Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כך הודיעו היום בחדשות - איך אני מבסוט עשו לי את היום אפילו את השבוע אבל כמה יורידו לא אמרו

מקווה שירחמו עלינו וייתנו לנו מחירים הוגנים כמו שצריך:-D

פורסם
5 אגורות הוזלה לקראת עליה של 40 בסוף השנה, באמת מצויין

דובר לא מזמן שהעליה של 40 אגורות בסוף השנה בוטלה במקביל לביטול או הקפאה של הורדת מס חברות ועוד משהו, שכחתי כבר :)

פורסם

עוד לא הוחלט כלום. אדון שטייניץ הנכבד הכריז ש "העניין יבדק באוקטובר, בהתאם לשער הדולר ומחירי הדלקים"

כלומר, אם אחרי העלאה של 40 אגורות מחיר הדלק בתחילת השנה הבאה לא יחצה את ה 8 שקלים, תהיה בטוח שזה יקרה.

אם העליה תביא למחיר שכבר היה בשוק (לדוגמה, אם בסביבות סוף השנה המחיר יהיה 6.8 ש"ח וההעלאה תעלה אותו ל 7.2), תהיה ב 100% בטוח שזה יקרה.

פורסם

ניראה שזה עובד בשיטה שני צעדים קדימה ואחד אחורה: מעלים מחיר 20 אג' חודש אחד, 15 אג' חודש אחר. ואחרי זה יורדים 20 אג', התושבים מרגישים שהמערכת נתנה להם. הרי זה שקט לפני הסערה. בחודש הבא יעלו עוד באיזה 30 אג'.

אני מקווה מאוד שאני לא צודק. כי כבר מג'יפ ירדתי. שלב הבא לרדת לאופניים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני זוכר שבחדשות ערוץ 10 דובר על הורדה של 18 אג', אבל זה לא כ"כ משנה.

בוודאי שזה לא מפצה על העליות האחרונות שהיו הרבה יותר גבוהות. זה רק נשמע טוב, לפחות בהתחלה, ששומעים על "הוזלה...".

alfa 156 2.5.

פורסם

מתי בפעם האחרונה היתה הוזלה חודשיים ברציפות? אני לא זוכר. בקיצור, החודש מורידים ב-20 אג', וחודש הבא מעלים ב-30.

פורסם

זאת עבודה בעיניים! הרי לפני הבחירות גם יורידו לך ב40 אגורות את הדלק ואולי מתחת לרף

הפסיכולוגי של 7 שקלים לליטר, אחרי הבחירות נאכל זמבורה כפולה, אני זוכר שלפני בחירות 2008

מחיר הדלק היה 4.6 אחרי הוזלה ממחיר של 5.2 אחרי הבחירות הגיעו העליות והינה אנחנו היום

מגרדים את רף ה8 שקלים מלמטה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

חברים אני מזכיר לכם שכשהנפט היה באזור ה140 דולר לחבית, המחיר לדלק בארץ היה נמוך משמעותית מהמחיר היום לליטר 95.

גם אם תוסיפו ריבית והצמדה לא מגיעים למחירים של היום, אז שלא יעבדו עליכם....

אברה קדברה

פורסם

נוסחת הקסם. מורידים כאן ומעלים שם. לא יעזור לאף אחד. למדינה יש את החובות והחשבונות שלה לשלם והיא צריכה להשיג את הכסף הזה על אפם ועל חמתם של רבים. לא לוקחים מהדלק? לוקחים מסל התרופות, תקציב החינוך, הבריאות, משרד הפנים או כל תחום אחר. לא נורא, העיקר שלשנת 2011 היה מאיפה שהוא תקציב של 1 מילארד שקל לממן את הפרזיטים שאמורים ללמוד כל היום אבל מבריזים ועובדים בשחור. כסף לשלם תוספת למשכורות של הרופאים אין. מעניין מאוד. לא שאני לא מברך על ירידת מחירי הדלק אבל אני מציאותי ויודע "שאין ארוחות חינם".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מחיר הדלק יורד כי מחיר חבית נפט בעולם ירד דרסטית לאחרונה.המס נשאר אותו דבר,כך שגם אם הוא יורד עכשיו,כך הוא יכול לעלות חודש הבא. אם המן הרשע בתחפושת שטייניץ יחליט להוריד את נטל המס (שהיא ממש כשוד מכיסם של האזרחים) אז תהיה סיבה לצאת בתופים ובמחולות.

ואני לא בטוח כל כך שההעלאה של סוף השנה בוטלה,פה רגילים לעשות מחטפים של הדקה ה92 ולאשר דברים כאלה יום לפני.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

המחיר ירד רק כי המחיר של הנפט בעולם ירד.

המס נשאר, וברגע שהמחיר של הנפט בעולם יעלה כך גם מחיר הדלק יעלה.

קובי

• תוכן חדש...