Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב לסטודנט?!! מה!! ממתי יש לסטודנט 70K להשכיב על רכב. שאני הייתי סטודנט נסעתי על פיאט אונו שעלתה כמה אלפים

ואם כבר עבד הסטודנט קשה לפני וחסך למה לשים את זה על אוטו(עגלה)

רכב שני שלישי? מי שרוצה לחסוך לא קונה עוד רכב למיטב הבנתי

ומשפחה צעירה בטח שלא יכולה להסתדר עם תא מטען קטן שכזה

המקום היחיד שהוא מתאים זה מרכזי ערים גדולות

באופן אישי מה שמרגיז אותי זה לא האוטו כי הוא באמת חמוד אלה הנעירה ההמונית בעיורון מוחלט

מה כן זה מוריד את ערכם של מכוניות יד 2 שמבחינתי זה יתרון

"להשכיב"? קונים רכב בעסקת מימון. עכשיו תגיד לי מה עדיף לקנות מכונית חדשה ב-20 אלף מקדמה + 36 תשלומים נוחים או לקנות גרוטאה ב-20 אלף ולהתחיל לתקן כל שני וחמישי? דווקא צעירים צריכים רכבים חסכוניים ואמינים שיביאו אותם מנקודה א' לנקודה ב' במינימום כאב ראש.

העלות מול תועלת של רכבי מיני מעולה. 60 אלף בשביל רכב חדש עם 7 שנות אחריות היה חלום לפני מספר שנים.

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנם לי יש את הפנדה ולא את הפיקנטו,אך אני חייב לציין כמה דברים:

1-רכבי המיני הם לא כאלה עגלות,במיוחד בכבישים מישורים.

2-לי בתור בחור צעיר זה ה-רכב הנכון,רוב הנסיעות שלי לבד,ומה אני מקבל?

רכב חדש עם אחריות,חסכוני,קטן זה אומר נוח בחניה,אחזקה זולה,למה אני צריך רכב יד שניה משפחתי\סופר מיני?

3-ונגיד יש משפחה צעיר בת 3 נפשות,עגלה מאחור תיכנס,ונגיד ויש עוד דברים,אז אפשר מה שלא יכנס בתא מטען לשים מאחור,אבל תכלס,רוב הנסיעות שלנו הם לקניון,לבקר משהו,מקום בילוי,כמה פעמים תא מטען מלא?

4-ודבר אחרון אבל זה כבר טעם אישי,יש משהו מיוחד ברכבים הקטנים הללו שמושך אנשים לקנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בוקר טוב,

אני מוכרח לציין כי התרשמתי לטובה מהפיקנטו והיא עמדה מעל לציפיותיי אתמול.

נסענו בפיקנטו של בת-זוגי למרכז ובחזרה - מירושלים.

היינו 5 מבוגרים ברכב, כולנו שוקלים לא מעט :-D.

ההילוך החמישי טוב בפיקנטו רק למצב של שיוט במישור. אם צריך לשמור על מהירות וקצב, אסור להישאר עליו - משהו שידוע לי ם ברכבי שלי.

האוטו עבר כ-1000ק"מ בלבד ונמצא עדיין בהרצה. כתוצאה מכך איננו עוברים את ה 3-4 בסל"ד ואיננו מגיעים למהירויות מעל 100קמ"ש (עוברים את ה-3 רק בעליות כשאין ברירה וצריך כוח)

הנסיעות היו עם מזגן לאורך כל הדרך.

בעליות הקשות\ממושכות של דרך ירושלים-ת"א השתדלתי להיכנס עם תנופה ולהיות על ה-100קמ"ש כבר לפני העליה. הכנסתי לרביעי וכל עוד הסל"ד נמצא ברצועת כוח, באיזור ה-3.5 בערך, האוטו שומר על מהירות יפה. בעליות הארוכות חזרתי להילוך שלישי, שם הסל"ד מתקרב כבר ל-4 אבל הרכב שומר על תאוצה יפה ונשאר על ה-90קמ"ש או קצת יותר. אינני זוכר במדויק.

מבחינתי הרכב עלה על הציפייה, שכן מנוע ליטר בודד ו-70סוסים בלבד שסחבו במהירות נורמלית 5 אנשים בדרך המאוד לא פשוטה הזו.

