Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפילו לא התייחסתי למזגן...כשהוא דלוק דוושת הגז היא המלצה בלבד מבחינת המנוע

תגובת המנוע משתפרת עם הקילומטרז, אבל לא משמעותי. בשביל ביצועים סבירים צריך טורים גבוהים, אבל אז צריכת דלק 1:18-19 נשארת בגדר תיאוריה. אני מקבל בערך 1:16. לעיתים 1:17. בנוסף מזגן מאוד מעמיס על המנוע הקטן. מצד שני הוא פשוט מעולה. מקרר את הרכב תוך מספר דקות והרכב שלי עומד כל היום בשמש.

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבת שלום לכולם!

מאוד רציתי לסיים לפחות מיכל דלק אחד בכדי לכתוב מה אני חושב על הפיקנטו שלי, אבל כבר אין לי סבלנות לחכות והייתי חייב לשתף אתכם.

ביום שלישי האחרון בערך בשעה 09:30 קיבלתי טלפון מהסוכנות בב"ש שהפיקנטית השחורה הידנית שלי הגיעה, מיד צלצלתי לסוכנות הביטוח והפעלתי את הביטוח, ארגנתי טרמפ לסוכנות ובאתי לפגוש את היפיפיה שלי.

הייתם צריכים לראות אותה, קטנטונת, סקסית ומדהימה בתוך סוכנות/מוסך עמוס ברכבים גדולים ממנה, והיא בולטת הכי הרבה, פשוט כל מי שנכנס למוסך, מאט את רכבו ומסתכל עליה.

לאחר סיבוב עם הסוכן סביב הרכב, וכמה הסברים עליו (עם המידע שיש לי, יכולתי ללמד אותו אבל שיהיה) , חתמתי על המסמכים, בדקתי שהכל נמצא ונסעתי משם.

יש לציין שמיד על הנסיעה הראשונה מרגישים טוב! זה פשוט רכב, ואתה ממש מרגיש שאתה ברכב גדול, אין לך מושג שמבחוץ אתה סוג של קופסת גפרורים.

את הרכב קיבלתי עם 13 ק"מ על מד הק"מ, ונסעתי כ37 ק"מ של "פוזות" ברחבי העיר, להראות לאשה, לאמא, ובמשרד. לאחר מכן ניגשתי לתחנת הדלק לתת לה "לאכול" קצת בכדי שאוכל לבדוק לכם חברי את צריכת הדלק, מילאתי את המיכל במלואו ונכנסו בסביבות 30 ליטר, קצת פחות, או בקיצור 200 ש"ח, פול ב200 ש"ח , מצחיק עד מאוד אחד שירד מסי5, ופול זה לא פחות מ350-400 ש"ח...

בדקתי אוויר בצמיגים ואכן הלחץ היה גבוה מהמומלץ, ב36,38,34,ו30 , סידרתי וניפחתי את כולם כהמלצת היצרן, 31 מאחור, ו33 מקדימה.

מאז התדלוק נסעתי כבר 150 ק"מ, הנסיעה ברכב, חלקה ונוחה מאוד, הרכב מאיץ בסדר גמור, וכמו כן סוחב מצויין, העברת ההילוכים נוחה ופעולתה חלקה, המנוע נשמע מצויין ורעשו בסל"ד 3000 בערך בשרני ומדליק.

הרכב מושך מבטים בכל מקום שאני לא נמצא, הפיקנטית פשוט יפייפיה, אין מה לעשות. מערכת השמע, היא אכן סבירה , אין ספק שחובבי המוסיקה ישנו ויוסיפו רמקולים או מגברים, אך למאזין גלגל"צ כמוני היא דיי מספקת, יכול להיות שבהמשך, אחליף את הרמקולים.

לגבי צריכת הדלק, את הנתון הזה אני עדיין לא יודע, אבל מבטיח שבתדלוק הראשון אני אעדכן, עד כה נראה שהרכב חסכוני, אך עד שלא יהיה נתון אמיתי של תדלוק מול ק"מ , אני לא מדבר.

