Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כחצי שנה רדיו דיסק Clarion CZ500 עם סאב JBL 12 אינץ' ומגבר JBL GTO5535

לאחר ההתקנה שמתי לב שאם הרכב על סוויץ' והמערכת עובדת ואני מניע יש בום מכל הרמקולים והסאב

בהתחלה התעלמתי כי עד שזה התחיל להפריע לי

שאלתי פה ושם אנשים ואמרו לי שיכול להיות שזה המגבר אז פרקתי אותו וסיפרתי את כל זה למוכר שממנו קניתי והוא שלח לתיקון, המגבר חזר ושוב אותו דבר

לאחר מכן ניסיתי כיוון אחר וחיברתי Clarion אחר במקום שלי והבום נעלם אז שלחתי את הרדיו דיסק לתיקון (במסגרת האחריות) והוא חזר ועדיין היה בום

הלכתי שוב למוכר שהפעם פתח לי מערכת חדשה בדיוק כמו שלי ועדיין היה בום

מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?

פורסם

1. יש לך רמקולים שמחוברים ישירות לר"ד ולא דרך המגבר?

אם כן- גם הם משמיעים את אותו "בום"?

אם לא- נסה לחבר רמקולים ישירות לר"ד כדי לוודא האם הצליל נשאר?

2. חבר מחשב נייד\נגן נייד כלשהו לכניסות הר.ס.א של המגבר, כך שהר"ד לא ישאר מחובר בר.ס.א למגבר, אלא רק הרימוט ישאר מחובר בכדי להפעיל אותו. האם גם עכשיו יש בום?

3. אם אתה מפעיל את הר"ד במצב מקור אחר, קרי במצב רדיו למשל, עדיין קיים הצליל בהדלקה?

4. האם הווליום בו נמצא הר"ד משפיע על עוצמת הצליל בהדלקה?

5. האם הרדיו דיסק פועל גם כאשר המפתח לא בסוויצ'?

הדיאגנוסטיקה מוצגת בשלבים מהקשה אל הקל. אך אין חשיבות לסדר הבדיקה...

פורסם

2.כמעט בטוח שעשיתי את זה עם נגן ולא היה בום אז חשבתי שזה המגבר אבל כשחיברתי מגבר אחר עדיין היה בום

3. כן

4.לא משפיע

5. לא

אני אבדוק את ה1 ואחזור עם תשובה

פורסם

יכול להיות שהר.ס.א. עובר אצלך ברכב בצמוד לכבלי החשמל של המגבר \ של מכשירים ברכב ש"מקרינים" לו את הצליל.

נסה בנוסף לחבר כבל ר.ס.א בין הרדיו דיסק למגבר - מחוץ לרכב. כלומר, אל תשתמש בחוט המקורי ששתלת ברכב

פורסם

בדיוק אתמול עשיתי את זה ועדיין היה בום

יכול להיות זה קשור לחשמל ברכב ולא למערכת סאונד?

אם כן אז איך זה יכול להיות קשור?

פורסם

בעניין הבדיקה הקודמת, ניסית לחבר נגן חיצוני לרדיו דיסק כדי לשמוע דרכו מהר.ס.א?

נסה גם להזין את המגבר מנגן חיצוני, תוך כדי שאתה מדליק את הר"ד.

המטרה היא לשלול את הר.ס.א כמקור לבעיה.

המבחן הבא הוא לחבר רמקולים למגבר, אחד אחד.

תיאור התקלה שלך, שכללה החלפת ר"ד והחלפת מגבר מוכיח שיש תקלה בחיווט\התקנה

אגב יש לך תוספות חשמל אחרות ברכב פרט למגבר?

• תוכן חדש...