Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשחברים שלך בטוחים שהרכב שלך הוא החברה שלך וכל פעם שטסים לחו"ל או סתם יוצאים לבלות במוניות,אומרים לך לא להתגעגע יותר מידי כי בקרוב אתה תראה אותה.

[מקרה אמיתי כן...]

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
כשחבר שלי מתבאס שאני יודעת על מכוניות יותר ממנו.

כשכל החברות שלי מכירות דגמים של מכוניות ויודעות לספר לי איזה אוטו יש לחבר שלהן.

כשאנשים מכירים אותי בתור זאתי שחולה על מכוניות.

כשהייתי קטנה העדפתי תמיד לשחק במכוניות במקום בבובות.

כשיש לי שיחות ארוכות עם אבא על מכוניות ואמא לא מבינה דבר.

כשאנשים מוסיפים אותי בפייסבוק ומתחילים לדבר איתי על מכוניות ואין לי מושג מי הם בכלל.

כשקרוב משפחה מבוגר ממני באיזה 15 שנה מתייעץ איתי לגבי קניית מכונית.

כשהחבר אומר שיש לי אובססיה לא נורמלית למכוניות.

כשלכל החברות יש דסקטופים של דוגמנים חתיכים או חתולים/כלבים חמודים - לי יש דסקטופ של פרארי.

כשאני שוקלת לעשות קעקוע של הסוס הצוהל של פרארי על הרגל.

התתחתני איתי?

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

היום בדרך למשרד קלטתי עוד משהו:

ללכת ברחוב ב'slipstream' של האנשים שהולכים לפני ואז לצאת לעקיפה, כמו במירוצי מכוניות.

למיטיבי הלכת, יש את הגרסה המעט קינקית שעובדת עם שובל ריח הבושם של הבחורה מלפנים.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

כשאתה עומד עם חבר בחוץ ומחכה לאמא שלו, ובינתיים אתה מסתכל על הרכבים ברחוב ואח"כ, תוך כדי שיחה עם החבר- מבלי להסתכל על הרכבים- על משהו, אתה שומע צליל של אזעקה מאחת המכוניות ואתה יודע בוודאות איזה אכב זה. :shock:

כשחברה שלך לא מדברת איתך על מכוניות בגלל שהיא מרגישה "טיפשה" בכל הנוגע למצב הזה, ואתה בכלל מרגיע אותה שהכל בסדר והיא תלמד הכל. :-)

כשכל פעם שאתה תקוע אחרי מישהו שהולך לאט לפני שאתה עוקף אותו אתה עושה עם היד תנועה של הורדת הילוך. :|

כשחבר טוב שלך כבר הפסיק להתווכח איתך בנושאי מכוניות בגלל שכל פעם הוכחת לו שהוא לא מבין כלום, למרות שנראה לו שכן בגלל שיש לו חבר שככה עושה וזה יוצא לו (לדוגמא, היה משוכנע שכדי לזרוק זנב ולבצע סוג של דריפט (סוג של בגלל שזה ברכב הנעה קדמית) הוא צריך להרים בלם יד. 20 שניות אחרי זה כבר הוכחתי לו שלא חייבים להרים את בלם היד :-D).

מקרים אמיתיים לחלוטין.

פורסם
כשכל פעם שאתה תקוע אחרי מישהו שהולך לאט לפני שאתה עוקף אותו אתה עושה עם היד תנועה של הורדת הילוך
:roflmao:

לגמרי איתך בן אדם, לגמרי!

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

* כשאתה מעדיף לסוע על הנעה קדמית ידנית עם 190 כ"ס במקום הנעה אחורית אוטומטית עם 330 כ"ס.

:shock:

הייתי מעדיף לנסוע על הנעה אחורית אוטומטית עם 100 כ"ס מאשר הנעה קידמית ידנית עם 400 כ"ס!

כשיש לך בבית סילביה, אימפרזה טורבו ומיאטה ואתה לא מוכן למכור אף אחת מהן :lol:

פורסם

כשאתה אומר "שבת שלום, סיטרואן", כמה דקות לפני שנכנסת שבת :crazyeyes

כל פעם שאתה יוצא מהחניה ברכב השני, אתה מסתכל לעבר הרכב שלך בכדי לבדוק שהוא "בסדר", ואשתך אומרת "תפסיק כבר להסתכל על הרכב".

פורסם

שאתה יודע לזהות רכבים לפי הרעש של הצפצפה.

שעל כל שריטה חדשה באוטו זה כמו יום אבל.

ששואלים אותך איזה רכב אתה רוצה זה נגמר ברשימה של רכבים.

שחברה שלך רוצה לנהוג לך באוטו ואתה מסתכל עליה כאילו היא הלכה עם גבר אחר.

כולם יודעים שיש טיפה בים אבל רק מעטים יודעים שבכל טיפה יש ים

פורסם

שחברה שלך רוצה לנהוג לך באוטו ואתה מסתכל עליה כאילו היא הלכה עם גבר אחר.

כנראה שהבחורה צריכה לדעת לבחור את החבר:-P

כשהחברה שלי ניגשה לראשונה לדלת הנהג ברכב שלי (מתוך הסח דעת) היא קיבלה את המפתחות. 3 חודשים אח"כ מסרתי לה גם כתובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
:shock:

הייתי מעדיף לנסוע על הנעה אחורית אוטומטית עם 100 כ"ס מאשר הנעה קידמית ידנית עם 400 כ"ס!

/quote]

לא מסכים עם זה, הנעה אחורית וגיר אוטומטי לא יתנו לך הרבה אקשן באוטו מודרני.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

עם כיוון פרונט נכון וצמיגים גמורים מאחורה תאמין לי שאקשן לא יחסר לך 8)

אני הייתי מעדיף המבורגר 200 של מוזס מאשר 400 של מקדולנס

פורסם

היה לי היום רעיון עבודה לחברה העובדת באינטרנט, והתבקשתי לשווק את אחד האתרים האהובים עליי בשפה האנגלית בכתב...

ברוררר שכתבתי על הפורום :mrgreen::biglaugh:

• תוכן חדש...