Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חכה עוד טיפה ותוכל לקנות את הפנדה החדשה שתאכל את כולם בלי מלח. אני רק מקווה שהם יתנו לה תג מחיר אטרקטיבי שישבור את השוק.

עם כל הכבוד, בינתיים ראינו רק תמונות שלה, ואיך היא תהייה על הכביש נותר רק לנחש.

אם הפנדה החדשה לא תתומחר בגיזרת ה 65K +-, חבל על ההשקעה ביבואה.

השוק כיום רווי דגמי מיני, והמקסימום שהפנדה יכולה לעשות זה להעביר אליה לקוחות מיבואנים אחרים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
עם כל הכבוד, בינתיים ראינו רק תמונות שלה, ואיך היא תהייה על הכביש נותר רק לנחש.

אם הפנדה החדשה לא תתומחר בגיזרת ה 65K +-, חבל על ההשקעה ביבואה.

השוק כיום רווי דגמי מיני, והמקסימום שהפנדה יכולה לעשות זה להעביר אליה לקוחות מיבואנים אחרים.

צודק, אבל נראה לי שמדובר בעיקר בשינויים קוסמטיים פלוס בטיחות. יישאר אותו מכלול, מבחר מנועים (כולל twinair), גיר ידני/רובוטי וכו'. בקיצור - גרסה זולה ומרווחת לפיאט 500.

פורסם
מדובר על נסיעות באזור קיבוץ בארי? אם כן, זה נתון מעודד, כי גם אני גר באזור (קיבוץ ארז), שברובו כבישים בין עירוניים מישוריים וללא פקקים. 1:18 כבר נשמע לי ממש טוב. מדובר על מידע ממחשב הדרך או חישוב לאחר תדלוק?

אתה לא תקבל 1:18 אם תיסע כמו בן אדם על 100 - 110 עם מזגן. כדי לקבל 1:18 צריך לנסוע על 90 ולהעביר הילוכים כמו שהמחשב רוצה שזה על 2,000 סל"ד ובטווח הזה אין לרכב כוח לזוז.

פורסם
אתה לא תקבל 1:18 אם תיסע כמו בן אדם על 100 - 110 עם מזגן. כדי לקבל 1:18 צריך לנסוע על 90 ולהעביר הילוכים כמו שהמחשב רוצה שזה על 2,000 סל"ד ובטווח הזה אין לרכב כוח לזוז.

כשאתה על 90 כבר לא צריך לגעת בתיבת ההילוכים. 90-95 קמ"ש זאת מהירות סבירה (וחוקית).

פורסם

בפיקנטו יש מערכת שאומרת מתי כדי להחליף הילוך כדי לקבל חיסכון מקסימלי,ואם לעבוד לפיה אז אתה בנסיעה אתה תצטרך להעביר הילוכים מוקדם ולרכב יהיה קשה להאיץ לזה CHEMGUY85 התכוון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על 90 משאיות יעקפו אותך. מניסיון. הבעיה בפיקנטו 1.0 זה היעדר כוח. מספיק שתלחץ ברקס קטן ותמצא את עצמך על 75 תצטרך להוריד להילוך שלישי ולסחוט את המנוע כדי להאיץ. תשכח מתאוצה על הילוך רביעי. אין מצב. בפיקנטו הילוך רביעי הוא כמו חמישי.

אני מחזק את הביקורת של קארספורום. לדעתי אם לקנות פיקנטו זה רק 1.25 אוטומט. אם רוצים ידני עדיף ללכת על פיג'ו 206+. אם 60 אלף תקציב בלי שום אפשרות להתגמש עדיף לקנות גרנדה פונטו 1.4 בת שנתיים יד ראשונה פרטית.

פורסם

loty,

כשאתה מדבר על זה שהמחשב דרך כמעט ולא מזייף, אתה מתכוון לאופציה שמודדת צריכה ממוצעת/כוללת?

ChemGuy85,

עם אתה כל כך לא מרוצה אתה יכול חופשי למכור את הרכב במחיר קרוב לזה שקנית, להוסיף כמה אלפי שקלים ולקנות את ה 206

אני אפילו יכול לנדב לך את הכרטיס מועדון שופרסל.

