Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד תמוה..

אפילו אצלי ב1.4 (איביזה) לא הצלחתי לרדת מ1:9.5-10 בשום מצב.

אני אמתין לעוד מיכל או שניים ואראה כיצד ואם זה משתפר

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדכון צריכת דלק - מיכל שני, שמכיל בתוכו את הק"מ 350-600 הראשונים של הרכב, כלומר 250ק"מ

ועבורם הכנסתי 29.5 ליטר למיכל הדלק.

כלומר .....1:8.5. כן, אתם בכל זאת תגידו לי שאני טועה..אבל לא, אני לא...

בתחנה הוכנסו 29.5 ליטר בדיוק, ומד המרחק הציג מרחק של 250ק"מ (המד אופס פעם אחרונה בתדלוק הקודם)

נסיעה רגועה ושלווה ב..ירושלים. מיכל עירוני טהור, נסיעות קצרות של 5-6ק"מ.

אוי שיש תקלה ברכב או שיש לך איזה טעות יסודית בחישוב.

בכל מקרה, גם בנהיגה מאוד אתגרית לא הצלחנו להגיע לצריכת דלק שאפילו קרובה לנתונים האלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נתון הזוי, יש לך תקלה במדידה... אומנם הרכב הוא לא המיני הכי חסכוני אבל עדיין לא מתקרב לנתונים שהצגת.

פורסם
עדכון צריכת דלק - מיכל שני, שמכיל בתוכו את הק"מ 350-600 הראשונים של הרכב, כלומר 250ק"מ

ועבורם הכנסתי 29.5 ליטר למיכל הדלק.

כלומר .....1:8.5. כן, אתם בכל זאת תגידו לי שאני טועה..אבל לא, אני לא...

בתחנה הוכנסו 29.5 ליטר בדיוק, ומד המרחק הציג מרחק של 250ק"מ (המד אופס פעם אחרונה בתדלוק הקודם)

נסיעה רגועה ושלווה ב..ירושלים. מיכל עירוני טהור, נסיעות קצרות של 5-6ק"מ.

יכול להיות שהדלק מהול? לי זה קרה ששמתי דלק בתחנת דלק שהמחיר לליטר היה זול, הגעתי לצריכת דלק זוועתית ושמילאתי לאחר מכן בתחנה אחרת במחיר רגיל, הצריכה היתה נורמלית.

פורסם

אני נאלץ לבטל את החשד כי החישוב שגוי.

אני כרגע המום למדי בדיוק כמותכם. כשהצעתי לחברה שלי שנלך לתדלק היא אמרה לי שעשתה רק 250ק"מ על המיכל. מאחר והשמשות היו מטונפות ודרשו ניגוב, הלכנו בכל-זאת ואינני טועה - נכנסו בדיוק 29.5 ליטר למיכל. ולצורך האימות - כן, כ-215שקל בערך.

אמנם לא אני נוהג ברכב אלא חברה שלי, אבל היא איננה מתעללת ברכב ומתייחסת אליו כרכב בהרצה - כלומר לא מושכת הילוכים ולא ממהרת ברמזורים. אני אעז ואומר נגדה שהיא לא משופשפת על הגיר ב-100% ואולי נוטה להעביר הילוכים במעט חוסר-מיומנות (מוקדם מדי או השהייה עד שנכנס ההילוך ואז כתוצאה מכך מאבדת כוח ונאלצת ללחוץ מעט יותר) אבל עדיין אני לא רואה איך זה יכול לגרום להבדלים קיצוניים שכאלה.

התידלוק השני נעשה בתחנת פז, והשלישי, כעת, נעשה בתחנת "דלק".

אני מטיל בספק השערה שבה הדלק מהול, אם כי..לעולם לא ניתן לדעת :|

נעדכן כשנסיים את המיכל השלישי. נעדכן אז :)

פורסם

גם אני קיבלתי אותו בדואר לא מזמן. אגב, ע"פ קולגה שלי שמתעסק לא מעט בתחום הרכב אי קבלת ספר רכב בזמן קבלת האוטו יכולה לעלות ליבואן ביוקר. זה ע"פ חוק.

אני אומר זאת כי אני מאוכזב משהו - קיבלתי את הרכב ללא חיישני רוורס למרות שהוזמנו לי. לקחתי את הרכב כמות שהוא ונאמר לי שאצטרך לקפוץ שוב בקרוב (לפני כחודש). בינתיים זה השתנה ל"תצטרך להגיע לחיפה או לפתח תקווה" ואם אחכה שיגיע אליהם מתקין "זה יקח הרבה זמן". מרתיח. אני מתלבט מה לעשות בנידון.

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

עשית טעות שהסכמת לקבל את הרכב. אני קיבלתי את הרכב עם חיישני רוורס בהתקנה יפה ונקייה.

אלחנדרו נעלם והבלוג שלו הפסיק להתעדכן.

פורסם

עשית טעות שהסכמת לקבל את הרכב. אני קיבלתי את הרכב עם חיישני רוורס בהתקנה יפה ונקייה.

אלחנדרו נעלם והבלוג שלו הפסיק להתעדכן.

סוכני קיה העלימו אותו:roll:

פורסם
סוכני קיה העלימו אותו:roll:

נערך לו "חיסול ממוקד" כנראה... :wink:

ושוב, הזוי לאיזה רמה מגיעים יבואני הרכב האחרים כדי לפגוע במכירות של רכב אחר שמצליח יותר מהם.

פורסם

רק לי נראה הזוי הקטע של חיישני חניה ברכב האצ'בק באורך 3.5 מטר? :roll: לפחות זה סיפק צחוקים על חבר שהזמין אחת וקילל את קיה הרבה על המתנה המאד "נחוצה"...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אלו נסיעות סופר קצרות, בקושי מספיק להתחמם המנוע, תערובת עשירה. ייתכן שזה הגורם??

זה אופי הנסיעות שלי.

הכי גרוע שהגעתי זה 1:13.6.

משכנתא זה קל

פורסם

אולי בטעות לא תידלקת למיכל מלא בתדלוק הקודם... פעם זה קרה לי שהמשאבה הפסיקה באמצע כי הדלק ירד לאט פתאום או משהו.

פורסם
זה אופי הנסיעות שלי.

הכי גרוע שהגעתי זה 1:13.6.

תשמעו, אולי זה משהו באוויר הירושללמי אבל אני עם הנסיעות י-ם-אשדוד שלי הייתי צריך לתדלק 30 ליטר אחרי 410 ק"מ - שזה עוד יותר ירידה מההתחלה שבה תדלקתי אחת ל-450 ק"מ.

מתחיל להדאיג קצת העניין הזה...

• תוכן חדש...