Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר מדברים על שמוקסטר, אז למי שאחראי לדבר הזה , יש אחד בהחלט גדול :)

היתי "נשאר בעבודה" לעולמים עם כזה דבר מטורף.

:lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
פורשה מייצרת מגוון אדיר של ווריאנטים על אותו דגם, כאסטרטגיה שיווקית. זה מאפשר לתת לקוח לבחור משהו "ייחודי" ובוא בזמן לא מחייב פס ייצר נפרד לדגם אחר. מין הסתם זה עובד, כי להוציא בעיות של ניהול פיננסי, היא חברת המכוניות הכי רווחית בעולם.

כבר יש כזה, קוראים לזה options list. לא חייבים לצאת בכתבות בעיתונות ו"דגם חדש!!!11!1!!" כל פעם.

נראה לי שאם תהיה לי פורש ומישהו יתן לה שריטה עמוקה וטובה עם מפתח וכל אורך הבודי, אני לא אתקן את השריטה ובבוא היום אמכור את הרכב כ"פורש דגם חדש!! porche 911 turbo scratchiny gs2rts כמו חדשה, מקורית מהחברה, יחידה בארץ!!"

דבר שני, אתה יודע, זה דיי היה בצחוק, אני בטוח שהם יודעים מה הם עושים הרבה יותר טוב ממני, התפקיד שלי הוא לבקר אותם :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

במבחן התוצאה, הם עושים את מה שעושים בצורה מאוד נכונה. המספרים מדברים בעד עצמם (רווחיות) ואי אפשר להתווכח עמם.

מה שכן, אני לא מבין למה תוקפים את פורשה דווקא בגלל גרסת הטורבו S של הפנאמרה. ל911 טורבו יש כבר מזמן כזאת, לקאיין הייתה וכנראה תהיה בעתיד, אז למה לפנאמרה לא? זה אפילו היה די מתבקש.

לעומת זאת, לא מזמן היה דגם בשם 911 Sport Classic. סוג של Carrera S בגוף של Carrera 4 (שקצת יותר רחבה בגרסאות ההנעה הכפולה) עם קצת יותר כח סוס ועיצוב פנים (וגם טיפה בחוץ) קלאסי. מחירה (כל עוד לא נמכרו כל ה250 עותקים) עמד על 170,000 יורו לפני מיסים כלשהם. Carrera S רגילה עולה קרוב למחצית מכך...

כיום יש את הספידסטר אשר מתומחרת באופן דומה (200,000 יורו כולל מע"מ בגרמניה).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הגירסה החדשה של הפנמרה היא סוג של תשובה לפרארי FF תראו לא רק לפרארי יש רכב 4 מושבים דלתות ואנעה כפול שיורד מ 4 שניות 0-100

פורסם

כן אבל לפרארי יש 660 כ"ס (שמופקים ממנוע V12 בעל צליל) לעומת ה550 הביזיוניים של הפורשה (שמופקים ממנוע מצויין הנשמע כמו שואב אבק) :) אז הם עדיין לא שם...

חוץ מזה, למרות שהפרארי הזאת אינה יצירת אומנות מדהימה באופן כללי, ליד הפורשה היא דווקא כן.

אם פיאט היו לוקחים את הרצפה של הFF כולל כל המאפיינים המכניים (מנוע, מתלים, הנעה, היל' וכן הלאה - לאחר ביצוע ההתאמות הנדרשות) ונותנים לה גוף של מאזרטי Quattroporte או אפילו יותר טוב הGT, זה יכול להיות שילוב מושלם :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אז לגירסה הזו יש 50 סוסים יותר ו4 עשיריות פחות בדרך למאה קמ"ש.

האמת, לא מי יודע מה מרשים, לדעתי לא מספיק טוב בשביל להביא אותה לייצור סידרתי.

מילא היינו מדברים על גירסאת מסלול קיצונית בעלת 600 סוסים ושניה פחות , אז היתי מבין...

