Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכח מדעות, שכח מרצונות, מרבית האנשים קונים לפי צרכים ולעיתים הרכב שעונה בצורה הטובה ביותר על הצרכים שלהם, הוא לא הרכב הטוב בקטגוריה והוא לא התמורה הטובה ביותר לכסף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על 90 משאיות יעקפו אותך. מניסיון. הבעיה בפיקנטו 1.0 זה היעדר כוח. מספיק שתלחץ ברקס קטן ותמצא את עצמך על 75 תצטרך להוריד להילוך שלישי ולסחוט את המנוע כדי להאיץ. תשכח מתאוצה על הילוך רביעי. אין מצב. בפיקנטו הילוך רביעי הוא כמו חמישי.

אני מחזק את הביקורת של קארספורום. לדעתי אם לקנות פיקנטו זה רק 1.25 אוטומט. אם רוצים ידני עדיף ללכת על פיג'ו 206+. אם 60 אלף תקציב בלי שום אפשרות להתגמש עדיף לקנות גרנדה פונטו 1.4 בת שנתיים יד ראשונה פרטית.

לפחות הבחור אומר את האמת שאין כימעט הבדל

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

לכל בעלי הפיקנטו:

לאחר שקראתי את כל התלונות על איכות השמע, מצאתי פתרון.

לאחר עיון בספר הרכב נמצא כי איכות השמע הירודה נובעת כתוצאה מאי הפעלת מנגון הנקרא p. bass

לכל המעוניין לשפר את איכות השמע בצורה חדה, יש לעיין בספר רכב, עמ' 121, ולפעול על פי ההוראות ההפעלה של ה p. bass/

אני בחרתי ברמה הגבוה ביותר, וכתוצאה איכות השמע עלתה פלאים.

נסו ותיווכחו

פורסם
לכל בעלי הפיקנטו:

לאחר עיון בספר הרכב נמצא כי איכות השמע הירודה נובעת כתוצאה מאי הפעלת מנגון הנקרא p. bass

לכל המעוניין לשפר את איכות השמע בצורה חדה, יש לעיין בספר רכב, עמ' 121, ולפעול על פי ההוראות ההפעלה של ה p. bass/

נסו ותיווכחו

עדיין לא כולם קיבלו את הספר לפחות לא אנחנו ,

תוכל לסרוק ולהעלות את הדף ?

תודה

יוסי

פורסם

אין שום מצב שתגבור של הבאס מהווה "שיפור". זה בסה"כ שינוי וכמו קטשופ, יש מי שזה משפר לו כל ארוחה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אין שום מצב שתגבור של הבאס מהווה "שיפור". זה בסה"כ שינוי וכמו קטשופ, יש מי שזה משפר לו כל ארוחה...

בכיף, תמשיך לחשוב כך

פורסם

אני ממעט להכנס לפורום בגלל תגובות מן הסוג הזה.

ניסית? ראית שלא עוזר?...

סתם לטעון כי אין כל סיכוי? , וכי כמה זמן לוקח לבדוק האם זה עוזר, דקה??

בקיצור, אין טעם להמשיך להציע כאן פתרונות....

פורסם

P bass זו פונקצייה שמעשירה את הבאס. משפרת את הסאונד היא בטוח לא, כל פעולה כזאת מכניסה עיוות לסיגנל המקורי (שלא סותר את מבחן התוצאה של האוזן האנושית שזה נשמע "יותר טוב").

מכאן ועד שיפור עילאי הדרך ארוכה. הבעייה העיקרית שאני שמתי לב אליה היא שהווליום לא מספיק גבוה, בלי קשר לבאס כזה או אחר.

בכל מקרה, ברכב שבו יש רמקולים מקוריים 4" מקדימה ו 5.25" מאחורה (ע"פ מקורות זרים, לא בדקתי) - הסיכוי לקבלת סאונד "טוב" נמוך ביותר. מצד שני מי שמחפש רשת ב' או קצת מוזיקה קלה ברקע המערכת המקורית תספיק לו בהחלט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני ממעט להכנס לפורום בגלל תגובות מן הסוג הזה.

ניסית? ראית שלא עוזר?...

סתם לטעון כי אין כל סיכוי? , וכי כמה זמן לוקח לבדוק האם זה עוזר, דקה??

