Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנטיס 323 - בעיה בגיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למרות הודעותיו של ניסן חזאזי בעל הידע והניסיון, חבל שאתם מתמקדים בגיר...

קראו את תגובתי למעלה. אצלי ברכב זהה, הבעיה התגלתה כחיישן זרימת אוויר (חיישן MAF). והמכלול נוקה אף ללא החלפת החיישן היקר.

ובכלל, למה לרוץ לשפץ גיר בעלות אלפי שקלים רבים לפני שהוא באמת הלך??

דבר ראשון, חובה לחבר את הרכב למחשב סורק תקלות במוסך מרכזי או במוסך כלשהו. רק אז תוכל באמת לדעת, מבלי להסתמך על השערות ותהיות.

קודם כל תודה על האכפתיות.

אני לא חושב שיש לנו אותה בעיה כי יש סימפטומים שונים. אצלך הבעיה היתה בזמן יציאה מעמידה, גם כשהמנוע חם. אצלי היא רק ביציאה מעמידה כאשר הרכב עמד לפחות לילה (מנוע קר).

אני כן חושב שניסן צודק כי זה גם מתאים למה שהמוסכניקים שלי אמרו לי.

אבל, אתה צודק בזה שבכל מקרה כדאי לבצע גם בדיקת מחשב.

ניסן חזאזי שאלה אליך - כמה זמן התוסף יחזיק אתה חושב? האם אתה ממליץ לבצע את שיפוץ הגיר עכשיו או להמתין עד שהבעיה חוזרת (כאמור, הבעיה שהיתה רק הציקה קצת, לא השביתה את הרכב).

שאלה אחרונה לכולם - איפה אתם ממליצים לבצע שיפוץ גיר ללנטיס בתל אביב או הסביבה?

פורסם
לא הולכים למוסך(במיוחד לא מורשה) בשביל לשפץ גיר,למה לשלם להם דמי תיווך והרכבה גם כך שולחים את הגיר למכון גירים .הגיר שלך במצב טוב ולא זקוק לשיפוץ גיר מלא שהעלות שלו גבוהה מאוד.פנה למכון אמין שמתמחה בשיפוץ גירים שיפתחו את הגיר ויבדוק אותו..מאיזה אזור אתה בארץ ?

זה לא נכון, לעולם תגיד דברים שיש לך בסיס וידע למה שאתה אומר.

יש מכון גירים של דלק מוטורס שיושב בתוך המתחם, ועם כל הכבוד ויש הרבה כבוד למשפצים אחרים כשעובדים רק על דגמים מסויימים מקרים את העבודה הרבה יותר טוב.

בדיוק כמו במוסך כללי ומוסך מורשה.

פורסם
קודם כל תודה על האכפתיות.

אני לא חושב שיש לנו אותה בעיה כי יש סימפטומים שונים. אצלך הבעיה היתה בזמן יציאה מעמידה, גם כשהמנוע חם. אצלי היא רק ביציאה מעמידה כאשר הרכב עמד לפחות לילה (מנוע קר).

אני כן חושב שניסן צודק כי זה גם מתאים למה שהמוסכניקים שלי אמרו לי.

אבל, אתה צודק בזה שבכל מקרה כדאי לבצע גם בדיקת מחשב.

ניסן חזאזי שאלה אליך - כמה זמן התוסף יחזיק אתה חושב? האם אתה ממליץ לבצע את שיפוץ הגיר עכשיו או להמתין עד שהבעיה חוזרת (כאמור, הבעיה שהיתה רק הציקה קצת, לא השביתה את הרכב).

שאלה אחרונה לכולם - איפה אתם ממליצים לבצע שיפוץ גיר ללנטיס בתל אביב או הסביבה?

אדיכר, ראשית הטורים עולים כנדרש והרכב נשאר עומד במקום מנסיון בדגם הנ"ל זה בעיה בגיר.

וככל שתדחה את התיקון יותר דיסקיות בגיר ישחקו עד שהגיר לא יסע כלל כרגע אם תלך לשפץ יתכן כי העלות תיהיה זולה יותר הכל תלוי במצב של הגיר שיראו בזמן פתיחתו.

לגבי התוסף לא יודע מה שמו לך שם וגם לא מכיר משהו כזה שאמור לדחות את הבעיה.

פורסם

יש תוסף שמן גיר אוטומטי של JB שמחזיר לחיים מנג'טים של גיר ויכול לתת לגיר חיים ארוכים לפני שתצטרך לשלוח אותו לשיפוץ...:-D

• תוכן חדש...