Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבטת בין סיאט איביזה לבין טויטה יאריס,

שתיהן במחיר זהה - 104 אלף שקל על הכביש (בטויוטה זה המחירון, בסיאט זה אחרי הנחה במבצע שלהם מאתמול).

ההבדל הוא בטרייד אין - בסיאט הציעו לי כמעט מחירון מלא לרכב הישן שלי (37.5 אלף שקל, לעומת המחירון שלו 39 אלף),

אבל בטויוטה הציעו לי עכשיו 30 אלף שקל בלבד - שזה בערך 25% פחות ממחירון יצחק לוי.

האם זה מקובל העושק הזה? שהלקוח קונה במחירון מלא, אבל אם מבקש טרייד אין אז לא נותנים לו משהו אפילו קרוב למחירון?

כמובן שבגלל זה ירדתי לגמרי מהטויוטה, בכל זאת מדובר בהפרש של מעל 7,000 שקל, זו עלות ביטוח לשנתיים בערך.

רק שבטויוטה גם הפחידו אותי עכשיו לגבי האיביזה, שזה אוטו חזק במשך 8-9 חודשים ואחכ צריכת הדלק תעלה משמעותית ותהיה קטלנית, אבלה במוסכים, ועוד ועוד. אמרו שהיבואן נתקע עם כמויות אדירות ולכן חותך ככה במחיר ושאם אקח את הטויוטה אני לא אראה מוסך שנים והיא בכלל לא ברת השוואה.

את הטויוטה לא אקח, בגלל שזה חוצפה בעיני התמחור של הטרייד אין.

השאלה עכשיו היא לגבי האיביזה. ברור שהם בעלי אינטרס בטויוטה אבל הצליחו ממש להלחיץ אותי.

אשמח להתייחסות ממבינים בתחום.

תודה מראש

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסיאט יותר לחוצים למכור, בטויוטה לא. זאת הסיבה שלא רוצים לתת לך מחירון מלא על הרכב.

לגבי הסיאט - לא נראה לי שהיא מבלה כ"כ במוסכים. הסיבה היחידה שלא הייתי קונה את האיביזה הזו היא השירות הלקוי של צ'מפיון, היבואן שחוזר ומבקר בפורום הזה ואף פעם לא בהקשר חיובי.

הייתי גם מבקר באולם התצוגה של פיאט ובודק אפשרות לטרייד אין על פונטו איבו. זה יבואן שמאוד מאוד רעב למכירות וייתכן שתקבלי יותר הטבות ממה שתקבלי באולם התצוגה של סיאט.

פורסם

תודה על התגובה.

יש טעם לנסות בסוכנות אחרת של טויוטה? אומנם הכל אותו יבואן כמובן אבל מן הסתם יש להם מרווח תמרון. אולי בסוכנות אחרת אוכל לקבל טריד אין יותר משתלם?

פיאט פונטו אני לא רוצה, שמעתי שהיא טובה אבל מניסיון עם הרכב הזה (דגם ישן יותר) לא רוצה אותו.

פורסם

ממש שטויות מה שאמרו לך בטויוטה, סיאט לא נתקע עם שום מלאי בגלל שזה רכב חדש לגמרי בגרסא הזאת בארץ (TSI), ולא ידועות שום תקלות במנוע הזה או בתיבת הילוכים הזאת בפאביה או בפולו שיש להם את אותה התצורה.

צ'מפיון ידועים בשירות הגרוע שלהם וטויוטה ידועים בשחצנות הבלתי מוצדקת שלהם (פרט להיילקס שם השחצנות מוצדקת).

לגבי הפונטו זה אחלה רעיון, זווה לך רק לעשות נסיעת מבחן ולראות מה הם נותנים, תקחי בחשבון שזאת תיבה רובוטית רגילה, ותבדקי גם את הסוויפט החדשה שנראת לא רע בכלל.

פורסם

אני רוצה להביע את הצד השני. ד"ר סובארו, אני חושב שאם האוטו חדש דנדש, והנהגת מקפידה על תחזוקה נאותה אז ב3-4 שנים הראשונות האוטו אמור להיות במצב טוב. ומדי פעם היא תיכנס לטיפול במוסך (תחזוקה רגילה).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

איזה רכב את מוכרת ?

תמיד עדיף למכור את הרכב בשוק הפרטי ולנסות להתמקח על מחיר הרכב החדש ולקבל הנחה משמעותית.

פורסם

יש טעם לנסות לקבל הצעה יותר טובה בסוכנות אחרת של טויוטה או שהסיכוי אפסי שיתנו לי יותר משמעותית בטרייד אין?

פורסם
איזה רכב את מוכרת ?

תמיד עדיף למכור את הרכב בשוק הפרטי ולנסות להתמקח על מחיר הרכב החדש ולקבל הנחה משמעותית.

מוכרת גולף שנת 2001, יד ראשונה, ללא תאונות.

בטויוטה עוד לפני שדיברתי איתם לגבי הטרייד אין - לא הסכימו לתת שקל הנחה.

פורסם
מוכרת גולף שנת 2001, יד ראשונה, ללא תאונות.

בטויוטה עוד לפני שדיברתי איתם לגבי הטרייד אין - לא הסכימו לתת שקל הנחה.

יש אופציות טובות לא פחות מהיאריס, לא חייבים ללכת לשם.

אני מציע לך לנסות למכור את הרכב בשוק הפרטי, לא מאמין שיהיה לך הרבה בעיות עם זה.

מעבר לזה, אם את ממש רוצה לקנות יאריס ניתן לקנות היום כמעט את כל המכוניות כיד ראשונה מליסינג .

פורסם

לטויוטה צפוי מחסור במלאי בגלל המאורעות ביפן ככה שכנראה הם לא לחוצים למכור ומחכים להצעות יותר טובות.:roll:

אבל תנסי הכול אף פעם לא יזיק יבזבז לך כמה ימים אבל יכול לחסוך אלפי שקלים.

פורסם

שלום , בטויוטה אין הנחה . נקודה.

מיכרי את הרכב שלך בשוק הפרטי ותרוויחי את המכס'

במחיר. לאחר מכן את יכולה לרכוש את הרכב שלבך

חפץ בו , ללא שום טובות.

בהצלחה.

דרך אגב התמורה שמתקבלת בעת ביצוע טרייד אין

היא בהתאם לרמת הסיבסוד של החברה המוכרת את

הרכב החדש.

פורסם

בטויוטה אין הנחות כלל

הכי טוב למכור את הרכב בשוק הפרטי כי הטרייד אין פשוט עושק

יש הבדלים בטרייד אין בכל אחת מהסוכנויות

אני הייתי בעלים של טויוטה יאריס ואני מאד מציע לך לא לקנות את הרכב הזה

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

פורסם

[אני הייתי בעלים של טויוטה יאריס ואני מאד מציע לך לא לקנות את הרכב הזה

תוכל לפרט למה לא?

עכשיו אני שוקלת לקנות את הידנית ולא את הרובוטית, אם אצליח בסניף אחר לקבל טרייד אין קצת פחות מבזה.

פורסם

לי היה את הרובוטית

הידנית באה עירומה כמעט בלי כלום ואם אני לא טועה רק 2 כריות אויר

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

• תוכן חדש...