Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2001,ייעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב אוטו',יד 2 פרטית.280 אלף קילומטר

הליקויים,מדחס מזגן לא תקין,דלת ליד הנהג לא מחוברת לנעילה מרכזית.

אין אזעקה או קודנית.

חיצונית הרכב עם בלאי סביר לגילו,ללא חלודות,טסט עד נובמבר.

לפי יד 2 מחירון 20K אך הם נמכרות סביב 15K.

מה המחיר הריאלי לקנייה עם התיקונים לעיל?

תודה מראש,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני לא הייתי הולך על הרכב הזה, אלא אם יש לי ידע טוב במכונאות והרכב נמכר לי במחיר 10 אלף.

הקילומטראג גבוה מאוד, והתקלות שלו מראות שהוא שומש ממש בתור רכב Zונה, עד שהוא יתפרק.

ב-15-17 אלף אתה יכול למצוא יונדאי אקסנט במצב הרבה הרבה יותר טוב מהנוכחית.

פורסם

באותו תקציב אפשר לקנות שרייד סדאן שנת 200 עם קילומטרז' נמוך יותר. 280K לאקסנט - זה הרבה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מאיזה בחינה זה הרבה,מנוע ,גיר?

הרכב מטופל במורשה מהטיפול הראשון,נבדק ע"י חבר שעובד שם.

בכל מקרה אני ישמע לעצתכם ולא יציע יותר מ 10K,

תודה לכם והמשך ערב טוב,רן.

פורסם

גם מבחינת מנוע ובמיוחד מבחינת גיר אוטומטי. מעבר לזה, יחסית לקילומטרז המחיר גבוה למדי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מבחינת קילומטראז' אז כן הוא גבוה יחסית אבל האקסנט שלנו שנת 2001 גם עם 270 אלף ק"מ והיא עוד עם עבר של ליסינג והיא נוסעת מצויין!! הרבה יותר טוב מרכבים שנתקלתי שיותר חדשים ממנה ככה שהכל תלוי איך טיפלו ברכב.

הליקויים שהבאת פה הם זוטות, כל עוד הגיר במצב טוב והמנוע במצב טוב.

אם אני לא טועה גם לנו הלך מדחס מזגן ועלה לנו 1500 שקל מפירוק

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

הערב נבדק הרכב ע"י חבר מכונאי,נמצאו רעשים מהמשאבת מים ונזילות שמן מהמחזירים.

ועוד כמה ליקויים שאיני זוכר את שמם.

בכל מקרה הצעתי לבעל הרכב 10K,אם ירצה יחזור אלי.

תודה לכם וערב טוב,רן.

• תוכן חדש...