Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוב שקודה.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 536
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש על האוטו , אבל אני בחיים לא הייתי משלם כזה מחיר על פביה עם שנה וחצי על הכביש , כשיש מבצע על איביזה 1.6 sc במחיר קרוב

פורסם

תתחדש.

למה קנית רכב שאתה לא אוהב את הצבע שלו כשיש אלפי פאביות על הכביש בכל צבע שתבחר?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

האדום / גג לבן הוא אחד משילובי הגוונים היותר מחמיאים לפביה, ואני אישית משונאי הצבע האדום...

תתחדש ותהנה. תקפוץ מתישהו לבקר - נעשה תמונות :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תתחדש על האוטו , אבל אני בחיים לא הייתי משלם כזה מחיר על פביה עם שנה וחצי על הכביש , כשיש מבצע על איביזה 1.6 sc במחיר קרוב

סלח לי ,אבל ההערה ממש לא רצינית.

דבר ראשון , עובדתית אין מבצע על סיאט 1.6 SC , אלא על סיאט 1.4 SC בעלת מנוע של 85 כ"ס. דגם ה - 1.6 נגמר.

דבר שני, מה הקשר בין רכב 3 דלתות קופה לבין הפאביה 5 דלתות ? אולי האופציה להסעת יותר מ 2 נוסעים באופן נורמלי

חשובה למי שקנה רכב כזה ?

אני לא רואה חלופה חדשה במחיר קרוב עדיפה יותר , למי שרוצה רכב סופר מיני נאה,חזק,ידני ומרווח, בעל סממנים ספורטיביים.

פורסם
האדום / גג לבן הוא אחד משילובי הגוונים היותר מחמיאים לפביה, ואני אישית משונאי הצבע האדום...

תתחדש ותהנה. תקפוץ מתישהו לבקר - נעשה תמונות :lol:

מסכים עם אוראל, היא נראית טוב יחסית לפאביה, אבל אני דווקא מאוד אוהב רכבים אדומים.

emotion of motion

פורסם

תתחדש! רכב חמוד מאוד. האדומה הראשונה בפורום?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תתחדש.

למה קנית רכב שאתה לא אוהב את הצבע שלו כשיש אלפי פאביות על הכביש בכל צבע שתבחר?

קודם כל אין הרבה פאביות 1.6 ידניות

דבר שני עם הרכב הזה לא היה לי זמן לרוץ ולחפש משהו אחר

מה הקשר בין רכב 3 דלתות קופה לבין הפאביה 5 דלתות ? אולי האופציה להסעת יותר מ 2 נוסעים באופן נורמלי

במיוחד שיש לי כסא בטיחות לילד מאחורה, לא יודע כיצד ניתן להשחיל ילדים למושב האחורי דרך הדלת הקדמית

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...