Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Eclipse CD 3100 Ipod

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כ4חודשים רכשתי רדיו דיסק של אקליפס.

הרדיו דיסק הזה מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו.

לפני שרכשתי אותו המוכר טען שלפריט הזה יש את האופציה להתחבר לאייפוד,אבל דרוש כבל שקונים בניפרד.

כמובן שהמוכר הסביר לי על המערכת ולא הפסיק לציין שבניגוד למערכות אחרות אשר דרוש מתאם מיוחד לאייפון פה לא צריך.

רכשתי את הפריט בידיעה שתוך שבוע שבועיים יגיע הכבל המדובר.

עברו מאז 4 חודשים.

לפני כשלושה שבועות קיבלתי את הכבל אבל הוא לא פעל.

התקשרתי אל המוכר והוא אמר שאני יחזיר לו את הכבל והוא יביא לי אחד אחר כי כניראה שהכבל הזה לא מתאים לדגם.

אתמול בערב הלכתי לסדנא שלו והוא אמר לי שלא כדי לי להשקיע על הכבל מכיוון שהסוכן שלו רצה מחיר גבוה.(אגב,כשרכשתי את המערכת המוכר אמר שהמחיר של הכבל הוא 80 שקלים.)כששאלתי אותו מה הוא מחיר הכבל הוא ענה 400 ש״ח.

וציין שכבר עדיף לי לשדרג למערכת אחרת.

בכל מקרה חיטטתי קצת ברשת וראיתי שצריך בכלל מתאם בכדי שהמכשיר יעבוד עם האייפוד. האם זה נכון?

שאלתי היא כזאת,האם לתפוס ותו בקטע של מילה בין מוכר לקונה ולומר לו שהמחיר שקבענו היה 80 שקלים או באמת לשדרג למערכת אחרת.

בכל מקרה,חיטתתי קצת בש 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם אתה מרוצה מהמכשיר אני לא חושב שכדאי לך לשדרג אותו. תנסה לנגיע עם המוכר לאיזשהי פשרה, אולי למכור לך בעלות שלו בלי רווח על מנת שתהייה מרוצה. אתה גם יכול לפנות ליבואן בארץ אולי הוא יוכל לבוא לקראתך.

• תוכן חדש...