Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחר מה שקרה לי ובפעמים קודמות עם הרכב חשבתי להתקין מצלמת אבטחה בחנייה שלי.

לפחות שאוכל לראות את הנבלה שעושה לי נזקים כול הזמן מחדש.:wink:

אני צריך מצלמה זולה פשוטה שתעשה את העבודה וגם לא יקרה. האם יש דבר כזה?

ועוד שאלה,יש לי מצלמת אינטרנט פשוטה של לוגיטק ללא שימוש אבל היא עם כבל USB האם אפשרי להפוך אותה למצלמת אבטחה? מהדירה שלי עד החניה צריך סביבות ה25 מטר כבל מה עושים במקרה שכזה?

אשמח לעצות

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יש הרבה משתנים שצריך לקחת בחשבון כמו:

* יש תאורה?

* מה המרחק בין המצלמה לרכב?

* לאיזה רמת זיהוי את שואף להגיע? (תמונה ברורה או דמות)

כעקרון, מצלמת USB לא מיועדת להיות מצלמת אבטחה.

יש הרבה מצלמות שזה כן הייעוד שלהן, המחירים לא בשמיים וההתקנה פשוטה.

כמה אתה מצפה להשקיע במשימה?

פורסם

הבנתי. כנראה שפחות מצלמת אינטרנט יעבוד טוב כי אני רוצה שיראו דמות ברורה בשידור.

תאורה סבירה יש סביב הרכב אני מוכן להשקיע עד 800 שקל +- יש מצב להשיג מצלמת אבטחה כולל שידור למחשב או לטלוויזיה?

אשמח גם לחברות שמתעסקות בנושא.

תודה.

פורסם

ישנה מערכת אבטחה של חברת יונידן עם מצלמה לשימוש חיצוני .

המצלמה מצלמת גם בחושך מוחלט , וגם משדרת אלחוטי למסך . את המסך מחברים למחשב וניתן להקליט ישירות לHD.

אני מדבר על זה :

http://www.trans-global.co.il/?Categ...&ArticleID=210

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

תודה timur. אני אברר לגבי המצלמה בקישור שצרפת לי לגבי המחיר מקווה שזה יכנס לי בתקציב.:-)

פורסם

טוב אני מקפיץ את השרשור לכן שלא נמצא לי פתרון לבעיה.

פניתי למשרדי חקירות כולם טענו שזה די יקר להתקין מצלמה נסתרת בגלל שאני גר בקומה גבוה יחסית קומה 4.

וזה מייקר את העסק.

נתנו לי הצעות של סביבות ה3500 להתקנה של מערכת כזאת.

לבנתיים פירקו לי עוד חלקים מהרכב.:x

משטרה לא עוזרת כול כך בלי להביא הוכחה מצולמת לכן אני פונה שוב,האם יש למישהו פתרון לבעיה הזאת?

האם מצלמות אלחוטיות קולטות מקומה גבוה לתוך חנייה?

אשמח לפתרונות תודה.

פורסם

מצלמת אינטרנט זה לא יעיל. הן לא מצלמות באור יום ואורך מוקד לא מספיק גדול למרחקים.

אין פתרון פלא לבעייה הזאת. הפתרון יקר.

מצלמת אבטחה איכותית זו מצלמת גוף. מחיר מצלמת גוף טוב קרוב ל-1000ש"ח. תוסיף לזה עצמית (עם צמצם אוטומטי בלבד, לא ממליץ לקחת צמצם ידני). מכיוון שהמרחק גדול, אתה צריך עצמית בעלת אורך מוקד ארוך, משהו כמו 200ממ או אפילו יותר. המחיר הוא החל מ-400ש"ח מינימום בערך (לדעתי מחיר עצמית כזאת הרבה יותר גבוה).

את המצלמה תרצה בטח להתקין בחוץ, צריך מארז להגנה מפני מזגן האויר. זה בערך עוד 200~250ש"ח. צריך כבל וידיאו באורך כמה מטרים עד מכשיר הקלטה - עשרות שקלים. צריך ספק 12V איכותי, זה עוד 200ש"ח לפחות.

צריך מערכת הקלטה עם דיסק קשיח, המחיר כ-1500ש"ח. ורצוי מאוד UPS (לפחות 400ש"ח).

בשביל מכשיר הקלטה צריך מסך, זה עוד לפחות 250ש"ח (7").

