Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה לשמור על מנוע כזה מוזנח. אם צריך להחליף אז תחליף, הבעיות שייתכנו בשיפוץ ראש יעשו לך יותר כאבי ראש...

לגבי הבדל בין מנוע מפירוק למנוע מ״ייבוא״, שאל אם מייבוא הכוונה לחדש כי אם לא אז מה זה משנה...

בכל מקרה בהצלחה

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף מיבוא בכל מקרה, מפירוק מקומי סיכוי סביר שתקבל מנוע בדיוק כמו שלך שלא טופל כמו שצריך והוא ילך מהר מאוד.

האחריות היא לשלושה חודשים בלבד.

בכל מקרה חייבים לפתוח את המנוע לצורת אמדן הנזק, אני חושב שלגיל המנוע פה אין חשיבות כי אם לא היה שימון אז חלקים נשחקים באותה המידה, ובמידה ונגרם נזק לקראנק או למייסבים אתה בכל מקרה תחליף מנוע כי אובר אול לא יתחילו לעשות פה.

פורסם

היי, אני אישית סבור שאין טעם לפתוח את המנוע המקורי, שכן הוא ככל הנראה איבד לחצ שמן עקב בוצה שנוצרה במערכת בעקבות תחזוקה לקוייה מאוד, לדעתי מומלץ עדיף ורצוי להרכיב מנוע משומש מיבוא.

כמו כן, זה שאמרו לך במוסך מורשה 6000 שח, ובמוסך אחר אמרו 5800 שח, זה לא אמדן לכלום, אתה צריך לעשות קצת שיעורי בית, ולברר, יתכן ובמוסך אחד ההצעה כוללת החלפת רצועת טיימינג ורצועות אביזרים על המנוע החדש, יתכן ובמוסך אחד היא כוללת מנוע והרכבתו בלבד.

בכל מקרה, לאחר שעשית שיעורי בית, תדאג שהמנוע אשר יורכב ברכב, יקבל החלפה כוללת של כל הרצועות והאביזרים, החלפת שמנים בכל מערכות הרכב, ומשם תבצע מעקב מסודר על תחזוק הרכב.

בהצלחה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

דווקא אני אישית ממליץ ומעדיף שיבוצע אוברול כל עוד בלוק המנוע לא היתפוצץ או משהו בסיגנון זה...

ברגע שמרכיבים מנוע מפירוק לעולם אין לדעת מה עבר אותו מנוע ומתי הוא עלול גם כן לשפוך.

באוברול כל תכולת המנוע מוחלפת לחדש כך שמדובר על מנוע חדש במעטפת של המנוע הקיים, וזה מנוע שיכול לאחר מכן להחזיק המון שנים.

:)
פורסם
אתה טועה ומטעה.

אמרתי מהי דעתי המקצועית והאישית, לא חייבים לקבל אותה אבל היא הוכיחה עצמה יפה עד היום. הבעיה הסיטגמתית של מנוע מפירוק/יבוא נוצרה מלכתחילה כי אין ממש בעלי מקצוע בארץ שיודעים להיתעסק ביתר מקצועיות עם אוברולים ולא מוכנים להתחייב על הסיכון הזה שהם לוקחים.

פורסם

אז ההחלטה שלי היא כזו. היום אני מתכוון לגרור את הרכב למוסך אשר ייבדוק אותו ללא תשלום ויגיד לי בדיוק מה הבעיה ומהן האופציות העומדות בפניי. חבל רק שהמוסך המורשה לא הסכים לעשות זאת במסגרת ה-250 ש"ח הראשונים ששילמתי להם.

עד כה, אני מאוד מודה לכולכם על כל התגובות אשר העשירו את הידע הכללי שלי ועזרו לי לקבל תמונת מצב טובה יותר.

פורסם
הבעיה הסיטגמתית של מנוע מפירוק/יבוא נוצרה מלכתחילה כי אין ממש בעלי מקצוע בארץ שיודעים להיתעסק ביתר מקצועיות עם אוברולים

זו בדיוק הבעיה עם ההמלצה שלך.

דני

פורסם
זו בדיוק הבעיה עם ההמלצה שלך.

דני

נדירים בעלי המקצוע שיודעים לעשות אוברול ולהיתעסק עם זה כמו שצריך אבל ברגע שאתה מוצא אחד כזה (ויש) אתה מגלה כמה זה הישתלם.

פורסם

אז מהי תרומתך (המלצתך) לפותח השירשור אובד העיצות? לחפש בנרות? לבער מנועים? לשאול קושיות ברחוב המסגר?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
אז מהי תרומתך (המלצתך) לפותח השירשור אובד העיצות? לחפש בנרות? לבער מנועים? לשאול קושיות ברחוב המסגר?

פותח השירשור כבר יצר איתי קשר טלפוני בעניין. המלצתי לו מה שהמלצתי ועכשיו מדובר אך ורק בשיקול שלו.

פורסם
אז למה לא תשתף אותנו באותו רב-אומן מחייה מנועים ומחזיר טלטלים טועים למקומם?

אתה מפתח את השירשור לכיוונים לא נעימים במיוחד אז,

אם אתה צריך עזרה בעניין מנוע או טלטל טועה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי ידידי.

תודה. :)

פורסם
פותח השירשור כבר יצר איתי קשר טלפוני בעניין. המלצתי לו מה שהמלצתי ועכשיו מדובר אך ורק בשיקול שלו.

די נמאסת ! תפסיק לשחק לנו אותה מכונאי רכב סופרמן ולהפנות אנשים לקבל ממך המלצות בפרטי.

יש לך דברים חכמים לומר אז קדימה כתוב אותם בפורום.

כן כבר קראתי את ההודעה שלך שפירקת יותר מ-100 מנועים...

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם

מצטער שנוצר כעס כלפיי, לא לזה היתכוונתי. אני לא סופרמן, היתעסקתי במנועים אבל בטח שלא 100 ובטח שלא אוברול. אני בסה"כ מנסה לעזור והשיחות שלי בפרטי הם אך ורק למטרות חיוביות ומקובלות. מתנצל שוב אם לא הובנתי.

• תוכן חדש...