Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה כדי?

להגביר את הגיין במגבר ולשים ווליום OFFSET (להגביל את הווליום) במערכת ?

או לשים גיין נמוך במגבר ולהשאיר רגיל במערכת?

המטרה היא להוריד את הרעש הסטטי בווליום גבוהה, ואולי לשפר את האיכות בווליום גבוהה(למרות שאני בספק אם יהיה הבדל).

תודה.

פורסם

אני ממליץ:

לסגור את הגיין שלב ראשון,

שלב שני - להרים למקסימום ווליום במערכת,

שלב שלישי - להתחיל להרים את גיין של מגבר עד לתחילת עיוותים.

(HU: Pioneer Dex-p90rs + deq90 (twik: DC/DC Unit & Tube preamp

Speakers: 3 way AD MM1, MM4, MM6 / Sub: JL 12W6V2-D4

Amps: Butler TD475 / Butler TD1500 / Phoenix Gold Titanium Ti 1200.1

פורסם

מה שהוא שואל זה מה שאני תמיד ואל את עצמי,יש לי ברדיו דיסק אפשרות עוצמה כללית של המערכת HI MID LOW בכל אחד מהם זהנישמע אחרת בLOW זה נישמע חלש אבל איכותי שומעים מפורד,בMID שומעים יותר באסים פחות טרבל יותר חזק בכללי,בHI שומעים הכל חזק ובוליום גבווה הכל חורק,במונו שלי לא הצלחתי גם להגיע לדרגה רצויה לא יודע על מה לשים את הרדיודיסק ולכוון..יש OFF שזה נישמע הכל אנמי וחלש..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
מה שהוא שואל זה מה שאני תמיד ואל את עצמי,יש לי ברדיו דיסק אפשרות עוצמה כללית של המערכת HI MID LOW בכל אחד מהם זהנישמע אחרת בLOW זה נישמע חלש אבל איכותי שומעים מפורד,בMID שומעים יותר באסים פחות טרבל יותר חזק בכללי,בHI שומעים הכל חזק ובוליום גבווה הכל חורק,במונו שלי לא הצלחתי גם להגיע לדרגה רצויה לא יודע על מה לשים את הרדיודיסק ולכוון..יש OFF שזה נישמע הכל אנמי וחלש..

ג'ינו.

אתה מדבר על Loud / Loudness.

הוא אכן נותן יותר "חיים" לסאונד (בעיקר בווליום נמוך), אבל הוא דיי הורס אותו, ובווליום גבוה הוא רוצח את הרמקולים..

עדיף שישאר על OFF.

פורסם

אז אתה אומר שישאר על מכובה,זה לא תורם בכלום? סוג של באס בוסט כזה לא רצוי?

זה האידיאל לכוון כאשר הלואודנס על אוף?

למשל מכ המצבים בLOW שומעים הכי יפה אבל חלש צריך להרים את הווליום 45 ואז הכל טוב..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

האוזן האנושית שומעת הכי טוב את תחום התדרים של הקול האנושי. זה נמצא בערך באמצע התחום שהאוזן יכולה לשמוע. אם נצייר את תחום השמיעה של האוזן אנחנו נקבל פחות או יותר עקומת פעמון כלומר מתחיל נמוך עולה בהדרגה נשאר קבוע קצת ואז מתחיל לרדת (אמרתי פחות או יותר). מה שהLOUDNESS למעשה עושה לפי מה שידוע לי זה להגביר את תחומי התדרים שנמצאים בתחילת העקומה ובסופה, כך שכל התדרים יתאזנו כאשר שומעים מוזיקה בווליום נמוך יחסות. ברגע ששומעים בווליום גבוה הLOUDNESS יכול לבוא לידי ביטוי בעיוותים בסאונד.

תחושת הנפח שמתקבלת כתוצאה מהפעלת LOUDNESS היא בעיקר כתוצאה מהגברת התדרים הנמוכים.

זה מה שאני יודע על LOUDNESS לפחות.:roll:

פורסם
תנסה את שתי האפשרויות ותראה מה נשמע לך יותר טוב?

1+

אני ממליץ:

לסגור את הגיין שלב ראשון,

שלב שני - להרים למקסימום ווליום במערכת,

שלב שלישי - להתחיל להרים את גיין של מגבר עד לתחילת עיוותים.

1+

האוזן האנושית שומעת הכי טוב את תחום התדרים של הקול האנושי. זה נמצא בערך באמצע התחום שהאוזן יכולה לשמוע. אם נצייר את תחום השמיעה של האוזן אנחנו נקבל פחות או יותר עקומת פעמון כלומר מתחיל נמוך עולה בהדרגה נשאר קבוע קצת ואז מתחיל לרדת (אמרתי פחות או יותר). מה שהLOUDNESS למעשה עושה לפי מה שידוע לי זה להגביר את תחומי התדרים שנמצאים בתחילת העקומה ובסופה, כך שכל התדרים יתאזנו כאשר שומעים מוזיקה בווליום נמוך יחסות. ברגע ששומעים בווליום גבוה הLOUDNESS יכול לבוא לידי ביטוי בעיוותים בסאונד.

