Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס TS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני הולך ביום שישי הקרוב לבדוק יאריס TS שנת 2003.

קצת פרטים:

1) יד שניה

2) 152 אלף ק"מ(זה נחשב הרבה ליאריס?כמה היא יכולה עוד לסחוב?) אני לא מדבר על ממוצע שנתי - שזה נכנס בממוצע.

3)טסט עד מרץ 2012

4)ממבט ראשוני צמיגים שחוקים - הוריד לי 1500 מהמחירון בעקבות כך.

5) עברה תאונה ועקב כך הוחלף מכסה מנוע + פנס שמאל, ועבודת פחחות. - הבחור טוען שאין פגיעה בשילדה. אך לא היה לו את הערכת השמאי.

6) אצלו 6 שנים ומטופלת רק במוסכיים מורשים של טויוטה כולל ראיתי את כל התדפיסי טיפולים.

7) מטפל בזמן (15 אלף או שנה)

בכל מקרה סגרתי שאם יש פגיעה בשילדה או פגיעה אחרת שמורידה מערך הרכב הוא משלם על הבדיקה.

מה אומרים? (כרגע המחיר עומד על 46500 ויש אופציה לספיגה של תיקונים עד 3 אלף מצד המוכר - ירידה במחיר או תיקון על חשבונו)

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

בגדול הנתונים של הרכב נראים טובים, מלבד התאונה שמצריך בדיקה נוספת.

אם היא התרחשה "במשמרת" שלו, אולי שינסה להשיג את הדו"ח שמאי מחברת הביטוח (לא יודע אם זה אפשרי).

גם אמור להיות רשום שם ירידת הערך שהוא קיבל עבור התאונה, ולתת אינדיקציה לחומרתה.

אם עדיין לא מצליח לקבל את הדו"ח תיקון/ שמאי, תוודא שלפני הבדיקה הוא חותם לך על נושא השלדה ולא רק הבטחה בע"פ.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אם עדיין לא מצליח לקבל את הדו"ח תיקון/ שמאי, תוודא שלפני הבדיקה הוא חותם לך על נושא השלדה ולא רק הבטחה בע"פ.

כמובן שכל הפרטים מעלה לגבי הורדת הערך והתחייבות על השלדה נחתמו במסגרת זכרון דברים ושני הצדדים מחוייבים לכך, במידה ויש חריגה ממה שנחתם העסקה מבוטלת(הבאתי גם מקדמה סמלית שכמובן חוזרת אליי במידה ויש חריגה).

הצמיגים לא נכללים ב-3000 אלף ספיגה, כי הוא כבר הוריד לי 1500 עליהם.

אבל לצורך העניין מה דעתכם על העסקה כרגע?

2008 AUDI S3

פורסם

לי בזמנו הייתה יאריס ts שנמכרה מעל המחירון בכמה אלפי שקלים שנת 2003 ועוד נוסעת אצל אחד מחברי הפורום!

על הרכב יש לי להגיד רק דברים טובים שבטח אתה יודע אמין זריז יושב מצוין חסכוני מאוד בדלק!!

העסקה באם אין תאונה שגוררת ליקויי בטיחות ופגיעה בסחירות ניראת סבירה +.

פורסם

אני אולי קצת לא קשור אבל 46.5 אלף ש"ח על מכונית קטנה בת 9 עם 150K ק"מ - רק לי נראה מוגזם? נכון שזה אולי המחירון (או אפילו קצת מתחתיו) אבל יש אופציות טובות בהרבה בהנחה ואין דרישות מוגזמות (ואני מניח שלא אם הלכת על יאריס). אתה יכול למצוא רכבים טובים לא פחות ובמצב עדיף מבחינת נתונים (שנתון גבוה בהרבה, קילומטרז נמוך יותר וכו')

פורסם

זאת לא סתם "מכונית קטנה".

מדובר ברכב ספורטיבי ומיוחד שבנוסף להיותו מהנה מאוד הוא גם אמין, חסכוני וסחיר ביותר.

אין ספק שביחס לחמות קטנות אחרות המחירון שלו גבוה יותר אבל פה צריך להתחשב בלוי יצחק שחובב יפניות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

באמת הרבה כסף, הבחור שמוכר לך את הרכב, הולך יום למחורת להתחדש ברכב משנתון 2008 ואתה נתקע עם 2003, עיסקה טובה, בשביל המוכר.

פורסם

באמת שאין לי מילים אבל אני אשתדל בכל זאת.

אין מקום להשוות בין יונדאי אקסנט מליסינג מודל 08 לספורטיבית פרטית.

