Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכוונה הייתה שמשקפיים לא פחות טובים אפשר לקנות ב30% עלות רק בגלל שאין סביבם הייפ/בראנדינג.

לאחרונה קניתי גם סרנגטי ב-50% ממחירם בארץ רק בזכות ייבוא אישי מחנות בארה"ב, קופון של החנות הספציפית שמצאתי באינטרנט (תודות לגוגל) והנחה נוספת של החנות בעקבות Backordering שהם בצעו עקב מחסור במלאי. אפילו שילמתי מיסים כחוק, בשמחה אפילו.:-D

א. היו לי משקפיים של חברת Polaroid, קניתי בזול. מוצר די מחורבן שלא החזיק הרבה. מה שכן, העדשות היו לא רעות. פולארויד היא ממש לא אותה חברה שהייתה, כל מה שנשאר ממנה זה השם.

ב. היו לי גם סרנגטי שקניתי בצורה דומה (ארה"ב, כולל מיסים). עדשות מצויינות, אבל בניה לא משהו, לפחות בדגם שהיה אצלי. המסגרת נשברה יום אחד סתם, מתנועה נורמלית לגמרי. נשלחו לארה"ב והוחלפו. הזוג השני - מהר מאוד התחילו להתעקם ולהתרופף, עד שנשבר לי הז*ן והחלטתי לעשות מעשה:

ג. הזמנתי רייבאן מארה"ב, עם משלוח אישי עד הבית (בלי מיסים). שליש מחיר מהחנויות בארץ, ואיכות מצויינת של עדשות ומסגרת. די, הפסקתי לחפש הרפתאות. מבחינתי משקפי שמש זה רייבאן. אז כן, זה עולה פי שלוש מפולארויד, אבל מחזיק יותר מפי שלוש זמן. המחיר בהחלט משקף את האיכות, לדעתי.

אחרי שעברתי הרבה מאוד זוגות משקפי שמש ממגוון חברות, הגעתי למסקנה שהכי מוצלחות שהיו לי אי פעם הן רייבאן ו-Cebe, היחידות שמצליחות לשרוד אצלי שימוש אינטנסיבי ולהישאר בכושר (בלי שריטות, בלי בעיות עם המסגרת). הדבר היחיד שגורם לי להחליף אותן זה כשהן הולכות לאיבוד חו"ח.

כמובן שיש משקל גם לדגם הספציפי ולנטיה שלי לרכוש זוגות בעיצוב אלגנטי משהו (Rimless), כשרוב העבודה שלי היא עבודת שטח. אבל ראבאק, אני אוהב סגנון מסויים. לקטעים הבאמת תובעניים יש לי זוג Cebe מפלסטיק בנות עשר בערך, מצב מעולה יחסית לכך שרוב השימוש בהן הוא התעללות נטו.

זה היה השנקל שלי להסטת הדיון, סליחה מראש, או בדיעבד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סתם מתעניין, באיזו חנות מדובר?

http://www.opticsplanet.net/

ואנלוגי, קניתי את הפולורויד בדיוק בגלל העדשות, אין עדשות מקוטבות במחיר הזה ובכלל עד 450-500 ש"ח. יש לי אותן כבר יותר משנתיים ואם לא היו נופלים ונשרטת עדשה כנראה לא הייתי קונה את הסרנגטי.

CEBE באמת שמצוינים, ואני מניח שגם רייבאן (למרות שבארץ כדי לקנות אותם עם עדשות מקוטבות עולה הרבה).

הסרנגטי הוא פוטוכרומטי שזה משהו שאין לאף אחד כמעט ולא משנה המחיר, וגם איכות החומרים מצויינת (לא יודע לגבי טיב ההרכבה, יש לי אותן מספר שבועות מועט). כמו כן יש להם עוד כמה גימיקים ייחודיים בעדשות שלהם.

אגב אמי קנתה בארץ רייבאן במחיר זהה למחיר שהיה עולה ייבוא, כי היה מבצע של 499 ש"ח.