תחושת הנפח שמתקבלת כתוצאה מהפעלת LOUDNESS היא בעיקר כתוצאה מהגברת התדרים הנמוכים.

זה מה שאני יודע על LOUDNESS לפחות.:roll:

1+

פורסם

אם אתה שומע בד"כ בווליום גבוהה- בטל אופציה שלLOUDNESS

תוריד לגמריי גיין מהמגבר.

נניח והווליום במערכת שלך הוא מקסימום 35 תגביר עד ל28-31

תתחיל להרים גיין לאט עד לשלב בו אתה מתחיל לשמוע עיוותים.

משהגעת לשלב הזה תנמיך מעט גיין, וזהו.

פורסם

בוא אני יגיד לך כזה דבר אצלי זה מעצבן,ברדיו דיסק שלי יש כמה וכמה אפשרויות שמעלות את העוצמה של המערכת משמעותית יש SLR אני עובד ב100HZ ברדיודיסק,ויש לי אפשרות להרים את התדר או מה שזה לא יהיה עד ל6 והכוח עולה במערת גם בSLR ועוד עם הHZ הזה..יש באס להרים להוריד יש L שזה תדרים נמוכים 0-6 M שזה מיד דיבור 0-6 HI טויטרים 0-6 זה לא כזה פשוט..אני לא יודע מאיפה להתחיל..בכל וריאציה זה נישמע אחרת. אני רוצה להרים ווליום גבווה וחזק ולשמוע חזק יש לי מונובלוק חזק מאוד על סאב מדהים 15אינתצט ואני לא מרוצה ממש ואיזה ערס עם הונדה ופיוניר גועלי שומע יותר חזק ממני מה זה השטויות האלה איך לכוון אני אמור לרסק את האוטו...

סיוט..הכיוונים לא ניגמרים לעולם ואני לא יודע כמה מתקין יקח לי על כיוון מערכת והאם הוא יקלע לטעם שלי ולא סתם יחרבש שם..

ג'ינו.

פורסם

ג'ינו מה אתה דוחף תאף הבנאדם בא עם שאלה ואתה מתעלק לו על הנושא עם התסכולים של המערכת הלא מכוונת שלך?

תקנה ראש של קנווד שמנסיון שלי הם הכי קלים לכיוון ותנשום עמוק

SLR מעניין לי ת'תחת באמת!

20 פעם קראתי את ההודעה שלך ולא הבנתי מה אתה מבלבל תמוח!

פורסם

א.אני לא דוחף את האף זה אותה שאלה שהבנאדם שואל ואותו התסכול

ב.די להיות עבריין מקלדת,לא מכבד לא אותך ולא אותי

ג.זה הצורת התנגות,של ילד בכיתה ג'.

בכל מיקרה אם מישהו יודע איך לעזור בשאלה שלי ושל הבחור אשמח נורא גם בה"פ

ג'ינו.

פורסם

אני בהחלט יכול להמליץ לכם משהו אחד, הכי פשוט,

לבוא למפגש ונעזור לכם לכוון את המערכת כמו שצריך!

עקרונית,

כיוון המערכת צריך להתחיל בכך שהכל במצב פלאט.

HU ב 75% - 80% מקסימום עוצמה (אחר כך ישנו עיוות ללא כל קשר לגיין של המגבר)

גיין סגור לגמרי, ומתחילים לפתוח גיין לאט לאט ועם מישהו בעל אוזן רגישה,

כאשר הוא שומע עיוות הכי קטן זה סימן שהגעתם לקצה היכולת של השרשרת שלכם.

כל התערבות בסאונד ע"י שינוי באקולציה צריך לשנות את הכיוונים מחדש, ונעשה זאת רק לאחר שנסינו בפלאט.

שהרי בפלאט זה מה ש"היצרן" של המוזיקה תכנן עבורנו.

שלא תבינו אותי לא נכון, ניתן לשנות אך זה לא הכי נכון מבחינת המוזיקה.

אם תרצו אני יכול לעזור לכם בכיוון במפגש מרכז הקרוב.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

וואוו! לאן השרשור הגיע 5 ד'ק אני לא פה והילדים התפרעו :-)

אני שואל:

מה מכניס יותר רעש סטטי?

הגיין במערכת?

הגיין של המגבר?

תלוי >רק

• תוכן חדש...