המחיר שהציעו לך ממש טוב. אם זה כולל התקנה, הניחוש שלי שמדובר על מצלמת לדים (מחיר כ-600ש"ח עם עצמית מובנית). הבעייה של לדים שהם לא יעילים למרחק גדול (קומה 4 רשמת) ואיכות צילום תיהיה ירודה, זיהוי פנים על מרחק כזה בעייתית.

מצלמות נסתרות זה נחמד, לרוב הן קטנות ואיכות נמוכה, טווח יעיל עד כמה מטרים בודדים. מצלמות אלחוטיות לרוב CMOS (עוד פחות איכותי) וטווח השידור קטן למדי, על איכות אני בכלל לא מדבר, כי אין איכות.

אני מכיר את המחירים כי לי יש מצלמת אבטחה. זה מרתיע במובן מסויים, אבל עדיין בעייתי למדי ואיכות כזאת שזיהוי פנים לא תמיד דבר ברור מאליו, לכן עברתי למצלמת גוף שמאפשר זיהוי פנים ביום ובלילה.

תאורה שניראית לך סבירה בלילה למעשה בעייתית, גם מצלמה טובה לא תצלם באיכות טובה. הרכב שלי עומד מתחת לפנס רב עוצמה ועדיין אני משתמש בתאורה נוספת (IR) כדי לשפר את התאורה. ומדובר על מצלמת גוף אחת הרגישות ביותר שקיימות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לך על התשובה המפורטת tvviper.

הבעיה היא שאני רוצה מצלמה נסתרת לזמן מוגבל,נגיד חודש +- ולא מצלמה קבועה.

אני מבין שמצלמה כמו זאת לא תעשה את העבודה כמו שצריך נכון?

http://www.21.tv/p-51149

או מה דעתך על זאת?

http://www.21.tv/pr-70598/מערכת_אבטחה_אלחוטית_Uniden

פורסם

המצלמה הראשונה זה דבר בלתי שימושי לחלוטין במקרה שלך. גם אני בזמנו התחלתי עם דבר כזה (לפחות קניתי ביד2 במחיר נמוך - חצי נחמה) - זה לגמרי בזבוז כסף, מוצר לא שימושי.

עבור המצלמה השנייה שניראית כמו אפשרות טובה למדי, לא ברור מה אורך מוקד של העצמית. לדעתי המצלמה יעילה למרחקים קצרים בלבד. רוב המחיר כאן זה מערכת שידור המוצפנת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אולי משהו כזה (לא ניסיתי) : http://www.21.tv/p-61520/%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%AA_%D7%A8%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9C_SPY יכול לתת מענה אם לשים אותה בתוך הרכב. השאלה איזו רגישות יש לה בלילה.

פורסם

לגבי המצלמה בקישור שצירפת נראה לי שהיא פחות תיהיה רלוונטית לעניין.

טוב שאמרת לי לגבי המצלמה הראשונה בקישור שהיא לא שווה כול כך כי לא מזמן חשבתי לרכוש אותה.

פורסם

יש מצלמת IP אלחוטית ואיכותית.לא נסתרת.

אני בכל אופן התקנתי אחת כזאת אצלי ורואים ביום ובלילה.

פחות מ 500 ש''ח, אתה צופה מהחשב שלך או כל מחשב אחר שיש בו אנטרנט וגם מאייפון.

אתה יכול מהאייפון/מחשב לצודד אותה ימין/שמאל/למעלה/למטה. או להגדיר שתסתובב תמיד.

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6363&CatCode=660

הוראות התקנה מתסכלות בעברית! אבל חוץ מזה לדעתי, נותנת מעל ומעבר לסכום הזה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

GaBi_88, הטווח היעיל שהם רושמים זה 8 מטר, בפועל זה הרבה פחות. ושוב יש את הבעייה עם אורך מוקד. זו עצמית זוית רחבה. לאומת מצלמות אבטחה אמיתיות, יש מאט פיקסים (300K לאומת כ-470K). המצלמה גם לא חסינה למזג אויר ולא ניתן להתקין בחוץ. מצלמות כאלה טובות כדי להשקיף על משרד.

פורסם

אני אומר שמארב של כמה ימים כנראה יתנו לך את הפיתרון שאתה מחפש במחיר שתעמוד בו.

מצד שני נניח ותשקיע כמה אלפים,תמצא את הגנב,מה אז? אתה מתכוון לתבוע אותו? תוסיף את עלות המצלמה לתביעה.

• תוכן חדש...