גיבוב של שטויות זהו הביטוי שמתאים לכך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שלום,

אני הולך ביום שישי הקרוב לבדוק יאריס TS שנת 2003.

קצת פרטים:

1) יד שניה

2) 152 אלף ק"מ(זה נחשב הרבה ליאריס?כמה היא יכולה עוד לסחוב?) אני לא מדבר על ממוצע שנתי - שזה נכנס בממוצע.

3)טסט עד מרץ 2012

4)ממבט ראשוני צמיגים שחוקים - הוריד לי 1500 מהמחירון בעקבות כך.

5) עברה תאונה ועקב כך הוחלף מכסה מנוע + פנס שמאל, ועבודת פחחות. - הבחור טוען שאין פגיעה בשילדה. אך לא היה לו את הערכת השמאי.

6) אצלו 6 שנים ומטופלת רק במוסכיים מורשים של טויוטה כולל ראיתי את כל התדפיסי טיפולים.

7) מטפל בזמן (15 אלף או שנה)

בכל מקרה סגרתי שאם יש פגיעה בשילדה או פגיעה אחרת שמורידה מערך הרכב הוא משלם על הבדיקה.

מה אומרים? (כרגע המחיר עומד על 46500 ויש אופציה לספיגה של תיקונים עד 3 אלף מצד המוכר - ירידה במחיר או תיקון על חשבונו)

1. אחלה, יד שנייה לרכב בן 8 זה מצויין. כמובן שיש לבדוק את בעלות היד הראשונה, היו כאלה גם בליסינג (!).

2. לבדוק בעלות ראשונה. אין שום בעיית אמינות עם מנוע ה 1NZ-FE של היאריס. למעשה זהו אחד המנועים הנפוצים בטויוטות שנעות במזרח אסיה וקצת בארה"ב ואירופה.

3. טסט לשנה זה תמיד טוב.

4. הורדה הוגנת מאוד. תמורת תוספת קטנה מצדך תוכל להתחדש ברביעיית טויו T1R, צמיג בעל ביצועים מצויינים יחסית למחירו.

5. לבדוק את העניין בצורה ייסודית מאוד. זה ברור כשמש שהוחלפו עוד חלקים מלבד הפנס ותיקון מכסה המנוע, בדוק את העניין בייסודיות ורצוי אצל מקום המתמחה בכך לקבלת דיאגנוזה אמיתית על הנזק וירידת הערך.

על פניו נשמע שהבעייה העיקרית ברכב הספציפי היא לא חומרת התאונה והשלכותיה כי אם ירידת הערך שהרכב סופג.

6. מצויין. קשה למצוא רכבי ספורט ישנים אך מטופלים "לפי הספר".

7. ראה סעיף 6.

הדגשתי לך את הדברים שהייתי שם עליהם דגש בבדיקה.

אני לא יודע מה המחירון של שנת 2003, אבל עם כל הצער שבדבר בגלל התאונה הרכב הזה לא שווה מחירון. אני לא חושב שצריך לרדת מהרכב, הוא נשמע שמור יחסית, אבל תאונות תמיד מורידות מערך הרכב. קח את זה בחשבון.

סה"כ כמו שכבר רשמו קודמי מדובר ברכב מצויין בעל אמינות פנטסטית וצריכת דלק מהשפויות שיש לרכב "חמים". מספרים כמו 1:14 ומעלה מושגים בקלות יתרה, גם עם לחיצה פה ושם.

החסרון העיקרי הוא מחירי חלפים מקוריים אסטרונומיים מה שמייקר את אחזקת הרכב או גורם לפזול לכיוון חלקים תחליפיים זולים.

בנוסף, צריך לזכור שזה לא רכב עם ביצועים מסמרי שיער בקו ישר, אבל הוא מפצה על זה בדמות גיר קצרצר והתנהגות מצויינת בכבישים מפותלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נסעתי על הרכב, הוא לא מטוס. אבל יחסית לעגלות של 14 שניות למאה שהיו לי עד עכשיו זו קפיצה משמעותית. בגדול חיפשתי רכב ספורטיבי אמין וחסכוני בדלק יחסית - על זה הרכב עונה בקלות. נכון גם אותי מטריד עניין התאונה אבל כל עוד אין שילדה אין מה לפחד. הרכב הזה לא נמכר כל שני וחמישי וראיתי כבר עוד אחד שפורסם עם קילומטראז׳ של 100 וקצת ויד ראשונה - שווה אבל הבחור רוצה 3000 מעל מחירון. דבר שחורג בהרבה מהתקציב שהצבתי = 45 אלף.

2008 AUDI S3

• תוכן חדש...