על סרנגטי יש מבצע פעם בשנה, 30% הנחה, אך ממחיר של 1800~ ש"ח למשקף שעולה ברשת 200$.

משכנתא זה קל

פורסם

אני עובד באחת מרשתות מוצרי החשמל הגדולות והמובילות בארץ.

תלמדו לקנות מוצרים איכותיים שלא מיוצרים בסין (אלא אם כן אתם מודעים לכך שתזרקו אותם לפח תוך פחות משנה), אל תקנו מחנויות או רשתות שלא עובדות עם יבואנים רשמיים בלבד (אכן זה יעלה לכם עד כ-1000 ש"ח יותר), תתרחקו מעודפים ותצוגות, אל תחפשו את המחיר אלא את האיכות. תפסיקו להיות דבילים ולהיות בטוחים ש-3 שנות אחריות של ח.י זה כמו 3 שנות אחריות של י.שלום, לדוגמא.

משפט לחיים: אני עני מדי בכדי לקנות בזול.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מיקי, אם לך לא אכפת לשלם 1000 ש"ח יותר על מוצר שכל עלותו היא כ 3000 ש"ח זו זכותך אבל ארני קונה מוצר ולא ארץ ייצור.

אני אקנה את המוצר שנותן לי את יחס עלות/תועלת הטוב ביותר ללא קשר לארץ הייצור. נכון שמסין מגיע הרבה זבל אבל בין לבין גם דברים איכותיים. בוחנים כל מוצר לגופו ולא לגוף המותג.

לגבי יבואנים לרוב אעדיף את היבואן הרשמי אבל לא תמיד ולא בכל מחיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני עובד באחת מרשתות מוצרי החשמל הגדולות והמובילות בארץ.

תלמדו לקנות מוצרים איכותיים שלא מיוצרים בסין (אלא אם כן אתם מודעים לכך שתזרקו אותם לפח תוך פחות משנה), אל תקנו מחנויות או רשתות שלא עובדות עם יבואנים רשמיים בלבד (אכן זה יעלה לכם עד כ-1000 ש"ח יותר), תתרחקו מעודפים ותצוגות, אל תחפשו את המחיר אלא את האיכות. תפסיקו להיות דבילים ולהיות בטוחים ש-3 שנות אחריות של ח.י זה כמו 3 שנות אחריות של י.שלום, לדוגמא.

משפט לחיים: אני עני מדי בכדי לקנות בזול.

אתה מזכיר לי את עצמי כשהתחלתי לעבוד בסלקום לפני כ10 שנים, הייתי אומר לכולם שסלקום החברה הכי טובה שיש.

כל מקרה לגופו,וזה שאתה עובד ברשת גדולה לא אומר שום דבר, רכשתי במהלך חיי הבוגרים עשרות מוצרי חשמל,גדולים וקטנים מיבואני שונים,חלקם רשמיים וחלקם מקביליים.

אין כאן עקביות,היו מוצרים של יבואנים רשמיים שלא רק המוצר היה חרא גם השרות של היבואן והיו מוצרים של יבואנים מקבילים עם שירות מעולה ומוצרים שהחזיקו הרבה מעבר לתקופת האחריות בלי שום תקלה.(ואני לא מדבר על רדיו דיסק ב200 שקלים,גם מוצרים לבנים גדולים).

היום אני לא רואה שום סיבה לקנות את אותו מוצר בעלות גבוהה משמעותית מיבואן רשמי מאשר לקנות מייבוא מקביל(אם יש תגובות חיוביות כמובן על אותו יבואן).

ובהמשך למשפט שמודגש,איכות היא מזמן מילה גסה אצל יצרנים,הרוב מוצרים לא באמת איכותיים וכמו שכבר הגבתי מוקדם יותר בשרשור,יש היום אלמנט של מזל בקניית מוצר חשמלי לא פחות מאלמנט של שם שעומד מאחוריו.

אתה מוזמן להמשיך לפרנס בנדיבות את כל היבואנים הרשמיים במקרים שבהם אין צורך אמיתי.

• תוכן חדש...