Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניינת לקנות רכב בתקציב של 40 אלף ש"ח,

חשובים לי מאוד צריכת דלק נמוכה, נוחות נהיגה ומפנקת, גיר אוטומט, שוק חזק, עלות טיפולים נמוכה ואמינות.

הלכתי על פיאט בגלל כל הנאמר למעלה,

אך אני לא מצליחה להחליט איזה דגם עדיף,

1. פונטו ספייס- יש לי בעיה עם השנתון הנמוך (עד 2006) מה שגורם למראה מיושן וק"מ גבוה.

2. פנדה- עושה עלי רושם של רכב קצת חלש, ויכולת איחסון נמוכה.

3. גרנדה- יקרה מידי, בתקציב שלי אפשר להשיג רק 2007 מהשכרה, ואין הרבה כאלה.

מה אתם אומרים? לא תזיק פה קצת הכוונה :-P

תודה!

פורסם

הפנדה והגרנדה רובוטיות, אז אם את מחפשת פיאט אוטומטית אין לך ברירה אלא לבחור בספייס. חוץ מזה, כל הרכבים מתאימים לדרישות שציינת.

חלק מהדגמים של הגרנדה שהיו בהשכרה נמכרו עם אותו המנוע שיש בפנדה. זה נכון שהוא לא מאוד חזק, בטח כשהוא מגיע על הגרנדה שהיא קצת יותר גדולה, אבל הוא עושה את העבודה. אם את נוסעת בעיקר בעיר או רגוע מחוץ לעיר, זה באמת מספיק ולא צריך הרבה יותר.

פורסם

לא ציינת את אופי הנסיעות שאת מייעדת לרכב, כמו גם כמה אנשים הולכים לנסוע בו בו-זמנית.

הפנדה כלל אינה מרגישה חדש הודות למשקל עצמי יחסית נמוך. מדובר ברכב שאומנם אינו "חזק", אבל בהחלט מרגיש זריז ומספק תחבורה נאותה בעלויות נמוכות מאוד.

גיר אוטומטי "קלאסי" אין בפיאט. בפנדה ובגרנדה פונטו יש גיר רובוטי (בגרנדה פונטו רק במנוע 1.4), בפונטו ספייס יש בדגמי ה-ELX תיבה רציפה מוצלחת מאוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תיקון:

כשאמרתי שאני מעדיפה אוט' התכוונתי לרכב שהוא אינו ידני

כל שאר האלטרנטיבות בהחלט באות בחשבון.

אני חייבת לציין שהגרנדה הוא הדגם המועדף,

מישהו יודע היכן ניתן עוד לחפש רכב כזה בתקציב שלי?

יד 2 דל ברכבים מסוג זה.

פורסם

המלצה לגרנדה מהשכרה - קל אוטו. תמיד יש שם כאלה, רובוטיות - חלקן עם ק"מ אסטרונומי, להתרחק מהן - אך חלקן עם ק"מ סביר של 100-110 אלף ק"מ. נמכרות סביבות 40K.

אני ממליץ להתעקש על יישור קו במוסכי היבואן לתיקון בעיות שיתגלו בבדיקה.

בסה"כ הגרנדה היא החזקה והמועדפת מבין כל השלוש - היא הכי חדשה גם במראה שלה.

הייתה לי דילמה זהה, בסופו של יום הלכתי על ספייס ידנית 2006 משיקולי תקציב (הגרנדה הייתה לי יקרה מדי לפני שנה).

כל הדגמים שציינת חסכוניים להפליא - אחותי נוסעת על ספייס עם תיבה רציפה ואבא על גרנדה רובוטית וגם הן חסכוניות מאוד.

• תוכן חדש...