Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב זהו, הרגתם אותי!

אני אוהב את המכונית שלי, אני נכנס לשטיפה פעמיים שלוש בשבוע, דואג לנגב לשלשת ציפורים כשאני שם לב ומטפל בו יופי, אבל להגיע למצב של "אתה יודע שהגזמת אם כשהחברה שלך זורקת אותך אתה לא מתרגז, נוסע לתל ברוך ומורח וזלין על האגזוז" "סיפור אמיתי לגמרי" ----- מאוד מאוד מוגזם !

haters will hate

פורסם

כשאתה יוצא ולוקח את האוטו של אמא שלך ולפי המחשב הצריכה הממוצעת היא 14 ק"מ לליטר ,וכשאתה חוזר הביתה הצריכה הממוצעת היא 10 ק"מ לליטר :) (קורולה רובוטית)

פורסם
כשאתה יוצא ולוקח את האוטו של אמא שלך ולפי המחשב הצריכה הממוצעת היא 14 ק"מ לליטר ,וכשאתה חוזר הביתה הצריכה הממוצעת היא 10 ק"מ לליטר :) (קורולה רובוטית)

אם זה קורה על רכס הכרמל ביום ו' בשעות הצהריים זה מעיד רק על המכונית (שהיא חסכונית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי הסיפטומים הם:

3 מכוניות ב4 שנים של רשיון, כולם מאותו היצרן

ביציאות עם חברים כמעט תמיד האוטו שלי מסיע למרות שהוא הכי קטן :roll:

צריכת דלק של משפחתית בפיאט קטנה וחסכונית

באוטו הראשון המערכת היתה שווה יותר מהאוטו

בודק את האחיזה בכל כיכר

קניתי ג'אנטים ל2 מהמכוניות שלי רק בשביל היופי בשבילי למרות שזה לא תורם כלום בתכלס :roll:

המכוניות שלי לא ראו מוסך מעולם, אבל דווקא הרבה תוקן בהם 8), רק כדי שמוסכניק לא יהרוס לי את המקוריות של האוטו :lol:

האוטו נראה לרוב כמו מראה על גלגלים מרוב ווקס

95% מהתמונות בפלאפונים שהיו לי היו של מכוניות

המושג גיר אוטומטי לא קיים אצלי :evil:

הסדרות היחידות שאני מוריד קבוע הם פיפט גיר וטופ גיר

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אולי זה כבר היה, אבל בכל מקרה:

כשאתה נמצא באיזה חור עם בחורה, שניכם מתנשקים ואתה שומע מנוע של רכב מותנע ואתה יודע בדיוק איזה רכב זה.

Polo 2012

פורסם

שאתה הולך לישון בשעה של דגמים:

BMW 318 - 3:18

פיגו 206 -2:06

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

כשהכביש פנוי ומישהו נוסע על 120 בהכי ימני מתוך 3 זה פשוט מחמם לי את הלב ,גם 99% שהוא חבר פורום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשאתה מתנשק עם חברה שלך, וברקע שומע מנגינה של מנוע מעניין

אתה אומר לה "חכי רגע..." ומסתכל על האוטו :roll:

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם
כשהכביש פנוי ומישהו נוסע על 120 בהכי ימני מתוך 3 זה פשוט מחמם לי את הלב ,גם 99% שהוא חבר פורום.

אני גם כן תמיד ככה, חברים שלי שואלים למה אתה עובר לימני? ואני פשוט עונה "למה לא?".

אנשים חושבים שנתיב שמאלי הוא נתיב לנסיעה מהירה, אני חושב שזו הנקודת הנחה שדופקת לנו את הנהיגה בארץ

פורסם
כשאתה הולך לאייס וחייב לעבור בחלק של אוטו דיפו. אתה עובר בכל אגף בכייף ולא מפספס אף פינה.

:mm_yeah:

ואז אתה בכלל שוכח למה נכנסת לאייס :roll:

:mm_yeah::mrgreen:

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

חחחחח כמה נכונים הדברים שאנשים העלו פה....גרם לי להרגיש טוב עם עצמי:lol:

- שחברה שלך מקצה לך פעמיים ביום לדבר על מכוניות ולא יותר מזה כי כבר שיגעת אותה.

- שחברה שלך כל כך מיואשת ממך שהיא מסכימה שהרכב הראשון שלה יהייה קליאו ספורט דור 2 [רכב משותף].:wink:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תוכן חדש...