Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה הכל היה בסדר והמגבר עבד כרגיל...אבל היום על הבוקר משום מה כאשר הגברתי טיפה קצת המגבר נכבה ונדלק...ישר שהדלקתי לאוטו ככה שלא היה לו זמן להתחמםן אפילו בדקתי את הכניסות למגבר והכל היה נראה בסדר...יש לכם אולי רעיון מה קרה??וד"א המגבר גם לא היה חם בכלל...ושוב אני מדגיש הכל היה בסדר בלילה אתמול

פורסם

כמה פעמים אני צריך לאמר לך לא לחבר את הREMOTE של המגברים דרך מפסק טיימר של דוד ביתי!!!

:-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חחח רפי אל תתייחסי, לאנוס כבר הפך את המגבר שלי לילד כאפות שלו(יורד עליו כל הזמן)

הבנאדם עם הומור מגניב וציני:lol:

ולדעתי זה היה פרוטקשיין >מצב הגנה>עומס.

מפעם אחת לא הייתי נלחץ ממש.

פורסם

אז זהו שלא נראלי שזה פרוטקשיין כי גם המגבר לא היה חם בכלל...וזה קרה איך שהדלקתי את האוטו ובמשך נסיעה של שעה שעתיים במצטבר היום...הוא עשה את הבעיה והתייאשתי להדליק אותו בכלל

יש אפשרות שזה המצבר?

פורסם

כמה זמן המערכת פעלה בלי בעיות?

האם הרכב היה לאחרונה במוסך? הזיזו דברים בתא המטען?

בדקת אם כל החוטים במגבר מחוברים היטב ולא היתה התרופפות במקרה?

בדקת אם כל הפיוזים שלמים ותקינים?

בדקת אם כשזה קורה הHU עדיין פועל או לא? (רדיו דיסק בשפת הפורום).

האם כל הרמקולים יושבים על אותו המגבר? אם כן - האם כל הרמקולים משתתקים כשזה קורה?

אם יש מגבר נוסף - האם זה קורה גם לו?

האם זה קורה כשהרכב פונה, או קופץ או כל דבר אחר שמוציא אותו מנסיעה ישרה? (בעיית מגעים - חזור לנושא בדיקת חיבורי החוטים)...

בקיצור - בוא נתחיל לשאול את השאלות הנכונות ואז נראה איזה תשובות נקבל.

אם הכל איתי בסדר? - אם היית וותיק בפורום הייתי שואל אותך, תגיד, אתה רציני שאתה שואל את זה? :-P:-P:-P:-P:-P:-P

כי...

כן!

נכון... כולם כבר יודעים...

הופה!

היכונו!

הנה זה בא...

אני פולני :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סיבכת אותי עם הרבה שאלות....אז נסבך אותך עם תשובות...

המערכת פועלת אצלי באוטו בסביבות ה5-6 חודש...

כל החוטים מחוברים היטב ונבדק + - רימוט ורמקולים

תקינות הפיוזים לא בדקתי....אבל אני אבדוק...

אין השפעה על הרדיודיסק שזה קורה...הוא מתנהג כרגיל

שתי רמקולים אחוריים מחוברים למגבר ועוד סאב בגישור ובוסף יש שתי רמוקליים קדמיים שלא מתבטאים כמעט בסאונד של האוטו שמתחברים לרדיו דיסק וכאשר המגבר נכבה שומעים רק אותם

הרכב לא היה במוסך בזמן האחרון

וזה קרה לי פעם ראשונה היום...ולא בפניות או משהו כל הזמן...שהמגבר עולה לתדר גבוה כנראה או משהו כזה דברים שלא היו...ברמה שאם הייתי מגביר ברדיו דיסק 43-44 ב20 או 19 הוא נכבה...אין פרוטקשיין לדעתי כי הוא אפילו לא חם...או משהו כזה

ואם כבר מדברים הרכב שיש לי זה במקרה השם שלך...

פורסם

מה שקורה אצלך זה כנראה או עומס על המגבר או פיוז שהולך להשרף או בעיה באחד הרמקולים - ככה זה נראה לי

לדעתי - תנסה לנתק את הסאב לרגע ותראה אם זה קורה לך רק עם רמקולים אחוריים.

אחרי זה תנסה לחבר רק את הסאב לרגע ותראה אם זה קורה לך רק עם הסאב.

אם זה יקרה לך רק עם אחד מהשניים - אז תגיד לנו מתי זה קרה ואז נמשיך הלאה...

בקיצור - צריך לבודד את הבעיה - קשה מאוד לנחש מה לא בסדר כשיש לך מערכת שלמה שאתה לא יודע איפה התקלה בה... בוא נהרוג פרה פרה ולא פולני בודד במכה.

Pioneer TS-X150

פורסם

יש לי מגבר קטן של פיוניר עכשיו הבעיה שאני מנסה להוציא את הפיוזים בצד...וזה לא יוצא...השאלה אם להפעיל כוח או שיש דרך מסויימת...

פורסם

פלייר - תפיסה מתונה ולאט לאט עד שיצא

תיקח בחשבון שלפעמים הם ישנים והפלסטיק שלהם פשוט מתפורר - תביט טוב טוב איזה פיוזים אלה ומה הערכים שלהם ותדאג שיהיו לך ספיירים לפני.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...