבי תוספות - כן, אפשרלקבל תוספות: קודנית, מרימי שמשות, חיישני רוורס (בעיקרון קיבלתי את זה גם בלי לבקש והבנתי שנותנים את זה בלי בעיה), בנוסף אפשר לבקש מגיני רוח.

אבל שוב - הנחה אין מצב בעולם שיתנו לך עם הביקוש שיש לרכב הזה.

פורסם

חברים,

אכן יש מבצע של "חבר" ושם קיה פיקנטו עולה 58500 כולל אגרת רישוי, כולל חיישני רוורס וכולל שלטי נוחות וקודנית!!

אני הזמנתי אחת כזאת בחודש מאי ובגלל שאני איש קבע נתנו לי את ההנחה של חבר, אגב קיבלתי את האוטו ביום חמישי :)

פורסם

הנחה הם לא עושים אפילו שקל אחד.

מימון בלי ריבית עד 50K ב36 תש' זה כן, קודנית\מרימי-שמשות ולעיתים חיישני רוורס ומגיני רוח גם.

אבל הנחה ממש לא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

איזה הנחה,אני אמרתי שאני נותן את כול הכסף במזומן רק שיעשו לי הנחה,אמרו לי בפירוש לא עושים

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

הם נותנים 50K ש"ח ב 36 תשלומים ללא ריבית וללא הצמדה.

קח את הכסף שיש לך במזומן, תשקיע אותו סולידי למשך 3 שנים, קח מהם את ההלוואה המדוברת והופה, קיבלת הנחה של כ 7000 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חברים,

אכן יש מבצע של "חבר" ושם קיה פיקנטו עולה 58500 כולל אגרת רישוי, כולל חיישני רוורס וכולל שלטי נוחות וקודנית!!

אני הזמנתי אחת כזאת בחודש מאי ובגלל שאני איש קבע נתנו לי את ההנחה של חבר, אגב קיבלתי את האוטו ביום חמישי :)

אפשר לקבל הנחה למפרע? (קיבלתי ת הרכב לפני חודש)

בכל מקרה אנחנו עשינו קבוצת רכישה של 16 מכוניות ולא קיבלנו הנחה של שקל!!

פורסם

למי שרוצה לא לחכות יש בYAD2 2 פיקנטו עם 1000-3000 ק"מ ב65000 ש"ח ודרך אגב הם אוטומט מליסינג

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
אפשר לקבל הנחה למפרע? (קיבלתי ת הרכב לפני חודש)

בכל מקרה אנחנו עשינו קבוצת רכישה של 16 מכוניות ולא קיבלנו הנחה של שקל!!

אי אפשר לקבל מפרעה, אני קיבלתי את ההחזר כיוון שזה היה לפני שקיבלתי את הרכב.

פורסם

שאלה לחברי מועדון חבר: האם המבצע כולל גם את אופציית הקנייה בתשלומים ללא ריבית, ממנה נהנים אלו שקונים את הרכב מחוץ למבצע? (ההטבה שווה אלפי שקלים.)

• תוכן חדש...