Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין אם מישהו עדיין קורא את האשכול הזה :turn-l:

נעים מאוד, אני Muse.

מאוד נהנית לקרוא בפורום. גם כי רצים פה הרבה צחוקים :D וגם כי תמיד מעניין לקרוא את הידע שכל אחד מביא איתו, זווית הראיה וכו'.

שמחה להצטרף רשמית.

:wave:

פורסם

שלום לכולם

שמי עמי אני בעל עסק של מנעולים וחילוצים

נותן פתרונות דיאגנוסטיקה למוסכים ולפרטיים

שמח להצתרף לפורום זה אשמח לעזור ולהעזר:-)

פורסם

שמעתי על סטודיו חדש יחסית שנפתח ברמא"ג בחניון שוסטר. הגעתי לשם לדיטיילינג קיטור שהוצע לי.

מירקו את מכוניתי מהצמיג לאנטנה בקיטור. התמכרתי לשירות, לאיכות ולאנשים. עזבתי בחיוך עם מנוי 10+2:lol:

פורסם

הי אני רן בן 30 מהנדס תעשייה וניהול עם זמן פנוי לטפל בתקלות הבלתי נגמרות שמספקת לי הסוזוקי סוויפט שלי.

שנת 94, מנוע 1300, אוטומטית.

פורסם

שלום לכולם. אני כפיר ואני די מכור לנהיגה. כשהוצאתי רשיון בגיל 17 קניתי פיג׳ו 106 xsi היא הייתה האהבה הראשונה שלי אבל לצערי הייתי ממש סתום ועשיתי מלא שטויות, בנס אני עדיין חיי. קיבלתי שלילה של שנתיים ורק לפני כמה חודשים חזר לי הרשיון. היום יש לי פיאט פונטו ספייס שנת 2003 60 כ״ס. אני ממש גרוע במחשבים ובחיים לא הייתי בשום פורום. אני אשמח מאוד אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לקבל עזרה ועצות לגבי האוטו... אני לא יודע אם זה משנה אבל אני מחובר מהאייפון כי אין לי מחשב חח:wink:

פורסם

אהלןן קוראים לי שי בן 24 מנתניה , מנהל חנות בגדים של קאסטרו .

ברזומה שלי תמצאו audi A3 1.8T quattro ו clio RSI וכיום על seat ibiza sc 1.2 FR 13 שאמורה להגיע בעוד כשבועיים..

את הפורום אני מכיר די הרבה זמן ולאחרונה החלטתי להירשם בשל התבלטות שהייתה בקשר לקניית רכב חדש(בסוף עם האיביזה כן ) ולפורום אוכל לתרום מניסיוני המוטורי שהיה לי בעקבות 2 רכבים "מוטורים" בהחלט . (:

פורסם

היי שמי הלה, ואני חובבת מכוניות. וחיות

אני בת 27

התחביב ההראשון שלי הוא כלבים.

וכמו כן אני גם כלבנית :-)

אוהבת מוזיקה מזרחית וים תיכוני ישן

יש לי עוד הרבה מקצועות בתחום החיות :)

לרכבים הייתה לי אהבה כבר מבית הספר היסודי

עשיתי אז בזמנו ביחד עם אבא שלי פקום ראש ( קורטינה פורד) ועוד כמה טיפולים לרכבים כמו החלפת שמנים לבד :D

הייתה לי עד לפני שבועיים מיצובישי לנסר 2005 ומכרתי אותה כדי להשתפר בכול הקשור לרכב

ואשמח ללמוד עוד הרבה בתחום הרכבים :)

פורסם

שלום אני ערן בן 29 מהוד השרון

אני הבעלים של חברת RUN CAR

אני עוסק במתן שרותי DETAILING וניקיון רכבים בבית הלקוח ( מקווה שלא תראו את זה כפרסום)

אני אוהב רכבים ועוד יותר רכבים נקיים ושמורים כמו שבארץ לא ממש רואים הרבה....

אשמח לעזור ולהעזר באנשים כאן....

קראתי עכשיו במשך שעה את כל מה שכל אחד ואחד ממכם רשם פה

(לא באמת)

ואני שמח מאוד להכיר את כולם (:

פורסם

שלום לכולם שמי סטס

אני בן 31 ויש לי עסק להתקנות של מערכות שמע (לא לרכב) ומצלמות אבטחה

אני מתחתן בעוד חודשיים

יש לי תוכי ג׳אקו חמוד בשם ג׳וני

הרכב שלי זה סקודה יטי

סגנון מוזיקלי: רוק, פופ, אלקטרוני, בקיצור הכל

• תוכן חדש...