לכל מי שהתלבט לקנות את הרכב, פשוט תקנו! אין אלטרנטיבה במחיר הזה, יותר טובה, זה פשוט הרכב הכי טוב בקטגוריה, שכרתי אלטו, שכרתי אי10, שכרתי פנדה, שכרתי 107, וגם נסעתי על ספארק, הפיקנטו אוכלת את כולם בלי מלח!

שיהיה לכולם שבוע מדהים!

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

שבוע טוב לכולם.גם אני קיבלתי את הרכב בשבוע שעבר ביום שני,אני עברתי מרכב שטח סוזוקי ג'ימיני ששירת אותי בנאמנות 4 שנים,לגבי הפיקנטו לפי דעתי תמורה מצוינת למחיר רכב מפנק וחסכוני ואין ספק שהוא שווה את המחיר

פעם ג'ימיני היום פיקנטו

פורסם

אז הידני, איך שאני הבנתי יותר חסכוני מי האוטומטי ב7 אחוזים,זה קצת

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם
שבת שלום לכולם!

מאוד רציתי לסיים לפחות מיכל דלק אחד בכדי לכתוב מה אני חושב על הפיקנטו שלי, אבל כבר אין לי סבלנות לחכות והייתי חייב לשתף אתכם.

ביום שלישי האחרון בערך בשעה 09:30 קיבלתי טלפון מהסוכנות בב"ש שהפיקנטית השחורה הידנית שלי הגיעה, מיד צלצלתי לסוכנות הביטוח והפעלתי את הביטוח, ארגנתי טרמפ לסוכנות ובאתי לפגוש את היפיפיה שלי.

הייתם צריכים לראות אותה, קטנטונת, סקסית ומדהימה בתוך סוכנות/מוסך עמוס ברכבים גדולים ממנה, והיא בולטת הכי הרבה, פשוט כל מי שנכנס למוסך, מאט את רכבו ומסתכל עליה.

לאחר סיבוב עם הסוכן סביב הרכב, וכמה הסברים עליו (עם המידע שיש לי, יכולתי ללמד אותו אבל שיהיה) , חתמתי על המסמכים, בדקתי שהכל נמצא ונסעתי משם.

יש לציין שמיד על הנסיעה הראשונה מרגישים טוב! זה פשוט רכב, ואתה ממש מרגיש שאתה ברכב גדול, אין לך מושג שמבחוץ אתה סוג של קופסת גפרורים.

את הרכב קיבלתי עם 13 ק"מ על מד הק"מ, ונסעתי כ37 ק"מ של "פוזות" ברחבי העיר, להראות לאשה, לאמא, ובמשרד. לאחר מכן ניגשתי לתחנת הדלק לתת לה "לאכול" קצת בכדי שאוכל לבדוק לכם חברי את צריכת הדלק, מילאתי את המיכל במלואו ונכנסו בסביבות 30 ליטר, קצת פחות, או בקיצור 200 ש"ח, פול ב200 ש"ח , מצחיק עד מאוד אחד שירד מסי5, ופול זה לא פחות מ350-400 ש"ח...

בדקתי אוויר בצמיגים ואכן הלחץ היה גבוה מהמומלץ, ב36,38,34,ו30 , סידרתי וניפחתי את כולם כהמלצת היצרן, 31 מאחור, ו33 מקדימה.

מאז התדלוק נסעתי כבר 150 ק"מ, הנסיעה ברכב, חלקה ונוחה מאוד, הרכב מאיץ בסדר גמור, וכמו כן סוחב מצויין, העברת ההילוכים נוחה ופעולתה חלקה, המנוע נשמע מצויין ורעשו בסל"ד 3000 בערך בשרני ומדליק.

הרכב מושך מבטים בכל מקום שאני לא נמצא, הפיקנטית פשוט יפייפיה, אין מה לעשות. מערכת השמע, היא אכן סבירה , אין ספק שחובבי המוסיקה ישנו ויוסיפו רמקולים או מגברים, אך למאזין גלגל"צ כמוני היא דיי מספקת, יכול להיות שבהמשך, אחליף את הרמקולים.

