Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה פיקנטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש באיבזור הרבה דברים שאין במקבילות

רדיו עם RDS

חיבור אייפוד ואייפון

4 ח"ח

תיבות אחסון מתחת למושב

מחשב דרך

5 מושבים (ל 107 ולאלטו אין)

ABS+

ויש עוד כמה תוספות ששכחתי.

לגבי כיסוי תא מטען: אכן בעיה אך לדעתי אפשר לחשוב על לדבר עם היבואן על ערכה כזו כולל צירים בהזמנה מרוכזת.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

RDS יש ב107, כנל לגבי ABS שחובה בכל רכב. אייפוד ואייפון אפשר לחבר דרך AUX

ולגבי המושבים האחוריים - סוזוקי ופיג'ו מציאותיים. קיה סתם חיים בסרט עם המושב השלישי מאחורה

נראה אותך דוחף לשם יותר משני מבוגרים ממוצעים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לדעתי להושיב שלושה מבוגרים גם ברכבים בקטגוריה של הסופר מיני זה בדיחה... (איביזה,206 וכו')

צפוף מדי.

פורסם
האם משהו יכול לברר לי כמה עולה הפיקנטו אוטומט בארה"ב?

ואם שווה לעשות יובא אישי?

הקיה אחלה רכב ורכישה מעולה,אבל ייבוא אישי לרכב כזה? כמה כבר תוכל לחסוך בישביל כאב הראש של היבוא האישי.

פורסם
האם משהו יכול לברר לי כמה עולה הפיקנטו אוטומט בארה"ב?

ואם שווה לעשות יובא אישי?

למה ייבוא אישי? לקיה יש אחלה יבואן שנותן 7 שנות אחריות מחיר מצויין,נדיב באבזור ומימון מלא.

:fadein:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברה, אני שומע כ"כ הרבה שטויות כאן. תמקדו שאלות! תתחילו לדבר בנושא כלשהו.

איפהשהו מישהו השווא פיקנטו ל-107 - חברים... כולנו (!!!) רצינו את ה-107 - עד שהפיקנטו הגיע. ובצדק

מישהו אמר שאין מקום מאחורה... אני בגובה 1.90 היה לי נוח כמו ה - GOLF

VW- מישהו הלך לסוכנות לבדוק את ה"דיל" על הPOLO החדשה??? מחיר מבצע 84900 אלף שקל נהפך מהר ל- 94 אלף ללא תוספות בכלל- יש לי הצע"מ בתמונה (מוסיפים מעמ,ריפוד לכסאות, מפתח שלט ואיתורן...) עזבו שאין לה מקום מאחורה בכלל.

נראה לי ששוה לאנשים לעשות קודם מחקר שלהם ואז לשאול שאלות יותר מדוייקות בלי לזרוק "הפונטו שלי יותר חסכונית".

לסיום- הרכב הזה שובר ציפיות אפילו לי שהיה לי GOLF ופונטו ולקחתי נסיעות מבחן בכל המינים וסופר מינים.

מציע לכל בנאדם רציני לעשות מחקר, לנהוג בכל רכב דיגום, ולהגיע לאותה מסקנא כמו כולנו - להזמין וחכות עד יולי לקבל אותה :)

IMAG0421.jpg

IMAG0494.jpg

פורסם
מה ההנחה על הפולו?

ההצעת מחיר היא לפני ההנחה?

זה בדיוק מה שאמרתי לסוכן- "איפה המבצע???"

הוא השיב בנאיביות - "המחיר מ-83,990- צריך להוסיף כיסוי מושבים, איתורן... איזה ביטוח תקבל לרכב כזה בלי איתורן"

בקיצור ירדתי מהר מאד מהרכב הזה... עד שהגענו לפיקנטו. הסוכן אמר 62,000 אמרתי לו להוסיף לי קודן, שלטי נוחות (לא רצה לתת לי חיישנים או BT) ולאחר מקדמה של 2,000 ש"ח הצע"מ שכתוב בה 60,000 עגול (+1,142 ש"ח עגרת רישוי)

אני לא אוהב משחקים.

פורסם

טיטניום מטאלי- כמו כל רכב שהיה לי ולאישתי - אבל הבחירה היתה קשה... כל יום צבע אחר, כל יום התלבטות.

אבל החלטנו- כל הצבעים באמת מחמיאים לרכב! אם הכרום בידיות שחור פשוט מהמם (אפילו למוקה יש איזו נישה, בנאדם היה בסוכנות ולא רצה לשמוע שאין מוקה- "רק מוקה".טוב נו)

לכולם, תתחדשו

פורסם

אין מצב שזה המחיר של הפולו, הסוכן מכירות כנראה לא הכניס את ההנחה.

אני קניתי פולו לפני חודשיים במחיר 88 כולל הכל קודם חיישני רוורס הכל מהכל על הכביש 88.

נראה לי מאוד תמוה מה שהלך שם , דרך אגב מהשוואה מול הפיקנטו (יש לחבר טוב) , אתה יכול להיות רגוע מדובר בעולם אחר לגמרי .

הפיקנטו רכב מגניב מאוד ושווה כל שקל אין ספק בכך והאחריות מוסיפה בכלל שזה הופך לקנייה האולטימטיבית אבל פשוט אל תשווה לך תבצע נסיעת מבחן על הפולו ועל הפיקנטו ותבין .

אני בכלל בלי קשר חושב שאתה לא יכול להשוות רכבים של פולקסווגן לקאיה הם פשוט לא באותה ליגה ולא פונה לאותם צרכנים .

אבל לסיכום : הפיקנטו פשוט קנייה טובה :) תבלה

פורסם

בבקשה לא לעוות מסקנות

אני בהחלט ובהחלט לא ממנסה להגיד שקיה פיקנטו 1.0 ידנית מתחרה בפולקסווגן פולו 1.4

לפולו יש עוד 16 כ"ס

הפולו בקטגוריית זיהום 4 והפיקנטו ב- 2

לפולו לוקח 2 שניות פחות להגיע ל-100

לפולו ממוצא 17 קמ לליטר לפיקנטו 23.8

לפולו 4 כריות אויר לפיקנטו יש 6

הפולו שוקלת 300 קג יותר

לפולו יש 3 מושבים מאחורה (על חשבון 2 מקדימה) אבל בסוכנות קיה שמעתי אותם אומרים ללקוחות שיש 2 מושבים מאחורה למרות שיש 3 חגורות בטיחות ויותר מקום מהפולו.

שלא תבין לא נכון- הפולו היא 'סופר מיני' והפיקנטו היא 'מיני', והן משמשות קהל לקוחות שונה מאד אם היה את הFOX של VW אולי נשווה.

אם האמור לעיל לא הפחיד אנשים והם מבינים שלפיקנטו אין כח מתפרץ ב-5000 סל"ד, ואין סאונד טוב כ"כ, והניחו את סטיגמת "קיה" בדלת ועדיין לוקחים נסיעת מבחן על הפיקנטו הם יתרשמו לטובה עם הנסיעה, הגיר, הביצועים, האיכות... ואומר גם... שהיא שואפת ל"מיני". ואולי יחליטו גם להשאיר 30000 שקל בכיס.

אני התכונתי פשוט לעובדה שכשאומרים לי מחיר אני "לא אוהב משחקים" אני מגיע אליך אם 83,990 ש"ח + אגרה ביד ואתה... אתה אומר לי להוסיף כסף בגלל מושבים פשוטים וקודן... לא תודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...