Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי שני רכבים שמצאו את מותם תוך 4 חודשים, אנחנו מחפשות רכב יד שנייה.

התקציב שלנו הוא עד 15K, למרות שניתן למתוח אותו מעט תמורת רכב ששווה את זה.

המחשבה היא רכב שישמש אותנו 4-5 שנים, בתקווה שמצבנו הכלכלי עתיד להשתפר משהו עד אז ונוכל לשדרג אותו קצת.

מה שחשוב לנו (כמו לכולם אולי) הוא צריכת דלק סבירה עד נמוכה, בטיחותי יחסית, וכזה שלא יקרע אותנו במוסך.

חשבנו קצת על רכב מסחרי, (ברלינגו/פרטנר/קנגו ודומיהם) מכמה סיבות- המחירים שלהם נמוכים יותר בשנתונים שבדקנו- בתקציב שלנו אנחנו איפשהו סביב שנת 2000, וצריכת הדלק שלהם נראית סבירה. גם האפשרות של להוביל פה ושם דברים תשמש אותנו.

לפי מה שהבנתי אגרת הרישוי וביטוח חובה יעלו לנו עוד כ-2k בשנה, שחלק מהם יתקזזו עם הדלק ועם מחיר הרכב.

כמובן שלא פסלנו עדיין את האפשרות של רכב פרטי, אבל נראה לי שהמחירים קצת יותר גבוהים בהתחשב בתמורה. אולי אני טועה.

ביליתי זמן בקריאה בשרשורים ישנים בפורום, אבל עדיין לא הצלחתי לקבל תמונה מספיק מלאה.

אשמח אם מישהו יוכל לסייע קצת, בעיקר בנושא של מחירי טיפולים לרכבים האלה ורמת הבטיחות שלהם (כאמור, נראה שתוקף אותנו מזל רע בגזרה הזו :-D )

הרבה תודה מראש!

עדי

פורסם

הצעתי לך את שלי בפרטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה שהמחיר שלהם נמוך זה כי שוק המסחריות הוא ברצפה.

מצד שני- על מסחרית טובה המחיר יהיה בהתאם.

שים לב שרוב הרכבים האלו עבדו קשה לכן אני לא בטוח שתמצאו בכזאת קלות/מהירות.

אכן הדובלו אולי יתאים לכם, נוח, חסכוני בסולר אני לא יודע לגבי עלויות טיפולים שלו.

קובי

פורסם

מסחריות קלות בתקציב כזה בדרך כלל מאוד יקרות לאחזקה. מדובר ברכבי עבודה שנשחקים מאוד ובשנתונים כאלו רובם כבר עם קילומטראז' מאוד גבוה ודורשים טיפולים יקרים במערכת הדיזל או במנוע.

ההצעה שלי להגדיל את התקציב ולרכוש מסחרית דיזל חדשה הרבה יותר.

• תוכן חדש...