Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

חברתי שתזכה לחיים שקטים ממני, רוצה להחליף את הסקסו לרכב קצת חדש יותר עד 15K.

היא נוהגת בסיבובים מהר מהממוצע... כמו גם בכביש ישר. (עשיתי עבודה טובה).

אבל לצערי היא דווקא חושבת לכיוון של רכב אוטומטי בעקבות הנסיעה המתישה בפקקים כל יום מנהריה לכרמיאל בשעות העומס.

וולקן היא לא רוצה למרות שנהנתה ממנו, בכל זאת היא סטונדטית.

מה האופציות?

היום הלכתי לבדוק קליאו 1.4 אוטומטית 2002, תוך חצי דקה שברתי את הפגוש הקדמי בתלולית, מיד נזכרתי כמה היא עדינה וירדנו מהפרק. (היתה לי וריסקתי אותה חודש אחרי חודש אחרי חודש באופן קבוע עד שהתייאשתי ומכרתי אותה).

מה האופציות העומדות על הפרק? שלא כוללות סיריונים וכדומה.

שכחתי משהו בפירוט הדרישות?

תודה והיי! מזמן לא התראינו (מבחינה טקסטואלית).

ארז.

פורסם

חבל שהדגש על אוט' ,נשמע כאילו ה206 XS הייתה אחלה אלטרנטיבה,זריזה ,מתנהגת לא רע בכלל וגם נוחה ליום יום באחזקה יחסית זולה.

פורד פוקוס בגרסת ה5 דלת' גם כן נאה ומהנה אך קשה למצוא אותן.

פורסם

הוא ציין עד 15K..

באתי לכתוב לך שהיא צריכה לוותר על אחת הדרישות, אבל אז נזכרתי שיש גם רכב קטן וחמוד שנקרא 106 XS דור שני!

אוטומטי, 1600 סמ"ק שזה מכובד לרכב פצפון (למרות הגיר המסרס), ויש מצב שיישאר לה עודף (:

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

106 אוטומטית?! חבל.. אם היא חברה של ארזארז היא בטח בסדר.

אני חושב על סיטרואן קסארה. לא קטנה, אבל זולה, מתנהגת, סיטרואן ולא וולקן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
106 אוטומטית?! חבל.. אם היא חברה של ארזארז היא בטח בסדר.

אני חושב על סיטרואן קסארה. לא קטנה, אבל זולה, מתנהגת, סיטרואן ולא וולקן.

akuo akuo!

סעמק, שלום שלום! מה נשמע?

אני חייב לציין שלא חשבתי על 106 אוטומטית, כמה הילוכים יש בגיר? בהנחה שתהיה התקדמות בשנה מהסקסו 97 שלה.

סיטרואן קסארה גם יכול להיות מעניין למרות הכיעור הבלתי יתואר של הדגם הראשון, אתה צודק אני אבדוק. לעומת זאת אני דווקא מחפש לי עכשיו אחת כזאת מהדגם החדש עם 2 ליטר אוטומטית. אבל עזוב את החיפושים שלי, יש לי עד אוקטובר לקנות אחת (אוקטובר נגמר לוולקן הטסט ואני משבית אותה, מתלים קדמיים מתאימים לקסארה דגם חדש? לא חשוב זה לא שייך אני גולש...)

יופי אחלה רעיונות שלא חשבתי עליהם.

תודה

• תוכן חדש...