פורסם

מה הקשר? עצם העובדה שרכשתי פיקנטו אומר שאני צריך לחיות בסרט שזה מינימום מרצדס? בגדול אני מרוצה מהרכב. זכותי המלאה לציין את נקודות החולשה המרכזיות. לדעתי יש קניות יותר טובות בכסף. זה הכל.

פורסם

אז זהו שלא. הנסיעות הן בקצב נורמאלי פלוס עם האצות נורמאליות ונסיעה במהירויות הגיוניות (110 זה בהחלט הגיוני), ו90 אחוז מהמקרים עם מזגן אז...

ואל תדאג גם אני לא חושב שזה מרצדס גם לא קיה פורטה אבל בנוגע לנתוני הצריכה אלו הם הנתונים, אם תרצה 1-17.9:wink:

ולטימור, מדידה של צריכה ממוצעת וכוללת מאז הרכב על הכביש.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

עברתי 2,500 ק"מ ומחשב דרך מראה 6.2/100. חישוב ידני נותן נתונים דומים. בקבוצת פיקנטו בפייסבוק אף אחד לא מגיע ל-1:18. איך אתה מסביר את זה?

פורסם

קודם כל אני שמח שאנחנו מסכימים על דבר אחד והוא שהנתונים של מחשב הרכב ושל החישוב האישי זהים.

דבר שני הרבה תלוי בהרכב הנסועה שלך, מה שאני ציינתי זה 50-50 עירוני בין עירוני, גם אצלך זה כך? אולי אתה לוקה בהעברת הילוכים לא נכונה נותן גז ברביעי ולא מוריד לשלישי , אולי אתה נוסע רוב הזמן בשעת עומס (סתם השערות אתה לא צריך לענות כלל).

ואחרי הכל אולי בכלל אני לא צריך להסביר את זה, זו הנסועה אלו הנתונים ואני יכול גם לשלוח לך תמונה ממחשב הרכב אבל אז אתה תאמר שנוהגים ב"עדינות". אין לי כל אינטרס לשקר או לשכנע, לא אותך ולא את אף אחד מגולשי הפורום.

תרצה תקבל ותנסה גם אצלך (לא זה לא קשור להעברת הילוכים ע"פ מחשב הרכב), לא רוצה לא צריך אבל תשכח מעניין הקונספירצייה:wink:.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

מה הקשר? עצם העובדה שרכשתי פיקנטו אומר שאני צריך לחיות בסרט שזה מינימום מרצדס? בגדול אני מרוצה מהרכב. זכותי המלאה לציין את נקודות החולשה המרכזיות. לדעתי יש קניות יותר טובות בכסף. זה הכל.

זכותך גם להפליץ במים חמים...

"קניות יותר טובות בכסף"=לא מרוצה מהרכישה=בכסף שרכשת את הרכב יכלת לקנות משהו יותר טוב=לא ישן טוב בלילה=מוכר את הרכב הקיים ללא הפסד=קונה רכב אחר (206)= ישן טוב בלילה.

אולי ככה תבין יותר טוב את עצמך.

פורסם

טימור,כול רכב יש חסרונות,אני קניתי פנדה חדשה,אז אני לא הולך להגיד שזה הרכב הכי טוב שיש בקטגוריה גם לו יש נקודות חולשה,החוכמה היא להציג גם אותם ולא "זה הרכב הכי טוב שיש ללא שום מגרעות" בגלל שאני קניתי אותו.

יום שישי אני מתכוון לעלות סיקור עם תמונות על הפנדה ואתה תיראה שגם אני אציין חסרונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמוך כמוני, אני אכן מודע ומבין את החסרונות שיש לרכב שרכשתי ולא מנסה להפוך אותם ליתרונות.

לצערי לכל דבר בחיים יש חסרונות.:|

אבל אני בטוח שכאשר קנית את הפנדה ידעת או לפחות הרגשת שזוהי הרכישה הכי כדאית בקטגוריה לפחות לפי דעתך וטעמך. תקן אותי אם אני טועה. רק בנאדם לא שפוי (או שמכוונים לו אקדח לראש :-)) אנהג אחרת.

• תוכן חדש...