לגבי צריכת הדלק, את הנתון הזה אני עדיין לא יודע, אבל מבטיח שבתדלוק הראשון אני אעדכן, עד כה נראה שהרכב חסכוני, אך עד שלא יהיה נתון אמיתי של תדלוק מול ק"מ , אני לא מדבר.

לכל מי שהתלבט לקנות את הרכב, פשוט תקנו! אין אלטרנטיבה במחיר הזה, יותר טובה, זה פשוט הרכב הכי טוב בקטגוריה, שכרתי אלטו, שכרתי אי10, שכרתי פנדה, שכרתי 107, וגם נסעתי על ספארק, הפיקנטו אוכלת את כולם בלי מלח!

שיהיה לכולם שבוע מדהים!

נראה שמישהו פה מאוהב קשות.

תתחדש ותהנה מהרכב.

שים לנו איזה תמונה שנוכל גם להתרגש

פורסם
יש הרבה אנשים אומרים שאוטומטי עושה בממוצע 1:13 זה לא טוב,?אם היה שיפור בצריכה,?

איומה. תקבל צריכת דלק דומה מכל משפחתית 1.6 אוטומט.

פורסם
לא ביקשתי את דעתך.

אם לא מוצא חן בעיניך אל תקרא.

כמו כן אל תגיד לי איך לכתוב.

אנחנו נמצאים בפורום חופשי וכל אחד יכול להביע את דעתו, לפי כללי הפורום.

תתחדש.

פורסם
איומה. תקבל צריכת דלק דומה מכל משפחתית 1.6 אוטומט.

כן את זה אני יודע שזה לא טוב כרגע אני מעדיף לבטל,ולא להיות שפן ניסיונות ולקחת אולי את הדגם הידני

פורסם

כל הדיבורים על השוואת צריכת דלק תמיד משעשעים אותי.

הפקטור הכי חשוב הוא סגנון הנהיגה, והוא משפיע הרבה יותר משאר הדברים.

אני, עם שום משפחתומטית 1600, לעולם לא עברתי את 1:10 בנהיגה משולבת, ו1:9 בנהיגה עירונית. עם אותו רכב, זוגתי הגיעה בקלות ל-1:12 בנהיגה שהיא כמעט עירונית בלבד. אפילו בנסיעה שהיא קרוב ל-100% בינעירונית לא עברתי את ה-1:11.

יש לזה סיבה מאוד טובה.. המהירויות שאני נוהג מחוץ לעיר, הן רחוקות מהמהירויות שאיתם רוב האנשים יבדקו נסיעה שכזו, וההשפעה גדולה.

אפילו כיום, עם רכב שנחשב למאוד חסכוני, אני לא מצליח להעלות מעבר ל-1:13 בנסיעה משולבת.

בקיצור, כשמשווים צריכת דלק, חובה להתייחס לסגנון הנהיגה. עבורי, 1:13 זה נתון מדהים. אין הרבה רכבים בשוק שאני אגיע איתם לזה. עבור אחרים, זה נתון של משפחתומטית בזבזנית יחסית.

כמובן שמתעלמים פה מעוד כל מיני גורמים חשובים כמו כמות אנשים ומטען, ומזגן.

פורסם

פורסם

אני לא מכיר את הבוחן אבל הציטוט הבא כנראה השתרבב לכתבה בטעות מביקורת על רכב אחר כי אין לו שום קשר, אפילו לא מרוחק, לפיקאנטו!

לחובבי הנהיגה נספר כי הפיקנטו מפתיעה לטובה ביכולתה הדינמית. בקרת ה-ESP ליברלית מאוד, והשלדה נענית לפרובוקציות ומעשי קונדס. לאלו מכם שיחפשו להשתעשע עם משחקי זנב, נספר כי הפיקנטו מגיבה היטב להעברות משקל יזומות, ומערכת בקרת היציבות נותנת חופש פעולה. כך, בכבישים המפותלים (וגם בכיכרות האהובות עליי) הפתיעה הפיקנטו לטובה......היא אפילו מהנה לנהיגה, די במפתיע. בתכונות אלה היא מזכירה לנו חלק ממכוניות מיני של פעם.

נענית לפרובוקציות ומעשי קונדס?:shock: להשתעשע עם משחקי זנב? :screwy:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...