בקיצור, אין טעם להמשיך להציע כאן פתרונות....

1. אתה רוצה תגובות בהזמנה, פתח פורום משלך ותמחק כל דעה שלא מוצאת חן בעיניך.

2. לא אמרתי שהתוצאה לא טובה יותר לאוזניך, אבל הגברת תדר מסויימת איננה משפרת סאונד, היא משנה אותו. אולי משנה אותו לכזה שיותר לטעמך, אבל לא הופכת את הרמקולים ליותר איכותיים או את המגבר לבעל נתונים טובים יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היי לכולם

הבנתי שלפיקנטו צריך לחכות הרבה זמן (לפי מה שכתבו פה אפילו חצי שנה ויותר). שוקלת לוותר וללכת על שברולט ספארק במקום (ההבדלים בכסף לא בעיה מבחינתי). כדאי?

תודה

פורסם

תלוי כמה אתה מוכן לחכות לרכב, והאם תקופת המתנה ארוכה יחסית לא מפריעה לך. אצלי במשפחה ביררו לגבי פיקנטו, ונאמר לנו שצפי הגעה להזמנות שנכנסות עכשיו הוא ינואר(!).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
היי לכולם

הבנתי שלפיקנטו צריך לחכות הרבה זמן (לפי מה שכתבו פה אפילו חצי שנה ויותר). שוקלת לוותר וללכת על שברולט ספארק במקום (ההבדלים בכסף לא בעיה מבחינתי). כדאי?

תודה

יש באתר שני מבחני דרכים, אחד של הספארק, אחד של הפיקאנטו.

את מוזמנת לקרוא את שניהם ולהחליט מה מתאים לך.

בכל מקרה, במידה ואת צריכה את הרכב במיידי או בזמן הקרוב, אין שום משמעות למבחני הדרכים כי לפיקאנטו יש כרגע רשימת הזמנות ארוכה מאוד (מדברים על אספקה בינואר).

אם אין לך בעיה עם העיצוב המוחצן של הספארק, היא קניה לגמרי לא רעה ואישית אני ממקם אותה בסדר ההעדפה שלי בין הפיקאנטו הידנית (שפשוט חלשה מידי לטעמי) ובין הפיקאנטו האוטומטית שעולה עליה בכל פרמטר (אבל היא אוטומטית ויקרה יותר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב, לא יודע אם מישהו הזכיר את זה כבר, אבל יש עכשיו מבצע של קיה דרך מועדון חבר. דגם ידני ב 58500 כולל אגרת רישוי ומקבלים חיישני רוורס כאשר מודגש שמועד אספקה משוער הוא דצמבר-ינואר

לדגם האוטומטי LX נמכר ב 70500 ודגם EX נמכר ב 72000 שהמחירים גם כן כוללים אגרת רישוי

פורסם
P bass זו פונקצייה שמעשירה את הבאס. משפרת את הסאונד היא בטוח לא, כל פעולה כזאת מכניסה עיוות לסיגנל המקורי (שלא סותר את מבחן התוצאה של האוזן האנושית שזה נשמע "יותר טוב").

מכאן ועד שיפור עילאי הדרך ארוכה. הבעייה העיקרית שאני שמתי לב אליה היא שהווליום לא מספיק גבוה, בלי קשר לבאס כזה או אחר.

בכל מקרה, ברכב שבו יש רמקולים מקוריים 4" מקדימה ו 5.25" מאחורה (ע"פ מקורות זרים, לא בדקתי) - הסיכוי לקבלת סאונד "טוב" נמוך ביותר. מצד שני מי שמחפש רשת ב' או קצת מוזיקה קלה ברקע המערכת המקורית תספיק לו בהחלט.

איתמר.

ראיתי אותם, מילא הקוטר, אלו רמקולים שהיו מביישים טלוויזיה "14 משנות השמונים.

למי שמעוניין להשאר עם המערכת המקורית ולשפר את השמע, התחלתי לעבוד בכיוון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3023923#post3023923

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
לכל בעלי הפיקנטו:

נסו ותיווכחו

:lol:

השתגעת? ברמה הגבוהה ביותר? אתה חי על הקצה הא

תקנו אותי אם אני תועה

• תוכן חדש...