מה אתם אומרים?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4049761,00.html

לא הבנתי מה העניין.

אז אתה קונה או לא?

פורסם

חחח אנשים פה מתלוננים בלי סוף. לא נראה לכם? הרי גם ככה אתם לא הולכים לקנות אותה, אז מזה משנה.

לסיכום במילה וחצי: CTS-V.

אותם ביצועים +-, נראית הרבה יותר טוב וזולה במליון ש״ח.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני לא מבין למה אתה מופתע. זה מה שפורשה עושה עם כל דגם שלה.

ככה זה נראה:

יצא דגם חדש לפורש, נקרא לו "שמוקסטר"

אחרי חודש יוצאת גרסה מחוזקת, נקרא לה "שמוקסטר S"

אחרי חודשיים יוצאת גרסת גג נפתח "השמוקסטר קונברטיבל"

אחרי חודש, "השמוקסטר קונברטיבל S"

אחרי שלושה חודשים "שמוקסטר 4" עם הנעה כפולה

אחרי חודש "שמוקסטר קונברטיבל 4" עם הנעה כפולה ומערכת מצמד כפול

אחרי חודשיים, מוסיפים לשמוקסטר טורבו וקוראים לו. אתה מוכן? "שמוקסטר טורבו"

אחרי חודש וחצי (סתם כדי לשבור שגרה). יוצאת לעולם פורש חדשה!!! "שמוקסטר קונברטיבל S טורבו"

3 ימים מאוחר יותר, גרסת המסלול הקיצונית "שמוקסטר GT2"

4 ימים אחרי זה, גרסת המסלול הקיצונית... יותר... "שמוקטסר GT3"

חודש לאחר מכן, גרסת מסלול קיצונית!!! אה... עוד יותר מהקודמת!! עם רתמות מירוץ וגלגלים כתומים!!! "שמוקסטר GT3RS"

מקץ שבוע, לאחר הפוגה ארוכה. דגם חדש מהיצרן מ.. שטוטגארט? בוואריה? מאיפה הם באמת? "שמוקסטר קונברטיבל 4STD" זה כמו השמוקסטר טורבו, אבל נראה כמו השמוקסטר GT2 אבל עם גלגלים צהובים, אבל עם 3.2 כ"ס יותר מהשמוקסטר קורנברטיבל טורבו לנהג הממהר, אבל עם 4.8 קג"מ מומנט פחות מהשמוקסטר טורבו קונברטיבל GT2 עם הגלגלים הכתומים, לנהג הרגוע שרוצה רק לשייט בכבישי אוטובאן.

בקיצור, כל חודשיים, כשהמכירות קצת יורדות, שמים לדגם עוד 2 כ"ס וגלגלים בצבע אחר ומשווקים אותו כאילו זה מינימום גלולות להגדלת הפין

+1. למעשה המציאות עוד גרועה יותר ממה שאתה מתאר:

בין ה4 לקונברטיבל עושים שמוקסטר טארגה

אחרי השמוקסטר GT2 מגיעה כמובן השמוקסטר GT2RS

בשביל לסגור את חיי הדגם עושים שמוקסטר ספידסטר

ואז בתור שמוקסטר אחרונה עושים GTS

ומי באמת יודע מה שכחתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת מכונית לכביש שמיועדת לאיש המשפחה האמיד (מאוד) והממהר שעדיין פוחד לעשות את הניתוח ולא למי שחורש מסלולים.

שכחת פרט קטן:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חחח אנשים פה מתלוננים בלי סוף. לא נראה לכם? הרי גם ככה אתם לא הולכים לקנות אותה, אז מזה משנה.

לסיכום במילה וחצי: CTS-V.

אותם ביצועים +-, נראית הרבה יותר טוב וזולה במליון ש״ח.

בדיוק, מחיר רכישה זול, ביצועים מהגיהנום וחזות תמימה :)

מה צריך יותר מזה?

haters will hate

• תוכן חדש...