Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

הזמנתי מאי.ביי שלושה כבלים שעלות כל אחד היא 20$.

סה"כ יצא 60 $ ועוד 17$ משלוח.

האם אני אשלם מכס של 35%?

תודה מראש

דן

פורסם

כן אלא אם לא "יתפסו"

ואל תבנה על זה שלא :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לא אמורה להיות בעיה.אם הכבל שהזמנת שייך לאודיו לרכב אז עד 100$ זה בסדר, יכולים לעכב את חבילה במכס . לאחר ותקבל מכתב שיחרור ממכס יהיה רשום שאם יש לך הוכחות שמוצר עולה פחות מ100$ אז תשלך בפקס מסמכים מאי-באי + צוילום ת.ז , או תגיע למכס ותכח את חבילה.

רומן.

פורסם

רומן, לצערי ולצער כולנו אתה טועה,

המגבלה היא 50 דולר.

המחיר הסופי הוא חיבור של מחיר המוצר כולל מחיר המשלוח - שממנו גוזרים לך קופון יפה של 35 אחוז.

בכל אופן שתדע שלא תמיד בודקים חבילות קטנות, אבל אל תיקח את זה בחשבון שאתה מזמין מאיבי.

בהצלחה :)

פורסם
המגבלה היא 50 דולר.

המחיר הסופי הוא חיבור של מחיר המוצר כולל מחיר המשלוח - שממנו גוזרים לך קופון יפה של 35 אחוז.

זה 50$ עלות מוצר בלבד לא כולל המשלוח.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

שלום רומן.

תוכל בבקשה לפרט לי על הפרוצדורה הכרוכה על מנת לשחרר מוצר מהמכס.

אני גר בנצרת עלית מאיפה אני יצתרך לשחרר את המוצר?

תודה מראש

דן

פורסם

שאלתי את הנציג לגבי העניין הזה והוא הסביר ככה, ואני מצטט:

"הפטור ממכס הוא עד 50$ מוצר+משלוח בלי קשר לסוג המוצר"

מניסיון שלי, חוץ ממקרים נדירים (70$ שלא נתפס במכס וכדומה) זה המצב.

בהצלחה לכולם.

פורסם

הכל עניין של מזל.

שהזמנתי ציוד לפרוייקט הCARPC שלי,הזמנת מסך בעלות של 220$ לא כולל משלוחה,החבילה עברה כמו גדולה.

כנ''ל לגבי הספק כוח שעלה 80$ לא כולל משלוחה.

בשיפוצים...

פורסם

ברגע הגעת הRCA שלך לארץ יכולים לעכב את החבילה במכס. המכס שולח אליך מכתב(בתנאי שעצרו:-D)

בו רשו מס' פקס . אתה שולח : צילום ת.ז,הדפס של פי-פל והדפס של אישור עיסקה. או אתה נוסע לחיפה בית דואר ליד בית משפט ברח' הסתדרות ומשחרר.

פורסם

עזוב אותך D:

כאחד שמזמין דברים מאיבי באופן קבוע

שום דבר לא נעצר לי .

החבילה מתעכבת אך ורק אם רשום עליה מחיר שהוא מעל 50$ דולר

רשום במדבקה הקטנה הזו .

בד'כ רושמים עליה 10$ על כול החבילות אלא אם כן המוכר הוא אחד שרוצה לדפוק אותך .

המוכרים מכירים את המכס שלנו ולכן כבר מונעים מאיתנו את אי הנעימות .

החבילה תגיע וסביר להניח שלא תיצטרך לשלם מכס, הסר דאגה מליבך .

יש עיניין של מזל גם נכון .

אגב הגיעו לי חבילות שתכולתן הגיעה ל 1000 שקל והיא לא נעצרה

משום שהיה רשום עליה 10$ .

שים לב, בקש מהמוכר פעם הבאה לדאוג שיהיה רשום על המוצר "GIFT"

ושהמוצר עולה 10 דולר .

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...