Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי,

נא עדכן אותנו בתוצאות, אני אמור לקבל את שלי בעוד שבועיים ככה וגם אני מתכנן להחליף רמקולים ולנסות לשפר את הסאונד.

קיבלת כבר את הרכב?

פורסם
מרכבה 12

עדיין לא קיבלתי :( ...

אבל אני מאמין שהשבוע, הרכב כבר בארץ, יש מספר שלדה ומספר רישוי.

הבנתי... זה אומר שהרכב שלי בטח רק על המשלוח הבא אם אפילו לא התקשרו אלי לבוא לשלם ,

מה שאומר שסוף יולי אני כבר לא אקבל רכב.

בכל אופן תעדכן אם קיבלת ונשמח לראות תמונות וכדומה.

פורסם

רק רציתי להוסיף עוד עדות לחיסכון של רכבי פיאט. אני נוהג כ-3 שנים בפיאט פנדה 2006, והצריכה לא יורדת מ-1:15. אומנם הנסיעות שלי משולבות ולא רק בתוך העיר, אבל הצריכה תמיד תאמה את הצהרות היצרן.

אני חשבתי ברצינות על הפיקנטו אבל יש עדיין יותר מדי סימני שאלה לגבי צריכת דלק, אין תוצאות של EuroNCap וגם ככה צריך לחכות כמה חודשים.

מצד שני, כמה שאני ממש (ממש!) אוהב את הפנדה, צריך להודות בעובדה שזה רכב מתיישן ולא בטיחותי במיוחד, שיוחלף בסוף השנה (השמועות מדברות על ספטמבר).

לפעמים צריך פשוט לחכות עוד קצת.

פורסם
רק רציתי להוסיף עוד עדות לחיסכון של רכבי פיאט. אני נוהג כ-3 שנים בפיאט פנדה 2006, והצריכה לא יורדת מ-1:15. אומנם הנסיעות שלי משולבות ולא רק בתוך העיר, אבל הצריכה תמיד תאמה את הצהרות היצרן.

אני חשבתי ברצינות על הפיקנטו אבל יש עדיין יותר מדי סימני שאלה לגבי צריכת דלק, אין תוצאות של EuroNCap וגם ככה צריך לחכות כמה חודשים.

מצד שני, כמה שאני ממש (ממש!) אוהב את הפנדה, צריך להודות בעובדה שזה רכב מתיישן ולא בטיחותי במיוחד, שיוחלף בסוף השנה (השמועות מדברות על ספטמבר).

לפעמים צריך פשוט לחכות עוד קצת.

חכה עוד טיפה ותוכל לקנות את הפנדה החדשה שתאכל את כולם בלי מלח. אני רק מקווה שהם יתנו לה תג מחיר אטרקטיבי שישבור את השוק.

פורסם

עידכון צריכת דלק:

לאחר מעט יותר מ800 ק"מ שהתחלקו בערך חצי בבינעירוני וחצי בעירוני, צריכת הדלק עומדת על 1-18.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

עשיתי היום נסיעת מבחן בדדגם האוטומטי (זה היחיד שהיה זמין).

התרשמתי מאוד לטובה. הרכב זריז, מאיץ מהר, נראה טוב. המושבים ממש לא נוחים, אבל לא ציפיתי לנוחות מרכב קוריאני.

נדהמתי מהתשובה לשאלה שלי "מהו זמן ההמתנה?". התשובה: בין 5 חודשים לחצי שנה.

פורסם

מישהו מריח שוק חם לפיקנטו בנות חודש?:lol:

אפשר אשכרה להרוויח על מחיר הקניה...כולל אגרת הרישוי

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

מישהו קנה דגמים חדשים מיד2? יש לא מעט מפרסמים שם לפיקנטו חדשה, אני מנחש שאלה חברות ליסינג שעושות קופה קטנה. משתלם? האם אני אהיה היד הראשונה ברכב?

פורסם
עידכון צריכת דלק:

לאחר מעט יותר מ800 ק"מ שהתחלקו בערך חצי בבינעירוני וחצי בעירוני, צריכת הדלק עומדת על 1-18.

מדובר על נסיעות באזור קיבוץ בארי? אם כן, זה נתון מעודד, כי גם אני גר באזור (קיבוץ ארז), שברובו כבישים בין עירוניים מישוריים וללא פקקים. 1:18 כבר נשמע לי ממש טוב. מדובר על מידע ממחשב הדרך או חישוב לאחר תדלוק?

פורסם

לגבי הפיקנטו ביד2, יש כמה של ליסינג פרי שראו את ההזדמנות לעשות שקל מהיר.

הם קנו בזול ומוכרים במחיר של רכב חדש אפילו עם סעיף ליסינג ברשיון ויד2 וקילומטרז' של 2000~ על כל אחת מהן. כמובן עם מימון בריבית וגם שם מרוויחים.

ואנשים קונים.

הרוויחו על המכירות האלו יותר ממה שהפיקנטו הייתה נותנת אחרי תקופת השכרה\ליסינג. כל הכבוד להם.

מעבר לזה יש 1~2 שצצים מדי פעם אחרי אכזבה, כי יד1 חשב שהוא קונה טוסטוס 50סמק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא. הרכב לא נמצא באזור הזה, לדעתי באזור שלנו הוא יכול להפיק אפילו יותר מזה. כאמור הנסיעות מתחלקות לשווה בין העירוני לבין עירוני באזור עם יותר רמזורים, כאשר הייתה נסיעה גם מהדרום לגוש דן כולל סיבובים בגוש דן ובב"ש. הנתונים הם מבדיקות חוזרות של תדלוק-נסיעה וגם ממחשב הרכב שמתגלה כאמין באופן מפתיע (סטייה קטנה מאוד ולפעמים אין סטייה).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...