Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
.. ופתאום ה"פחנוע ההודי" אלטו, "מכונית צעצוע" 107 ו "זקנת העדר" פנדה שוב נראות רלוונטיות.

הגעתי למסקנה שאין דבר כזה ה"מיני הכי טובה", יש ה"מיני הכי טובה בשבילי".

לכולן יש יתרונות וחסרונות, והחיסרון של הפיקנטו - בניגוד למה שכולם חשבו - הוא דווקא צריכת הדלק ה"קוריאנית" שלו.

צודק,אצלנו במשפחה אבא שלי רוצה 107,אני הזמנתי פנדה בכלל.

אין רכב שהוא מושלם,כול מיני מציגה יתרונות משלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ממש מפחיד. כאילו אתה קונה אוטו חדש, ואתה מצפה לקבל משהו טוב.. וכל רגע צצות בעיות...

לא קונה פיקנטו!:evil:

בכל דגם של כל יצרן ישנן לעתים תקלות במהלך היצור, זה לא מעיד בהכרח על תקלה סדרתית, השאלה מה שיעורן של המכוניות התקולות שיוצאות מפס היצור, במינון נמוך זה סביר עבור כל יצרן. לא צריך להיות היסטריים, רק סבלניים, הכל יתברר בקרוב....

פורסם
ממש מפחיד. כאילו אתה קונה אוטו חדש, ואתה מצפה לקבל משהו טוב.. וכל רגע צצות בעיות...

לא קונה פיקנטו!:evil:

גם למכוניות חדשות יכולות להיות בעיות. בשביל זה אחריות.

פורסם
צודק,אצלנו במשפחה אבא שלי רוצה 107,אני הזמנתי פנדה בכלל.

אין רכב שהוא מושלם,כול מיני מציגה יתרונות משלה.

מסכימה.

כמו שאין שום דבר מושלם בעולם הזה.

פורסם
מסתבר ש-7 שנות אחריות לא שוות הרבה:)

מסתבר שהכל נשמע פה כמו מזימת יבואנים לעצור את מכירת הפיקנטו...

הרכב מצויין,כמעט בכל הפרמטרים הוא עולה על כל המתחרות. אומנם הוא לא מושלם אבל הוא עוקף בסיבוב את כל הפחנועים כגון האלטו. אין ספק ששוק כל כך רווי ויצרי כמו שוק המיני מחייב את היבואנים לנקוט בכל אמצעי כדי להכפיש את המתחרות הטובות יותר. זה כנראה מה שקורה פה. לא ייתכן שכל הבוחנים בארץ התלהבו מהרכב ופתאום צצים כמה "לקוחות" שמאוד מאוד מאוכזבים... :roll:

פורסם

לדעתי זה לא "סוכני יבואנים",יש אנשים רכשו מכוניות אחרות ורוצים להרגיש שהם רכשו את הרכב הכי טוב,אני לא מדבר על פיקנטו או כול רכב מיני אחר ספציפית עכשיו.

פשוט פיקנטו הוצגה והיה כזה הייפ כאילו זה הרכב המושלם ביותר,ואמור להציג צריכה שלא ניראתה,לכן יכול להיות שהוא מתבאס שזה לא השלמות שלה כולם קיוו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב מושלם הפיקנטו ממש לא! מספיק שאין בה מדף אחורי לגרום לה לא להיות מושלמת... :lol: לגבי הצריכה יכול להיות שהיא לא מדהימה כמו שציפו אלה סתם "טובה". שבוע הבא אני מאמין שאתדלק את הרכב ואפרסם את התוצאות. אוכל להיות מאוד מדויק היות ולפני כמה שבועות בדקתי את אותו דבר על סוזוקי אלטו ומכאן שההשוואה תהיה מעניינת.

פורסם

כמה עשתה האלטו?

פורסם
כמה עשתה האלטו?

אצלי בנסיעה משולבת, רגועה, וחכמה- 19.7 ק"מ לליטר.הנסיעות היו משולבות, רובן בעיר אך ללא פקקים וללא מזגן. האצה רגועה ועדינה ברמזורים ונסיעה מחוץ לעיר על 90-100. מעניין מה תעשה הפיקנטו.

פורסם

אין ספק שאם היה לי את הכסף הייתי קונה את הפיקנטו ולא את האלטו\107\ספארק

דבר ראשון יתרון עצום לדעת שיש לך 3 שנים אחריות מלאות ועוד 4 שנים אחריות על המנוע והגיר!-כמובן אתה צריך לעשות טיפולים במוסך מורשה לפי הספר.

דבר שני הרכבים בשנים האחרונות של קיה מאוד אמינים ומבחינתי כמה שפחות תחזוקה יותר טוב, אני מעדיף רכב מקוראיה מאשר מהודו.

למי שיכול להשקיע קצת יותר היונדאי i10 יותר חמודה.

פורסם

וגם אוכלת יותר.

פורסם
לא ייתכן שכל הבוחנים בארץ התלהבו מהרכב ופתאום צצים כמה "לקוחות" שמאוד מאוד מאוכזבים... :roll:

מה אתה כל כך מתפלא? למה, בגלל שבוחן רכב אוהב את הרכב, אז כולם יאהבו אותו? סביר מאוד שעל כמות מסויימת של אנשים שכן אוהבים את הרכב, יהיו גם כאלה שלא. אני חשבתי בנסיעת מבחן שהספארק מתאים לי, אבל אתה לא יכול ממש בנסיעת מבחן להתרשם מהרכב. אני יכול להגיד לך שאחרי שלושה חודשים אני כבר מת להחליף אותו, הוא לא מתאים לי. בקיצור, קורה... לא כל דבר צריך לחשוב שזו מזימת יבואנים.

• תוכן חדש...