וודאי שכשאנחנו רק 2 אנשים ברכב, האוטו נוסע טוב יותר...כמו בכל רכב.

גם אצלי מורגש (85סוסים) ניתן להרגיש מאמץ נוסף כאשר אנחנו 4 מבוגרים ברכב, ועל כן אני לא מתרגש יותר מדי מהעניין.

אולי כשהרכב יצא מהרצה נוכל לאמץ אותו יותר ולעבור גם את ה-100קמ"ש בעליות, אבל בנינו אף אחד לא מצפה לדבר שכזה מהרכב הנ"ל, ובאופן אישי אני אף פעם לא מותח את רגל ימין יותר מדי על הדוושה גם כשאני יכול.

הבעיה היחידה שלי עם המנוע היא שהוא מאבד סל"ד מאוד מהר, ואז כבר קשה להאיץ וצריך לשחק קצת עם ההילוכים. אבל עם ידית וקלאץ' כאלה נוחים, באמת לא מפריע לי.

ואם כבר ציינתי מעלה אחת אקסטרה, אני חייב לציין שהצורה של הרכב תורמת לראות מצויינת מסביב לרכב בזמן נהיגה. החלונות גדולים וגם מאחורה וכתוצאה מכך רואים מצוין ומרגישים היטב מי סביבך בכביש בלי יותר מדי מאמץ.

פורסם

ל-e-r-a-n

רציתי לשאול סדר גודל של צריכת דלק לנסיעה זו.

וגם האם המשחק עם ההילוכים גם לא כל כך מפריע כשעומדים בפקקים?

והאם מערכת עזר לזינוק בעליה עוזר בפקקים בעליות?

תודה מראש.

פורסם

בפקקים הגיר הידני פחות נוח מרכב אוטומט לגבי הזינוק בעליה,אם איני טועה היא דומה כמו לפנדה במשך 2 שניות הרכב לא מדרדר,לדעתי מערכת נוחה,למי שקשה בידני בכלל מצוין,לא צריך להילחץ שהרכב ידרדר לאחור,במיוחד עם הוא עמוס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי עדיף לרדת בכמה שנתונים ובאותו תקציב אפשר להביא מכונית אמיתית שנוסעת כמו שצריך

גם לדעתי, אבל מה לעשות - אין מה לקנות!

בגלל זה אני מתעניין בקליאו החדשה.

משכנתא זה קל

פורסם

אז ככה הרכב כרגע עבר 2120 ק"מ דגם האוטומטי עשה כרגע בממוצע 1:15

qjrznyz0qkn2.jpg

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

פיקנטו 3 דלתות 1.2 ידנית כמובן תוספת מבורכת, אבל היא פחות פראקטית מ 5 דלתות. למה לא מייבים 5 דלתות ידנית 1.2 אלא רק אוטומטיות?

65K מחיר מאוד מעניין!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

1200 ידנית? 3 דלתות ? פחות מ 65K ש"ח?

אצל מי שמים את ה 2000 ש"ח מקדמה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טלקאר ישמחו לקבל את ה-2,000 ש"ח שלך.

צריך לבדוק אם גם על ה-3 דלתות הם יתנו 50,000 ללא ריבית.

שהרי ברור שהאין ריבית הוא הנחה מגולמת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רעיון מעולה ומבורך.

תהייה קטנה בעקבות הציטוט הבא : "תצרוכת הדלק המשולבת עומדת בבדיקת מעבדה על 20.4 ק"מ לליטר. בהחלט נתונים נאים לננסית במחיר שכזה ".

ב-1.0 מצהירים על 1/27-28, נכון? את התוצאות רואים בשרשור הנ"ל. מעניין מה תהייה הצריכה האמיתית של הבאה.

בכל מקרה, 12.2 ו-170 קמ"ש זה נתון לא רע בכלל למכונית בסדר גודל כזה.

פורסם

נשמע מצוין אבל לא מסתדר לי היצע הדגמים.

רכב עם 85 כס מול 69 בתמורה ל2 דלתות פחות.

זו הקרבה קטנה מדי, ומחיר כמעט זהה לא כ"כ מסתדר לי.

לעומת זאת, מול הגרסה האוט' זה מסתדר נהדר וכפי שנהוג ברוב החברות - הפרש של קרוב ל 10אלף על גיר.

• תוכן חדש...