Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המגאן עברה טיפול טיימינג ויש תעוד על כך - הייתי הולך על המגאן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עדיף רכב מידיים פרטיות. קשה לדעת אילו חיים היו לרכב ליסינג, אילו טיפולים נעשו ואילו "נשכחו" (היה לא מזמן שרשור מעניין).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רלוונטי, אבל מצב הרכב תלוי יותר באופי הטיפול מאשר בק"מ.

יכול להיות רכב עם 120K שהוא מטופל בצורה מסודרת ובמצב מעולה לעומת רכב עם 70K שמוזנח ומתקלקל כל הזמן.

V5

פורסם

יש לי פוקוס ידנית.

אני מוכן להתערב עם כל מי שרק ירצה שאני אמכור אותה מהר יותר מכל פוקוס אוטומטית מקבילה.

עם מחירי הדלק שיש הים, ידני זה יתרון.

תוסיף לזה את העובדה שיש המון מכוניות אוטומטיות ובודדות שהן ידניות ותגיע למסקנה שיש להן הרבה יותר ביקוש.

פורסם

שתי המכוניות מאותה שנה, אותה יד, וכמעט אותו מחיר.

ההבדלים הבולטים הם יד קודמת (פרטית או ליסינג) והקילומטרז' (גבוה בכחמישים אלף ק"מ בפוקוס).

לגבי טיפולים, ובפרט רצועת תזמון - אין לי מידע.

אבל נניח שאחת כן ואחת לא, זה הגורם המשפיע לדעתך?

האמת, הכי בא לי ידנית. כיף לי לנהוג בגיר ידני, ואנחנו לא נוסעים המון, ובפרט מעט מאוד בפקקים, כך שהעניין לא מפריע. והחסכון בדלק נשמע שווה.

אם הבנתי נכון, אם מוצאים ידנית אז אין רצועות טיימינג בכלל. לא?

פורסם

רצועת תזמון מנוע לא קשורה לגיר.

למגאן ולפוקום לשניהם יש רצועת תזמון.

יש רכבים שבמקום רצועת תזמון יש שרשרת שלא דורשת טיפול יקר של החלפה (ניסאן אלמרה, טויוטה קורולה ועוד כמה).

בין שתי האופציות שהצגת מגאן עדיפה.

אם לאחד הרכבים ביצעו החלפת טיימינג, זה אומר חיסכון של כמה אלפי שקלים בודדים על הטיפול הזה.

אם אתה מעוניין ברכב ידני, ויש לך אופציה טובה לרכב כזה, תקנה ואל תחשוש לגבי מכירה עתידית, במיוחד של פוקוס.

יש כאן אנשים בפורום שחיפשו דווקא פוקוס ידנית. אם תוסיף לזה דגם האצ'בק (5 דלתות), עוד יותר טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בוקר טוב,

אני אישית ממליץ על הפוקוס: רכב טוב יותר, נוח וגם הנהיגה בו תהיה מהנה יותר לטעמי.

בהצלחה,

גיל מאוויס

אני גם בדיעה הזאת, למרות שאם הנתונים של המגאן ממש טובים ויש קבלות על כל הטיפולים

שנעשו לה בשנתיים האחרונות הייתי שוקל אותה ברצינות

אם אתה מעוניין ברכב ידני, ויש לך אופציה טובה לרכב כזה, תקנה ואל תחשוש לגבי מכירה עתידית, במיוחד של פוקוס.

יש כאן אנשים בפורום שחיפשו דווקא פוקוס ידנית. אם תוסיף לזה דגם האצ'בק (5 דלתות), עוד יותר טוב.

אכן, ידני בארץ די נדיר ביחס לאוטומאט לצערי, הישראלי הממוצע לא אוהב להתאמץ/לחשוב יותר מידי,

תן לו לשים D ולשוט עם הרכב, לא הרבה אוהבים ידני, לא יודע למה?! ובגלל זה גם קשה למצוא אחת טובה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אם מגאן באה בחשון, אז אל תשכח שיש את קרסו טרייד אין שאצלם גם תקבל רכב שטופל היטב וגם אחריות ל3 שנים !!!

אף אחד אחר לא ייתן לך את זה. זו הסיבה היחידה שאני עכשיו מחפש רכב ואני חושב רק על קרסו ועל לובינסקי

שנותנים שנתיים אחריות.

שווה בדיקה.

פורסם

אני חושב שבקרסו נותנים אחריות 3 שנים למגאן 2008, והמחיר אצלם יהיה יותר יקר מאשר ל מגאן 2006 יד שניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...